Allez au contenu Allez à la navigation

Нашите продукти РАЗГЛЕДАЙТЕ ПО ГАМА И ТИП НА КОЖАТА

Previous Next
 • Sensibio

  чувствителна кожа

  Чувствителната кожа се проявява чрез усещане за парене и цялостно или локално зачервяване. Тя се дехидратира лесно, а произтичащата от това сухота допринася допълнително за това й състояние, което е придружено от неприятно усещане за опъване.

  В зависимост от причината, тежестта и степента на чувствителност, Sensibio предлага комбинации от активни съставки с подходящите текстури.

  Продуктите Sensibio са подходящи за всеки тип чувствителна кожа.
   

  ПЪЛНАТА ГАМА ПРОДУКТИ Sensibio
 • Hydrabio

  дехидратирана кожа

  Забързаното ежедневие, замърсяването, стресът и климатичните условия прекъсват клетъчната активност на кожната тъкан. Тя повече не може нито да генерира в дълбочина, нито да задържи на повърхността нужната й вода, за да поддържа своя естествен баланс. Кожата се дехидратира, по-чувствителна и губи своя блясък.
  Патентът Aquagenium, който се съдържа във всички продукти от гамата Hydrabio, стимулира естествения процес на хидратация на кожата и ѝ помага да възстанови своята естествена защита*.

  * горните слоеве на кожата

  ПЪЛНАТА ГАМА ПРОДУКТИ Hydrabio
 • Atoderm

  суха, много суха и атопична кожа

  Чрез своята гама Atoderm, BIODERMA предлага различни решения за суха до атопична чувствителна кожа. Благодарение на патентованите дерматологични формули, Atoderm позволява да се възстанови по биологичен и траен начин хидролипидния филм на кожата с недостатъчна хидратация и липиди.

  ПЪЛНАТА ГАМА ПРОДУКТИ Atoderm

  Специфични нужди

 • Sébium

  мазна кожа с несъвършенства

  През пубертета кожата се променя: тя става по-плътна, лъщяща и не така мека. Появяват се несъвършенства, които понякога остават и до зряла възраст.
  BIODERMA предлага ново поколение продукти срещу несъвършенства, които въздействат пряко върху качеството на себума, благодарение на патентования комплекс Fluidactiv™, който се съдържа във всички продукти от гамата.

  ПЪЛНАТА ГАМА ПРОДУКТИ Sébium
 • Nodé

  коса и скалп

  В зависимост от нуждите на вашата коса и скалп, Nodé предлага комбинации от активни съставки и подходящи текстури, гарантиращи изключителна толерантност.
  През 1977 г. Bioderma изобрети шампоаните Nоn Dеtergent (Без детергенти) с гамата Nodé, подходяща и за най-чувствителния скалп. Днес Nodé е еталон за лечение на пърхот в сферата на дерматологията.

  ПЪЛНАТА ГАМА ПРОДУКТИ Nodé

  Специфични нужди

 • ABCDerm

  бебешка и детска кожа

  BIODERMA използва своя дерматологичен опит в полза на педиатрията, като предлага серия продукти за бебета, гарантираща най-висока сигурност и толерантност. Всички продукти са специално формулирани в съответствие с ангажиментите за дерматологична сигурност на ABCDerm с цел защита на деликатната кожа на бебета и малки деца.

   

  ПЪЛНАТА ГАМА ПРОДУКТИ ABCDerm
 • Photoderm

  слънцезащита №1 за цялото семейство*

  В зависимост от вашия тип кожа, интензивността на слънчевото греене (сезон, час от деня) и географските условия (надморска височина, географска ширина), Photoderm предоставя подходящото решение за вашите нужди, за да ви предпази от вредното въздействие на слънцето.
  Чрез своята гама Photoderm, BIODERMA се ангажира със здравето на кожата, като предлага най-добрия UVA/UVB баланс на пазара с иновативни текстури. Предлаган единствено от BIODERMA, патентът Cellular Bioprotection™, който се съдържа във всички продукти от гамата, предпазва клетъчното ДНК от увреждане. Photoderm се предписва от дерматолозите.

