Sébium Serum

1-вият екобиологичен серум срещу несъвършенства и признаци на стареене*


*в Bioderma

Серум

Акнеична кожа

Fluidactiv™ патент

От
54,90 лв.

За кого е предназначен?

Възрастни

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists Предписван от дерматолози

Доказана ефикасност

Доказана ефикасност след 7 дни върху пъпки, петна, разширени пори и фини линии (1)

Против несъвършенства: премахва пъпките и разширените пори

Против петна: намалява съществуващите петна и предотвратява образуването на нови

Успокояващ ефект: действа върху 1те признаци на стареене, като изглажда фините линии

Висока толерантност

8ч хидратация

Вижте източници

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Водена от екобиологията, Bioderma създаде Sébium Serum, първият екобиологичен серум против несъвършенства и признаци на стареене.

Допълнителното действие на прецизно дозираните активни съставки (салицилова киселина, ацетилглюкозамин, хиалуронова киселина) и технологията FLUIDACTIV™  действа мигновено върху видимите признаци и основните причини за възрастово акне.

- Против несъвършенства: Салициловата киселина ексфолира повърхността на кожата за бързо намаляване на пъпките, докато Fluidactiv Патент биологично предотвратява окисляване на себума и по този начин появата на нови несъвършенства.

- Против петна: Салициловата киселина действа върху повърхността, за да поднови кожата, а ацетилглюкозамин, биомиметичен захарен дериват, естествено наличен в кожата, биологично подпомага клетъчното обновяване отвътре.

- Изглаждащ ефект: Хиалуронова киселина, биомиметична съставка, хидратира кожната повърхност, а ацетилглюкозамин подсилва вътрешния синтез на хиалуронова киселина в кожата за дълготрайно намаляване на фините линии.

Face Лице

Нанасяйте няколко капки сутрин и вечер върху лицето и шията след почистване с хигиенен продукт Sébium. Използвайте самостоятелно или преди ежедневен продукт за грижа за кожата, при първи признаци на пъпки.

  • Стъпка 1 Почистете кожата със Sébium H2O.
  • Стъпка 2 Нанесете Sébium Serum върху цялото лице.
  • Стъпка 3 Масажирайте нежно, докато попие.
  • Стъпка 4 Нанесете Sébium Sensitive.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Акнеичната кожа е често срещано кожно оплакване, което е под формата на черни точки и бели или червени пъпки с различна степен на тежест. Акне тарда или възрастово акне се определя като акне, което се развива или продължава през зрелостта. Този феномен се дължи на външни фактори като замърсяване, стрес, начин на живот, но и на вътрешни фактори като нестабилни хормонални нива, диета... Възрастовото акне има сходни характеристики с това при тийнейджърите (повишено количество& по-плътен себум, запушени пори, възпаление), но при него се появяват първите признаци на стареене (бръчки, фини линии, загуба на блясък, неравномерна пигментация).

Тестван под дерматологичен контрол

Доказана ефикасност след 7 дни върху пъпки, петна, разширени пори, фини линии (1)

Вижте източници

Дълготрайни резултати (след 28 дни)(2):

-41% пъпки

-15% фини линии

Вижте източници

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

Промените в себумната течност могат да бъдат причина за дефекти по кожата. Този патентован комплекс се бори срещу сгъстяването на себума, за да предотврати запушването на порите и да сведе до минимум риска от поява на петна.

Вижте съставките:

Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

Тип кожа
Години

0/5

0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!
BIODERMA снимка на продукт, Sebium H2O 500ml, мицеларна вода за кожа склонна към акне

Ежедневно почистване без изплакване

Комбинирана до мазна кожа Акнеична кожа

Micellar технология

Sébium H2O

(1 отзив)

Дерматологична мицеларна вода, която премахва грима и почиства кожата, без да я изсушава.

За кого?

Възрастни, Тийнейджъри

BIODERMA снимка на продукт, Sebium Sensitive 30ml, лечение за склонна към акне кожа

Дневна грижа

Акнеична кожа Чувствителна и отслабена кожа, склонна към акне

InflaStop™ технология

Sébium Sensitive

(3 отзива)

Успокоява, възстановява хидратацията и елиминира пъпките на чувствителната акнеична кожа.

За кого?

Възрастни, Тийнейджъри

Специфична защита

Комбинирана до мазна кожа Акнеична кожа

Fluidactiv™ патент

Photoderm AKN Mat SPF30

(1 отзив)

Против несъвършенства, матиращ и невидим завършек.

За кого?

Възрастни, Тийнейджъри