Биологията в полза на дерматологията, в полза на здравето

Bioderma - expert focusing on skin

НАШАТА ЕКСПЕРТИЗА: БИОЛОГИЯТА НА КОЖАТА

 

BIODERMA е бранд на NAOS, който работи със страст в полза на кожната биология вече 40 години. Нашите иновации и участието в дерматологични открития за подобряване на кожното здраве ни правят експерти-пионери в дерматологичната грижа.

Тъй като здравата кожа трябва да е достъпна за всички, ние разработваме продукти за всеки, на всякаква възраст и независимо от типа на кожата, използвайки нашата експертиза в биологията на кожата и специализацията ни в дерматологията.

Работейки заедно със здравни специалисти от цял свят, нашите продукти са създадени да запазват здравата кожа и да осигуряват адаптирани решения за всяка дисфункция. Реактивна кожа, суха до атопична кожа, акнеична кожа… Ние помагаме на всички типове кожа да бъдат подсилени, независимо от чувствителността и средата.

Създадени да бъдат практични и лесни за употреба, нашите продукти се грижат за кожата и ѝ осигуряват подкрепа всеки ден за видими, дълготрайни резултати, без да се прави компромис с толерантността към кожата.

BIODERMA разчита на мрежата от проучвания и иновации на NAOS.

Всеки ден, повече от 80 международни партньори от елитни университети, престижни изследователски центрове и иновативни start-up-и работят заедно с нашите екипи в Екс ан Прованс.

Нашите знания и опит в кожната биология постоянно нарастват, благодарение на този постоянен контакт с най-новите научни открития за здравето на кожата, разбирането за функциите, чувствителността, дисфункциите, възстановяването и ежедневната ѝ защита.

Ние работим със здравни професионалисти от целия свят, които споделят нашето виждане за екобиология. Дерматолози, педиатри, онколози, болничен персонал и фармацевти се включват с ентусиазъм в нашите изследователски програми.

Заедно, движени от същия подход, ние се опитваме да разберем по-добре произхода на дисбаланса на кожата, за да създадем път за дерматологични иновации и разработване на революционни решения.

Постоянният прогрес, постиган с това фундаментално изследване, ни позволява да работим в полза на кожата и здравето на всеки човек, стъпка по стъпка.

Bioderma - experts community

Bioderma - women in laboratory

Когато разработваме продуктови иновации, работим ръка за ръка с доктори, дерматолози и кожни експерти.

Нашите взаимоотношения се основават на възприемчивост, внимание и грижа, за да можем да разработим нашите формули.

От идеята до крайния продукт, включително оценката на ефикасността и кожната толерантност, BIODERMA призовава независими експерти и потребители да гарантират, че нашите продукти отговарят на техните нужди.
Независимо дали чрез кръгли маси или индивидуални интервюта, ние се стремим да гарантираме, че това са продукти, които всички наши общности ще приемат.

Parce que chaque peau est unique, BIODERMA en prend soin avec une solution adaptée basée sur des principes écobiologiques.

В BIODERMA, ние вярваме, че идеално почистената кожа е предпоставка за здрава кожа. Правилното почистване е първата стъпка от грижата за кожата и оптимизира ефикасността на всички козметични продукти. За нас, почистването на кожата е грижа.

Поради тази причина ние разработихме уникална дерматологична почистваща експертиза, която доведе до важни иновации като Nodé шампоан през 1977 – първият изключително нежен шампоан без детергенти. Няма как да не споменем и иконичната Sensibio H2O, истинска иновация в почистването, която отговаря на нуждите на дерматолозите, нуждаещи се от хигиенен продукт, който е нежен към кожата на техните пациенти. Като пионер, BIODERMA създаде първата мицеларна вода на пазара, почистващ продукт без изплакване, подходящ и за най-чувствителната кожа.

Bioderma - woman cleansing her face

С важни ежедневни продукти за почистена и хидратирана кожа.

Продуктите ни за грижа включват естествен патентован комплекс, DAF (Дерматологично подобрена формула), която помага на кожата да е по-малко реактивна.

Bioderma - preserve healthy skin

Когато разработваме продуктите ни за грижа, използваме международни патенти, за да осигурим адаптирано решение за всеки кожен проблем. Основавайки се на принципите на екобиологията, която в основата на нашия подход, нашите патенти действат върху причините за дисфункциите. По този начин отиваме отвъд симптомите, за да помогнем на кожата да активира отново естествените си биологични функции.

Bioderma - adolescent with acne-prone

При някои дългосрочни заболявания (диабет, рак, бъбречна недостатъчност), използваните медикаменти може да отслабят кожата и да предизвикат неприятни кожни странични ефекти. Като експерт едновременно в биологията и дерматологията, ние разработваме продукти, които са специално формулирани да противодействат на тези ефекти.

Bioderma - dermatological accompaniment

  • ask naos

    попитай за персонализиран съвет на Ask.NAOS.com

     

Повече от 40 години ние създаваме конкретни, ефективни решения, които са достъпни за всички, улесняват ежедневието и помагат да се грижим по-добре за здравето на кожата.

Някои от нашите важни иновации

2014

Bioderma_atoderm-intensive-baume

Atoderm

Atoderm Intensive Baume

Atoderm Intensive Baume интензивен успокояващ екобиологичен продукт за раздразнена до атопична кожа. Създадена на основата на биомиметични липиди, съдържащата се в него технология Lipigenium имитира структурата на здравата кожа и помага да се стимулира естественото производство на протеини и липиди, за да подпомогне кожата да възстанови естествената си защитна бариера. Благодарение на това, той предотвратява навлизането на алергени и влошаването на сухата кожа. Продуктът действа и върху причините за атопичен дерматит чрез патентования комплекс Skin Barrier Therapy, който ограничава адхезията на определена бактерия (staphylococcus aureus) към кожната повърхност. Тази бактерия може да влоши кожната сухота. Формулата и методът на нанасяне на Atoderm Intensive Baume позволяват да се нанесе правилната доза, без кожата да се третира прекомерно, за да се ограничат обострянията и да се осигури комфорт на кожата.

2020

Bioderma_medisecure

Medi-Secure

Подходът на Medi-Secure

Подходът на Medi-Secure взима предвид дисбалансите, специфични за кожа, отслабена от някои болести и терапии. Базирана на принципите на екобиологията, гамата е структурирана около 3 принципа: внимателно подбрани съставки, практична и хигиенична опаковка с технология TubairlessTM и клинични проучвания, проведени под медицински и онкологичен контрол. От този подход се създадоха два дермокозметични продукта: Atoderm Xereane, успокояващ, подхранващ балсам, разработен за кожа, изсушена от някои терапии за рак, диабет или диализа, и Cicabio Restor, успокояваща грижа със защитно действие за кожата, отслабена от определени терапии, особено за рак.