Pigmentbio C-Concentrate

Интензивен изсветляващ концентрат против пигментации с високотехнологичен витамин C.

Таргетирана грижа

Хиперпигментирана кожа

LumiReveal™ технология

За кого е предназначен?

Възрастни

Какви са съставките?

Вижте състава

Доказана ефикасност

Размер на тъмните петна: -41%.*

 • Намалява размера и интензивността на тъмните петна
 • Предотвратява появата на нови петна
 • Изглажда кожата и възвръща нейния естествен блясък
 • 8 часа хидратация
 • Некомедоногенен - Лека и обгръщаща гел-крем текстура - Бърза абсорбция
  Вижте източници
  От
  49,90 лв.

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  BIODERMA създаде Технология LumiReveal™, която действа на всеки етап от образуването на тъмните петна. Продуктът подпомага кожното обновяване, а методът му на действие е вдъхновен от референтна дерматологична терапия:
  • Действа на всяка биологична стъпка на формиране на тъмните петна, за да ги премахне, независимо дали са се появили наскоро или отдавна.
  • Предотвратява образуването на нови петна, свързани с кожно увреждане и последващо възпаление.
  • Оптимизира клетъчното обновяване, за да премахне излишния меланин от клетките.
  Високите концентрации на AHA в Pigmentbio C-Concentrate осигуряват пилинг ефект, без да вредят или да изсушават кожата, благодарение на 8-часовата хидратация, която той осигурява.
  Pigmentbio C-Concentrate премахва клетките с висока концентрация на меланин, намалява интензивността и размера на съществуващите петна и изглажда кожната текстура за по-добро отразяване на светлината. Кожата възвръща своя блясък.
  Както останалите продукти от гамата, той съдържа високи концентрации на важни за кожата витамини с оптимизиращо действие: подобряват хидратацията и защитават кожата срещу оксидативен стрес, за да предотвратят преждевременното кожно стареене.
  От първата седмица кожата е по-сияйна и подсилена срещу външни атаки. Ден след ден кожата се трансформира, тенът става равномерен, а кожата възвръща естествения си вид. Дълготрайно.

  Face Лице
  Neck Деколте
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка

  Като монотерапия Pigmentbio C-Concentrate се използва от 1 до 3 месеца.

  • Стъпка 1 При първа употреба натиснете капачката на опаковката с двата палеца, докато контейнерът освободи витамин C. Махнете бялата капачка и проверете дали цялото количество витамин C е било освободено. Завъртете капкомера и разклатете за 10 секунди, за да смесите витамин C с останалите съставки.
  • Стъпка 2 Нанасяйте 5 капки всяка вечер върху лицето и шията след почистване с Pigmentbio H2O или Pigmentbio Foaming Cream. Може да се нанася самостоятелно или преди Pigmentbio Night Renewer вечер.
  • Стъпка 3 За да поддържате добри резултати през цялата година, повтаряйте терапията от 1 месец на всеки 3 месеца.

  Pigmentbio C-Concentrate може да се използва и като продължение на дерматологични терапии (като триото на Kligman или Хидрохинон) в продължение на 3 месеца до започване на следващата дерматологична терапия.

  • Стъпка 1 При първа употреба натиснете капачката на опаковката с двата палеца, докато контейнерът освободи витамин C. Махнете бялата капачка и проверете дали цялото количество витамин C е било освободено. Завъртете капкомера и разклатете за 10 секунди, за да смесите витамин C с останалите съставки.
  • Стъпка 2 Нанасяйте 5 капки всяка вечер с лицето и шията след почистване с Pigmentbio H2O или Pigmentbio Foaming Cream. Може да се нанася самостоятелно или преди Pigmentbio Night Renewer вечер. Сутрин препоръчваме употреба на Pigmentbio Daily Care SPF50+.

  Избягвайте околоочния контур. Следвайте инструкциите за употреба. Може да почувствате усещане за щипане, свързано с механизма на действие, което трябва бързо да изчезне. Ако раздразнението продължи, спрете употреба на продукта и се консултирайте със здравен специалист.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Независимо дали се дължат на слънцето (слънчеви лентигини), възрастта (сенилни лентигини), бременността (мелазма), белези или пъпки (поствъзпалителна хиперпигментация) или триене, белезите и петната на кожата оказват влияние върху качеството на живота. Причината за тези хиперпигментации: необичайно свръхпроизводство на меланин, който потъмнява кожата.

  Заличаването на тези пигментни дефекти и връщането към равномерен, сияен тен изисква време и старание, но въпреки това жените искат незабавни резултати.

  Тестван под дерматологичен контрол

  Намалява тъмните петна
  Размер на тъмните петна: -41%*

  Възвръща естествения блясък на кожата
  Блясък: +87%*

  Изглажда кожната текстура
  Равномерен тен: +85%*

  Вижте източници
  Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Меланинът е естествен пигмент, който дава на кожата нейния цвят. Неравномерното и прекомерно производство на меланин е отговорно за появата на тъмни петна и неравномерен тен. Тази технология регулира производството на меланин и оптимизира клетъчното обновяване за елиминиране на излишния меланин. Тази технология на NAOS Research е създадена в Aix-en-Provence и е разработена в нашите лаборатории.

  Вижте съставките:
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA

  Тип кожа
  Години

  0/5

  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  Вижте всички отзиви
  Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който даде такъв!