Тип статия

SENSIBIO H2O: 25 години уважение към личния избор на жените по цял свят

Да пропътуваш Близкия Изток сам, когато си едва на 17. Да избереш професия на велосипед в един от градовете с най-натоварено и опасно движение в света. Да се откажеш от градената с години кариера в името на творческо призвание. Да живееш ден за ден, жонглирайки измежду най-разнопосочни занимания. Да посветиш живота си на „мъжки“ спорт. Когато си жена.

03.07.2020

BIODERMA Women’s Run – първото изцяло дамско бягане в България, отново в София този юли

BIODERMA Women’s Run – първото в България бягане само за жени, което миналия юни постави София на световната карта на столиците, подкрепящи инициативата за женско бягане, ще се случи и това лято. Организатор на събитието е Спортен клуб „Бегач“, а датата е 18-ти юли. Състезанието по традиция е с благотворителна цел – в полза на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“.

27.03.2020

Всеки ден NAOS е свързан с екипите си и с медицинските общности по цял свят

Всеки ден сме свързани с нашите 3.000 служители по света и техните семейства. Ние се ангажираме да гарантираме тяхната безопасност, като насърчаваме работата от разстояние. Аплодираме тяхната отдаденост и кураж, които ги мотивират да продължат да работят в подкрепа на здравните професионалисти по цял свят.