BIODERMA е дерматологичен бранд на NAOS в полза на здравето

Bioderma - focus on the skin

Вместо кожата да се третира прекомерно, тя трябва да се научи как да функционира правилно.

 

Подтикнат от този философски ангажимент, френският фармацевт и биолог  Жан-Ноел Торел създаде NAOS: кохезивна система от брандове, вдъхновени от кожата. Научете повече за NAOS.

NAOS е компания, водена от целите си, с мисия, вдъхновена от хуманистичната утопия.

NAOS разглежда кожата като постоянно развиваща се екосистема, която взаимодейства с околната среда и се променя с времето. Екобиологията е създадена от тази визия: радикално различен в сравнение с традиционната козметика, този научен подход е базиран на толерантност към кожата и познания за нейната биология.

Съчетание от думите “екосистема” и “биология”, този позитивен подход е базиран на идеята, че екосистемите на нашата кожа (биология, физиология), на индивидите (начин на живот) и на планетата са неразривно свързани и си взаимодействат. Базирайки се на тези принципи, ние помагаме на кожата да се адаптира към средата и да използва собствените си ресурси, за да повлияе върху причините за дисбаланс, така че да възстанови естествените си функции.

Създадени и свързани от този екобиологичен подход, BIODERMA, Institut Esthederm и Etat Pur са 3 бранда, вдъхновени от философията на NAOS и всички споделят еднакви научни и човешки принципи.

екобиология-подход
BIODERMA

BIODERMA: екобиологията в полза на дерматологията.

Да запазим здравето на кожата. Дълготрайно.

www.bioderma.bg

 

Esthederm

Institut Esthederm : Екобиологията в полза на естетиката.

Да поддържаме красотата във времето.

www.esthederm.bg

 

Etat Pur

Etat Pur : Екобиологията в полза на персонализираната грижа за кожата. 

Да осигурим на кожата само това, от което се нуждае. Нито повече. Нито по-малко.

www.etatpur.bg

BIODERMA е част от универсалния план на NAOS и действа с отдаденост да направи дерматологията достъпна за възможно най-широк кръг хора, с грижа и внимание към всички специфики на кожата.

Care first. NAOS

В BIODERMA, ние работим със страст да се грижим, подкрепяме и подобряваме качеството на живот на всеки индивид. Ние постоянно създаваме иновации, за да осигурим ефективни дерматологични решения, които са толерантни към кожата и са лесни за ежедневна употреба.

Нашият подход накратко е “care first”. Този смирен подход започва с грижа за кожата и така се надяваме да постигаме повече.

Всеки ден, кожата се адаптира към средата, която влияе на нейния баланс и здраве. Замърсяване, метеорологични условия, UV лъчи, заболявания, медикаментозни терапии, напредване на възрастта...

Bioderma - woman

Всички тези фактори отслабват и създават дисбаланс в кожата, като се превишава капацитета на естествените ѝ защитни сили.

Тя става по-чувствителна, по-реактивна. Могат да се появят петна, зачервявания и раздразнения. Кожата на всеки човек реагира различно, в зависимост от своето ДНК.

Освен тези симптоми, екобиологията отчита и цялостната среда на индивида. Като бранд, основан на екобиологията, BIODERMA използва целия си опит в биологията на кожата и интелигентността на екосистемата, за да разбере всички видове кожна чувствителност и нейните непрекъснати взаимодействия и да осигури решение, адаптирано към всяка кожна дисфункция.

В BIODERMA, биологията е в полза на дерматологията, в полза на здравето.

Без да върви против естествената химия, нашата наука за формулите се базира на позитивен подход: стриктно и прецизно подбрани съставки, които са насочени към целта и употребата и са в точната доза за здрава кожа.

Вярваме, че за да се осигури дълготрайна ефикасност и толерантност дори за най-чувствителната кожа, трябва да се вземе предвид цялостната екосистема на кожата.

Какво мотивира нашия подход:

За да се осигурят средства на кожата да стане здрава дълготрайно и да се адаптира по-добре към своята среда. За целта избираме чисти, висококачествени молекули с насочен биологичен механизъм на действие.

Bioderma - Profound respect for the skin

Тъй като кожата ни абсорбира по-лесно компоненти, които наподобяват нейната структура, ние предпочитаме биомиметични съставки, които присъстват естествено в кожата, или които имитират естествените ѝ функции. За проблемна кожа се избират специфични активни съставки, познати със своята дерматологична ефикасност.

company- biology formulation

Като се отчитат вътрешните и външни фактори. Ние обръщаме специално внимание на биологичните механизми като цяло, за да осигурим глобално, точно и подходящо решение.

Bioderma - Woman skin face

За да помогнем на кожата да се адаптира и да възстанови равновесието си самостоятелно. Всички наши решения се вземат при идеален баланс на 4 фактора: активни съставки, точната доза, която е необходима, сетивното усещане и лесната ежедневна употреба.

Bioderma - biology
Bioderma - Atoderm Intensive Baume
Нашите продукти олицетворяват нашия екобиологичен подход

- Те активират отново естествените механизми на кожата

- Помагат на кожата да се адаптира към средата си

- Зачитат естествената ѝ биология

- Запазват толеранса на кожата

Това означава, че нашите продукти съчетават видима и дълготрайна ефикасност, като зачитат чувствителността на кожата.

 • Гледайте видеото
  Доктор Сандра Скотницки, асистент в Университета в Торонто - Медицински департамент в отделения Дерматология и обществено здраве.

  По същество екобиологията е процесът на взаимодействие на човека със средата, в който запазваме кожата такава, каквато трябва да бъде

  Доктор Сандра Скотницки, асистент в Университета в Торонто - Медицински департамент в отделения Дерматология и обществено здраве.

NAOS винаги е смятала прозрачността на формулите и безопасността за кожата за свои най-важни приоритети.

Ask.NAOS.com е онлайн платформа, в която са изброени всички съставки, патенти и технологии, използвани в продуктите на NAOS.

За всяка съставка, ще намерите следната информация:

-        нейния вид: какво представлява (витамин, екстракт от растение, масло и др.)

-        нейния произход: как се извлича (екстракт от растение, минерал, синтетичен или биотехнологичен произход и др.)

-        нейната роля: какво е действието ѝ във формулата (хидратира, успокоява, почиства и др.)

 

Услугата е достъпна на Ask.NAOS.com или чрез сканиране на QR кода на нашите опаковки.

 • ask naos

  Можете да го проверите по всяко време на Ask.NAOS.com

  • 139 формули
  • 488 съставки
  • 33 патенти

   

Както всички продукти, създадени от NAOS, дерматологичните продукти на BIODERMA  се формулират и произвеждат във Франция.

Само едно място в Екс ан Прованс е отговорно за всички дейности на NAOS – индустриални, свързани с проучване и разработки, което осигурява пълен контрол на продукта по веригата. NAOS поставя най-взискателни критерии по отношение на стандартите на фармацевтичната индустрия, което води до уникална екобиологична експертиза и отлично качество.

Your Skin - Sensibio H20 Ambassador- Tina