Pigmentbio C-Concentrate

Интензивен изсветляващ концентрат против пигментации с високотехнологичен витамин C.

Серум

Хиперпигментирана кожа КАФЯВИ ПЕТНА И НЕРАВНОМЕРНА ПИГМЕНТАЦИЯ Слънчеви петна, тъмни петна, фотостареене

LumiReveal™ технология

От
58,90 лв.

За кого е предназначен?

Възрастни

Какви са съставките?

Вижте състава

Доказана ефикасност

Размер на тъмните петна: -41%.*

PIGMENTBIO C-CONCENTRATE

 • Намалява размера и интензивността на тъмните петна
 • Предотвратява появата на нови петна
 • Изглажда кожата и възвръща нейния естествен блясък
 • 8 часа хидратация
 • Некомедоногенен - Лека и обгръщаща гел-крем текстура - Бърза абсорбция
  Вижте източници

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  BIODERMA създаде Технология LumiReveal™, която действа на всеки етап от образуването на тъмните петна. Продуктът подпомага кожното обновяване, а методът му на действие е вдъхновен от референтна дерматологична терапия:
  • Действа на всяка биологична стъпка на формиране на тъмните петна, за да ги премахне, независимо дали са се появили наскоро или отдавна.
  • Предотвратява образуването на нови петна, свързани с кожно увреждане и последващо възпаление.
  • Оптимизира клетъчното обновяване, за да премахне излишния меланин от клетките.
  Високите концентрации на AHA в Pigmentbio C-Concentrate осигуряват пилинг ефект, без да вредят или да изсушават кожата, благодарение на 8-часовата хидратация, която той осигурява.
  Pigmentbio C-Concentrate премахва клетките с висока концентрация на меланин, намалява интензивността и размера на съществуващите петна и изглажда кожната текстура за по-добро отразяване на светлината. Кожата възвръща своя блясък.
  Както останалите продукти от гамата, той съдържа високи концентрации на важни за кожата витамини с оптимизиращо действие: подобряват хидратацията и защитават кожата срещу оксидативен стрес, за да предотвратят преждевременното кожно стареене.
  От първата седмица кожата е по-сияйна и подсилена срещу външни атаки. Ден след ден кожата се трансформира, тенът става равномерен, а кожата възвръща естествения си вид. Дълготрайно.

  Face Лице
  Neck Деколте

  Като монотерапия Pigmentbio C-Concentrate се използва от 1 до 3 месеца.

  • Стъпка 1 При първа употреба натиснете капачката на опаковката с двата палеца, докато контейнерът освободи витамин C. Махнете бялата капачка и проверете дали цялото количество витамин C е било освободено. Завъртете капкомера и разклатете за 10 секунди, за да смесите витамин C с останалите съставки.
  • Стъпка 2 Нанасяйте 5 капки всяка вечер върху лицето и шията след почистване с Pigmentbio H2O или Pigmentbio Foaming Cream. Може да се нанася самостоятелно или преди Pigmentbio Night Renewer вечер.
  • Стъпка 3 За да поддържате добри резултати през цялата година, повтаряйте терапията от 1 месец на всеки 3 месеца.

  Pigmentbio C-Concentrate може да се използва и като продължение на дерматологични терапии (като триото на Kligman или Хидрохинон) в продължение на 3 месеца до започване на следващата дерматологична терапия.

  • Стъпка 1 При първа употреба натиснете капачката на опаковката с двата палеца, докато контейнерът освободи витамин C. Махнете бялата капачка и проверете дали цялото количество витамин C е било освободено. Завъртете капкомера и разклатете за 10 секунди, за да смесите витамин C с останалите съставки.
  • Стъпка 2 Нанасяйте 5 капки всяка вечер с лицето и шията след почистване с Pigmentbio H2O или Pigmentbio Foaming Cream. Може да се нанася самостоятелно или преди Pigmentbio Night Renewer вечер. Сутрин препоръчваме употреба на Pigmentbio Daily Care SPF50+.

  Избягвайте околоочния контур. Следвайте инструкциите за употреба. Може да почувствате усещане за щипане, свързано с механизма на действие, което трябва бързо да изчезне. Ако раздразнението продължи, спрете употреба на продукта и се консултирайте със здравен специалист.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Независимо дали се дължат на слънцето (слънчеви лентигини), възрастта (сенилни лентигини), бременността (мелазма), белези или пъпки (поствъзпалителна хиперпигментация) или триене, белезите и петната на кожата оказват влияние върху качеството на живота. Причината за тези хиперпигментации: необичайно свръхпроизводство на меланин, който потъмнява кожата.

  Заличаването на тези пигментни дефекти и връщането към равномерен, сияен тен изисква време и старание, но въпреки това жените искат незабавни резултати.

  Тестван под дерматологичен контрол

  Намалява тъмните петна
  Размер на тъмните петна: -41%*

  Възвръща естествения блясък на кожата
  Блясък: +87%*

  Изглажда кожната текстура
  Равномерен тен: +85%*

  Вижте източници

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Меланинът е естествен пигмент, който придава цвета на кожата. Нередовното и прекомерно производство на меланин е отговорно за тъмните петна и неравномерния тен. Тази технология регулира производството на меланин и оптимизира обновяването на клетките, за да елиминира излишния меланин.

  Вижте съставките:

  Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

  Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

  Тип кожа
  Години

  4.7/5

  2 отзива
  1 отзив
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  Вижте всички отзиви
  4/ 5
  Попива добре
  Купувам го трета година
  Това ревю е полезно
  0
  5/ 5
  Резултати от първата седмица
  От първата седмица усещам кожата си по-сияйна и подсилена срещу външни атаки. Тенът е все по-равномерен. Препоръчвам с две ръце!
  Това ревю е полезно
  0
  5/ 5
  Резултати от първата седмица
  От първата седмица кожата усещам кожата си по-хидратирана и сияйна. Тенът ми е все по-равномерен. Препоръчвам с две ръце.
  Това ревю е полезно
  0

  0

  Ежедневно почистване без изплакване

  Хиперпигментирана кожа

  Патентована комбинация от активни съставки

  Pigmentbio H2O

  (Все още няма отзиви)

  Почистваща и изсветляваща сила. Висока толерантност.

  За кого?

  Възрастни

  Ежедневно почистване с изплакване

  Хиперпигментирана кожа

  Патентована комбинация от активни съставки

  Pigmentbio Foaming Cream

  (Все още няма отзиви)

  Ексфолиращ почистващ крем за изсветляване на кожата още под душа.

  За кого?

  Възрастни

  Дневна грижа

  Хиперпигментирана кожа

  LumiReveal™ технология

  Pigmentbio Daily care SPF 50+

  (2 отзива)

  Мигновено озарява и защитава, изравнява и изсветлява тена дълготрайно.

  За кого?

  Възрастни

  BIODERMA снимка на продукт, Pigmentbio Night renewer 50ml, нощен регенериращ крем за пигментирана кожа

  Нощна грижа

  Хиперпигментирана кожа

  LumiReveal™ технология

  Pigmentbio Night Renewer

  (3 отзива)

  Регенерира кожата през нощта за равномерен и сияен тен.

  За кого?

  Възрастни