Sensibio Defensive Serum

Дълготрайно успокояващ и хидратиращ концентрат с действие срещу inflamm’ageing, причинено от външни агресори.

Дневна грижа

Чувствителна и сенсибилизирана кожа

Технология Defensive

От
59,90 лв.

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава

Доказана ефикасност

Кожата е предпазена от външни агресори: 90% (1)

  • Въздейства върху причините за преждевременно стареене

•Успокоява кожата мигновено и дълготрайно

•Предпазва срещу свободни радикали (антиоксидантно действие)

•Укрепва кожната бариера

  • Действа върху последиците от преждевременното стареене

•Намалява бръчки и фини линии

•Възвръща естествения блясък на кожата

•Хидратира за 24 часа

  • Подобрява качеството на живот на хората с чувствителна кожа

Лека текстура с бързо попиване. Много добра толерантност. Без аромат


Тестван под дерматологичен контрол.

Вижте източници

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Екобиологичен отговор за чувствителната и сенсибилизирана кожа, DEFENSIVE технологията и фукозния полимер активират естествените защитни сили на кожата срещу феномена Inflamm’ageing.

Те въздействат върху различните първопричини за чувствителната кожа и преждевременното стареене и ограничават техните последствия, прекратявайки омагьосания кръг, отговорен за влошаване на състоянието на чувствителната кожа и нейното стареене.

-Предпазно действие: карнозин и витамин E имат мощно антиоксидантно действие, което предпава кожата от агресори.

- Подсилващо действие: тетрапептид-10 води до ефективно възстановяване на епидермиса, благодарение на производството на ключови елементи, изграждащи кожната бариера. Заедно с фукозния полимер те подобряват устойчивостта на кожата.

- Двойно успокояващо действие: полифенолите от червен градински чай ограничават хиперреактивността на кожата и възпаленията, провокирани от замърсяване (неврогенно и провокирано възпаление). Фукозният полимер допълва действието за незабавен и дълготраен ефект, за да предотврати хронично възпаление (неврогенно възпаление).

Създаден  да подпомогне кожата в ежедневното справяне с чувствителността, Sensibio Defensive Serum подпомага забавянето на преждевременното стареене.

Face Лице
Neck Деколте

Нанасяйте сутрин и вечер върху лицето и шията след почистване с хигиенен продукт от серията Sensibio

  • Стъпка 1 Почистете кожата с хигиенен продукт Sensibio
  • Стъпка 2 Масажирайте нежно докато попие.
  • Стъпка 3 Нанесете Sensibio Defensive cream

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Чувствителната кожа реагира по-интензивно от нормалната кожа на стимули, които не би трябвало да предизвивкат видими последствия. Тя изпитва усещане за дискомфорт, което може да бъде постоянно или временно. Чувствителната кожа се бори постоянно с агресорите от ежедневието. Тя не разполага с нужния арсенал да се защити по подходящ начин, което ѝ пречи да достигне отново първоначалния си праг на толерантност.

Някои външни фактори (замърсяване, UV лъчи, т.н.), както и фактори от ежедневието (стрес, диета , т.н.) изострят реактивността на вече чувствителната кожа. Когато тя стане хронична, тези агресори изострят реактивността на чувствителната кожа и водят до ускорен процес на стареене на кожата, наречен “inflamm’ageing”. Така, с течение на времето клиничните последствия се влошават с увеличаването на бръчки, фини линии, дехидратация и загуба на блясък.

Тестван под дерматологичен контрол

Успокояващ :

Кожата се чувства комфортно: 94% (1)

Интензивност на неприятни кожни усещания : -82% за 3мин (2)

Хидратиращ: (3)

24 часа хидратация

Блясък: (1)

Кожата е озарена: 81%

Вижте източници

Успокояващ: (4)

Кожата е успокоена: 96%

Подсилващ: (4)

Кожата е по-устойчива на външни агресори: 83%

Изглаждащ: (4)

Бръчките и фините линии са намалени: 84%

Вижте източници

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

Чувствителността на кожата е естествена и предизвикана от външни агресори. Тази технология въздейства върху причините за чувствителност и предотвратява реакциите на кожата, ежедневния стрес и измененията в бариерната функция, предизвикани от ежедневни агресори.

Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост.

Вижте съставките:

Тип кожа
Години

0/5

0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!