Подробно търсене

5 продукти

Тип продукт
Употреба
Патология и гама
Тип продукт
Тип кожа
Избрано за вас
Main target
Ново

5 продукти

Серум

Дехидратирана чувствителна кожа

Технология Hyalu+

Hydrabio Hyalu+ serum

(1 отзив)

1-вият екобиологичен изпълващ серум, стимулиращ естествената хидратация на кожата*

За кого е предназначен?

Възрастни

Серум

Хиперпигментирана кожа КАФЯВИ ПЕТНА И НЕРАВНОМЕРНА ПИГМЕНТАЦИЯ Слънчеви петна, тъмни петна, фотостареене

LumiReveal™ технология

Pigmentbio C-Concentrate

(3 отзива)

Интензивен изсветляващ концентрат против пигментации с високотехнологичен витамин C.

За кого е предназначен?

Възрастни

Серум

Чувствителна и сенсибилизирана кожа

Технология Defensive

Sensibio Defensive Serum

(2 отзива)

Дълготрайно успокояващ и хидратиращ концентрат с действие срещу inflamm’ageing, причинено от външни агресори.

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Серум

Дехидратирана чувствителна кожа

Aquagenium™ патент

Hydrabio Sérum

(3 отзива)

Серум за моментална и дълготрайна хидратация.

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Серум

Акнеична кожа

Fluidactiv™ патент

Sébium Serum

(Все още няма отзиви)

1-вият екобиологичен серум срещу несъвършенства и признаци на стареене*


*в Bioderma

За кого е предназначен?

Възрастни

C концентрация на активни съставки, лесни за нанасяне, серумите на BIODERMA таргетират прецизно кожните проблеми и подсилват ефективността на вашия крем. Те определено заслужават място във вашата рутина!

По отношение на ефективността, серумите за лице дават несравними резултати. Специално формулирани, за да осигурят целенасочена грижа, те илюстрират най-високата степен на експертен опит на дермокозметичната лаборатория. Тяхната формула има идеалната концентрация на активни съставки, които са референции за желания резултат, като част от гама, предназначена за даден тип кожа или специфичен кожен проблем. От съществено значение за вашата нормална рутина, серумите за лице подготвят кожата за кремовете, които следват, повишавайки тяхната ефективност. Течната и лека текстура на серумите на BIODERMA ги прави лесни и бързи за нанасяне. Да не използвате такъв днес е немислимо!

 

Серумите на BIODERMA са разработени според персонализиран подход за грижа за кожата, така че да има идеално решение за всеки тип кожа. Техните формули са създадени не само по отношение на вашата кожа – мазна или чувствителна, например – но и по отношение на различните проблеми, които кожата ви може да има с течение на времето. Дехидратация, чувствителност, склонност към акне, тъмни петна, ранни признаци на стареене... В BIODERMA винаги има серум за ежедневните нужди.

 

Изключителните научни познания на лаборатория BIODERMA са във формулата на нашите серуми. Нашият подход винаги е бил да намерим правилния баланс между ефективността за вашата кожа и осигуряване на най-високата толерантност към нея. Биомиметичните съставки, тези, които вече са налични в кожата, се използват приоритетно, за да се осигури оптимална поносимост. Активните съставки, методично подбрани заради тяхната чистота, винаги се използват в точната доза, за да ви донесат най-добри резултати. Свеж и активен витамин С за Pigmentbio C-Concentrate, нашия серум против тъмни петна, или хиалуронова киселина за дехидратирана кожа в серума Hydrabio Hyalu+… Всички наши серуми съдържат най-ефективната концентрация на активни съставки за несравними резултати.

Дерматологичната марка на Naos BIODERMA е отдадена на здравето на кожата и следва уникален подход, екобиология. Този метод разглежда кожата като жива екосистема, постоянно взаимодействаща с околната среда. Това е динамичен свят, който естествено притежава всички ресурси, от които се нуждае, за да остане в добро здраве. Въпреки това, начинът на живот, стресът от околната среда и специфичните обстоятелства понякога могат да създадат дисбаланс в екосистемата. Нашите иновативни серуми са създадени точно за да адресират причините за дисфункции на кожата и техните последствия. Серумът Hydrabio Hyalu+, например, е обогатен с хиалуронова киселина, за да възстанови кожата. Серумът стимулира собственото естествено производство на хиалуронова киселина в кожата, за трайното ѝ рехидратиране и предотвратяване на ранни признаци на стареене, които се дължат на дехидратация. Що се отнася до серум Sensibio Defensive, той има успокояващо и хидратиращо действие, адресирайки причините за inflamm’aging при чувствителна кожа, която реагира на стресови фактори от околната среда. За мазна и акнеична кожа, серумът Sébium съчетава изглаждащите свойства на салициловата киселина за нежен пилинг ефект с патентованата технология Fluidactiv, която действа върху причините за кожните дисфункции, водещи до акне при възрастни, и трайно намалява появата на петна. Хиалуроновата киселина осигурява хидратация, която успокоява кожата.

Ето няколко полезни съвета, така че вашият серум да осигури пълна ефективност.

  • Използвайте серум и крем от една и съща гама, тъй като ние създаваме нашите формули да работят заедно, така че да получите най-добри резултати.
  • Нанасяйте серума си сутрин и/или вечер, в зависимост от това какви активни съставки съдържа. Например, по-добре е да прилагате витамин С сутрин. Хиалуроновата киселина може да се прилага сутрин и вечер.
  • Винаги нанасяйте серума, след като сте почистили кожата си и сте отстранили целия грим с нежен почистващ продукт, който е толерантен към хидролипидния филм на кожата ви.
  • Преди да нанесете серума, можете да използвате тоник или спрей, който ще подготви кожата ви, за да се възползвате от всички предимства на серума.
  • Нашите серуми са идеално концентрирани. Необходими са само няколко капки. Разнесете върху лицето си и помогнете да попие чрез леко натискане с върха на пръстите.
  • Продължете рутината си за грижа за кожата, като нанесете своя дневен или нощен крем, веднага щом кожата ви е абсорбирала напълно серума.