  *Photoderm е най-продаваната слънцезащитна гама в аптеките в България, 2012-2018 г., AC Nielsen
   

  ПЪЛНАТА ГАМА ПРОДУКТИ Photoderm
 • Pigmentbio

  Хиперпигментирана кожа

   
  Под въздействие на слънцето, замърсяването, стареенето, бременност или раздразнение, върху кожата се появяват следи и тъмни петна, като отражение на преминаващото време. Зад тези пигментационни нарушения се крие свръхпродукция на меланин, която променя естествения тен.
   
  Вдъхновена от водещите терапии в дерматологията, гама Pigmentbio осигурява цялостно решение за чувствителна кожа за ефективно противодействие срещу пигментациите. Технологията LumiReveal™, съдържаща се в продуктите, действа на всяка ключова стъпка от пигментирането, за да намали тъмните петна, да предотврати появата на нови и да възстанови естествения блясък на кожата дълготрайно. Уникалният баланс на ефикасност и толерантност позволява да се постигнат мигновени и дълготрайни резултати, като се запазва балансът на чувствителната кожа.
   
  Продуктите от гамата могат да бъдат използвани като монотерапия или като допълнение към дерматологичните депигментиращи терапии, за да се удължи тяхната ефикасност и да се оптимизира кожното възстановяване.
   
  Научете повече за хиперпигментацията тук
  ПЪЛНАТА ГАМА ПРОДУКТИ Pigmentbio
 • White Objective

  хиперпигментирана кожа

  С White Objective BIODERMA предлага пълна гама от продукти за депигментация, специално предназначени за пациенти с чувствителна кожа, които желаят да се борят ефективно с проблемите на пигментацията.  White Objective действа през всички етапи от синтеза на меланин.

  ПЪЛНАТА ГАМА ПРОДУКТИ White Objective

  Специфични нужди

 • Cicabio

  раздразнена, увредена кожа

  Кожата е нашата първа преграда срещу външните агресори. Тя ни отделя от околния свят и ни защитава. Когато е увредена, раздразнената кожа е по-чувствителна и пропусклива на външни агресори. Ето защо за постигане на качествени резултати е необходимо различните етапи при възстановяване на кожата да бъдат съпътствани от най-подходящия продукт. Cicabio гарантира отлични резултати при възстановяването на кожата.

  ПЪЛНАТА ГАМА ПРОДУКТИ Cicabio
 • Matricium

  клетъчно регенериране

  Световният патент Matricium™, създаден след 14 години изследвания в сферата на кожната биология, съдържа 100% естествено налични в кожата съставки и спомага за регенерирането на кожната тъкан.

  ПЪЛНАТА ГАМА ПРОДУКТИ Matricium

Разгледайте според Вашата нужда

Хигиена
Мицеларни води, почистващи гелове, почистващи пяни, ексфолиращи гелове, тониращи лосиони

Грижа
Успокояващи продукти за ежедневна употреба, кремове за кожа, склонна към зачервяване и тонирани кремове, терапия против зачервявания

Допълваща грижа
Овлажняващи маски за лице, ексфолиращи кремове и гелове, успокояващи и освежаващи води

Хигиена
Душ гелове, почисващи кремове, почистващи гелове

Грижа
Овлажняващи млека за тяло, подхранващи кремове, емолиенти с богата текстура

Допълваща грижа
Дезодоранти против изпотяване, дозодоранти, които неутраллизират миризмата

Хигиена
Шампоани за честа употреба, шампоани за чувствителен скалп, шампоани за суха и увредена коса

Грижа
Интензивен шампоан против пърхот, шамоан и емулсия при остри състояния на скалпа

Защитавам
Слънцезащита за чувствителна към слънцето и много светла кожа; слънцезащита за матова кожа

Възстановявам
Грижа за след слънце (овлажняваща, упокояващ и удължаваща тена)

Хигиена
Почистващи води и млека, нежно почистващи гелове за лице тяло и коса, почистващи пяни, подхранващи почистващи кремове

Грижа
Възстановяващи и успокояващ кремове за зоната около устата

Допълваща грижа
Допълваща грижа

Специфична грижа
Специфична грижа

Защитавам
Превантивна грижа против подсичане, слънцезащита за бебета 

Подхранвам, овлажнявам
Възстановяващи и успокояващи кремове за зоната около устата

НОВО

Pigmentbio Sensitive Areas

Ново

Изравнява и изсветлява тена дори в най-деликатните зони

Pigmentbio Sensitive Areas