Photoderm AKN Mat SPF30

Против несъвършенства, матиращ и невидим завършек.

Специфична защита

Комбинирана до мазна кожа Акнеична кожа

Fluidactiv™ патент

От
34,90 лв.

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists Предписван от дерматолози

Клинично доказана ефикасност

Намалява възпалителните лезии с 61%*

  • Гарантира висока UVA/UVB защита
  • SUN ACTIVE DEFENSE: високотехнологична слънцезащита, подсилена срещу UVA лъчи
  • Матира през целия ден
  • Подобрява качеството на себума и ограничава появата на нови несъвършенства, благодарение на патента Fluidactiv™/li>
  • Изглажда текстурата на кожата и подпомага предотвратяването на рецидиви, благодарение на салициловата и гликоловата киселина.

Незабележима, флуидна текстура - Не лепне - Не е мазен - Не изсушава кожата - Отлична основа за грим - С аромат - Много добра кожна и очна толерантност - Некомедоногенен - Устойчив на вода, топлина и висока влажност

Вижте източници

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

За склонната към акне кожа, дилемата е да се предпазите от нежеланите ефекти на слънцето, като същевременно ограничите появата на лъщене и несъвършенства. Производството на себум се увеличава под влиянието на топлината. Трудно е да се комбинира продукт за грижа за кожата със слънцезащита.

Photoderm AKN Mat SPF30 е специално разработена формула с висока защита с перфектно намалена маслена фаза адаптирана за склонна към акне кожа, без да се прави компромис с приятната текстура:

- Патентованият комплекс Fluidactiv™ биологично подобрява качеството на себума, за да предпази порите от запушване и предотврати появата на несъвършенства
- Салициловата киселина и гликоловата киселинаизглаждат текстурата на кожата и подпомагат предотвратяването на рецидиви.
- Технологията SUN ACTIVE DEFENSE, вместо да претоварва кожата с филтри, подсилва собствените защитни сили на кожата, за да компенсира биологичното въздействие на UVA. Тя осигурява антиоксидантна защита и поддържа имунните защити на кожата под слънцето.

Истински дерматологичен слънцезащитен продукт, тази флуидна формула осигурява мигновен матиращ ефект, като по този начин благоприятства комплайнса и ограничава повторната поява на склонната към акне кожа .

Face Лице
Neck Деколте

Нанасяйте няколко пъти на ден. Може да се използва самостоятелно или след хидратиращ или матиращ продукт.

  • Стъпка 1 Нанасяйте равномерно и обилно върху лицето и шията преди излагане на слънце (с намаляване количеството на продукта, намалява нивото на защита). За ежедневна употреба.
  • Стъпка 2 Нанасяйте отново след изпотяване, плуване или подсушаване с кърпа, за да поддържате защитата.

Избягвайте контакт с тъкани. За възрастни. Нанасяйте върху здрава кожа. В случай на контакт с очите, незабавно изплакнете обилно с вода. Прекаленото излагане на слънце може да е опасно за здравето, дори и ако сте със слънцезащита.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Склонната към акне комбинирана до мазна кожа се характеризира с прекомерно производство на себум. Клиничните признаци обикновено са черни точки, комедони, микрокисти и различни пъпки.

Резултати, доказани от клинични проучвания

Матира

Кожата е матиранаа през целия ден за 94% от потребителите (1)

Немазен завършек за 94% от потребителите (1)


Невидим завършек

Imperceptible to the touch for 94% от потребителите (1)

Вижте източници

Предотвратява появат на несъвършенства

- 61% възпалителни лезии (3)

Ограничава появата на нови несъвършенства за 91% от потребителите (2)


Не изсушава кожата за 97% от потребителите (1)

Защитава здравето на кожатаn 
+24% Защита на имунните защитни сили на кожата (4)

+26% Защита срещу оксидативен стрес (4)

Вижте източници

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

Промените в себумната течност могат да бъдат причина за дефекти по кожата. Този патентован комплекс се бори срещу сгъстяването на себума, за да предотврати запушването на порите и да сведе до минимум риска от поява на петна.

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT : high-technology sun protection, reinforced against UVA rays. An association of UV filters and a biological protection that improves the self defense capacity of the skin to help maintain long-lasting care of its health in the sun.

Вижте съставките:

Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

Тип кожа
Години

3/5

0 отзива
0 отзива
1 отзив
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
3/ 5
Хидратира и
Не омазнява
Това ревю е полезно
0