Адаптиране на слънцезащитата към нуждите на хората

Концепцията за Touch продуктите в серията Photoderm е истинска иновация на BIODERMA в слънцезащитата на комбинираната до мазна кожа. Минералните филтри осигуряват ефективна слънцезащита, минералните пигменти – покривност с цвят, а пудрите – контрол на омазняването.  Същевременно естествените защитни механизми на кожата срещу слънцето са стимулирани, а качествоо на себума е регулирано по биологичен път, така че да намалеят несъвършенствата. Със специална технология в направата на текстурите, слънцезащитните продукти Touch се превръщат в пудри при досега с кожата, оставяйки гладък и матиран завършек в продължение на 8 часа. 

TOUCH КОНЦЕПЦИЯ

tailored protection
Адаптирана защита За комбинирана към акнеична кожа
mineral pigments
Минерални пигменти Висока покривност
mineral sunscreens
Минерален екран 100% минерална защита
Абсорбиращи пудри 8 часа контрол на омазняването
Завършек с ефект на пудра

Минерална слънцезащита с ефект на непокрита кожа за комбинирана до мазна кожа

Photoderm NUDE Touch SPF50+ е първият продукт в серията Touch на BIODERMA – и истински успех. Копринената текстура изглажда повърхността на кожата и подсилва естествения блясък с ефект на непокрита кожа и ултра-мат завършек.  Предлага се в два нюанса: светъл и златист. 

Минерална слънцезащита с пълна покривност и дишаща текстура

Photoderm COVER Touch SPF50+ е най-новото попълнение в семейството Touch слънцезащитни продукти. Осигурява много висока слънцезащита и пълна покривност, позволявайки на кожата да диша. Същевременно контролира омазняването и матира кожата. Предлага се в два нюанса:  светъл и златист.

photoderm cover touch

Две предложение за комбинираната до мазна кожа, за да бъде здрава, красива и защитена

Ден за NUDE TOUCH или за COVER TOUCH е днес? Попълнете този тест, за да откриете!

Попълнете този тест, за да откриете!

 

1. Какъв тип покривност бихте искали да сложите днес? 

○  Искам да подчертая естествения си блясък

●  Искам да изглеждам безупречно! 

 

2. Днес кожата ви е…

○  Леко омазнена. Не е зле!

●  Лъщи навсякъде…

 

3. Какъв е сутрешният ви ритуал за красота? 

○  Shake it, shake it up!

●  Няма време!

 

4. Какъв грим предпочитате?

  Лек, естествен, неангажиращ

●  Изпипан до последния детайл 

Открийте подходящия за Вас Photoderm Touch SPF+

Ако имате повече ○ : Предпочитате копринена и лека слънцезащита. С Photoderm NUDE Touch SPF50+ получавате ефект на целуната от слънцето непокрита кожа, който засилва вътрешното ви сияние, изравнява тена ви и ви дава мек завършек с ефект на пудра в продължение на 8 часа. Чудесен за онези дни, когато вашата комбинирана до мазна кожа изглежда добре и се чувства страхотно.

Ако имате повече ● : Добрата покривност е също толкова важна за вас, колкото и слънцезащитата, и ето че Photoderm COVER Touch SPF50+ е тук за вас! Защитава, изравнява и се грижи за кожата със своята висока покривност, дишаща формула и 8-часов контрол на омазняването. Перфектен за дните, в които кожата ви има нужда от екстра нежна грижа.