Pigmentbio C-Concentrate

Интензивен изсветляващ концентрат против пигментации с високотехнологичен витамин C.

Таргетирана грижа

Слънчеви петна, тъмни петна, фотостареене Хиперпигментирана кожа Tâches brunes et pigments irréguliers

LumiReveal™ технология

От
58,90 лв.

За кого е предназначен?

Възрастни

Какви са съставките?

Вижте състава

Доказана ефикасност

Размер на тъмните петна: -41%.*

 • Намалява размера и интензивността на тъмните петна
 • Предотвратява появата на нови петна
 • Изглажда кожата и възвръща нейния естествен блясък
 • 8 часа хидратация
 • Некомедоногенен - Лека и обгръщаща гел-крем текстура - Бърза абсорбция
  Вижте източници

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  BIODERMA създаде Технология LumiReveal™, която действа на всеки етап от образуването на тъмните петна. Продуктът подпомага кожното обновяване, а методът му на действие е вдъхновен от референтна дерматологична терапия:
  • Действа на всяка биологична стъпка на формиране на тъмните петна, за да ги премахне, независимо дали са се появили наскоро или отдавна.
  • Предотвратява образуването на нови петна, свързани с кожно увреждане и последващо възпаление.
  • Оптимизира клетъчното обновяване, за да премахне излишния меланин от клетките.
  Високите концентрации на AHA в Pigmentbio C-Concentrate осигуряват пилинг ефект, без да вредят или да изсушават кожата, благодарение на 8-часовата хидратация, която той осигурява.
  Pigmentbio C-Concentrate премахва клетките с висока концентрация на меланин, намалява интензивността и размера на съществуващите петна и изглажда кожната текстура за по-добро отразяване на светлината. Кожата възвръща своя блясък.
  Както останалите продукти от гамата, той съдържа високи концентрации на важни за кожата витамини с оптимизиращо действие: подобряват хидратацията и защитават кожата срещу оксидативен стрес, за да предотвратят преждевременното кожно стареене.
  От първата седмица кожата е по-сияйна и подсилена срещу външни атаки. Ден след ден кожата се трансформира, тенът става равномерен, а кожата възвръща естествения си вид. Дълготрайно.

  Face Лице
  Neck Деколте

  Като монотерапия Pigmentbio C-Concentrate се използва от 1 до 3 месеца.

  • Стъпка 1 При първа употреба натиснете капачката на опаковката с двата палеца, докато контейнерът освободи витамин C. Махнете бялата капачка и проверете дали цялото количество витамин C е било освободено. Завъртете капкомера и разклатете за 10 секунди, за да смесите витамин C с останалите съставки.
  • Стъпка 2 Нанасяйте 5 капки всяка вечер върху лицето и шията след почистване с Pigmentbio H2O или Pigmentbio Foaming Cream. Може да се нанася самостоятелно или преди Pigmentbio Night Renewer вечер.
  • Стъпка 3 За да поддържате добри резултати през цялата година, повтаряйте терапията от 1 месец на всеки 3 месеца.

  Pigmentbio C-Concentrate може да се използва и като продължение на дерматологични терапии (като триото на Kligman или Хидрохинон) в продължение на 3 месеца до започване на следващата дерматологична терапия.

  • Стъпка 1 При първа употреба натиснете капачката на опаковката с двата палеца, докато контейнерът освободи витамин C. Махнете бялата капачка и проверете дали цялото количество витамин C е било освободено. Завъртете капкомера и разклатете за 10 секунди, за да смесите витамин C с останалите съставки.
  • Стъпка 2 Нанасяйте 5 капки всяка вечер с лицето и шията след почистване с Pigmentbio H2O или Pigmentbio Foaming Cream. Може да се нанася самостоятелно или преди Pigmentbio Night Renewer вечер. Сутрин препоръчваме употреба на Pigmentbio Daily Care SPF50+.

  Избягвайте околоочния контур. Следвайте инструкциите за употреба. Може да почувствате усещане за щипане, свързано с механизма на действие, което трябва бързо да изчезне. Ако раздразнението продължи, спрете употреба на продукта и се консултирайте със здравен специалист.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Независимо дали се дължат на слънцето (слънчеви лентигини), възрастта (сенилни лентигини), бременността (мелазма), белези или пъпки (поствъзпалителна хиперпигментация) или триене, белезите и петната на кожата оказват влияние върху качеството на живота. Причината за тези хиперпигментации: необичайно свръхпроизводство на меланин, който потъмнява кожата.

  Заличаването на тези пигментни дефекти и връщането към равномерен, сияен тен изисква време и старание, но въпреки това жените искат незабавни резултати.

  Тестван под дерматологичен контрол

  Намалява тъмните петна
  Размер на тъмните петна: -41%*

  Възвръща естествения блясък на кожата
  Блясък: +87%*

  Изглажда кожната текстура
  Равномерен тен: +85%*

  Вижте източници

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Меланинът е естествен пигмент, който придава цвета на кожата. Нередовното и прекомерно производство на меланин е отговорно за тъмните петна и неравномерния тен. Тази технология регулира производството на меланин и оптимизира обновяването на клетките, за да елиминира излишния меланин.

  Вижте съставките:

  Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

  Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

  Тип кожа
  Години

  4.7/5

  2 отзива
  1 отзив
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  Вижте всички отзиви
  4/ 5
  Попива добре
  Купувам го трета година
  Това ревю е полезно
  0
  5/ 5
  Резултати от първата седмица
  От първата седмица усещам кожата си по-сияйна и подсилена срещу външни атаки. Тенът е все по-равномерен. Препоръчвам с две ръце!
  Това ревю е полезно
  0
  5/ 5
  Резултати от първата седмица
  От първата седмица кожата усещам кожата си по-хидратирана и сияйна. Тенът ми е все по-равномерен. Препоръчвам с две ръце.
  Това ревю е полезно
  0

 • 0
 • Ежедневно почистване без изплакване

  Хиперпигментирана кожа

  Патентована комбинация от активни съставки

  Pigmentbio H2O

  (Все още няма отзиви)

  Почистваща и изсветляваща сила. Висока толерантност.

  За кого?

  Възрастни

 • BIODERMA снимка на продукт, Pigmentbio Foaming cream 200ml, пенлив крем за пигментирана кожа
 • Ежедневно почистване с изплакване

  Хиперпигментирана кожа

  Патентована комбинация от активни съставки

  Pigmentbio Foaming Cream

  (Все още няма отзиви)

  Ексфолиращ почистващ крем за изсветляване на кожата още под душа.

  За кого?

  Възрастни

 • Дневна грижа

  Хиперпигментирана кожа

  LumiReveal™ технология

  Pigmentbio Daily care SPF 50+

  (2 отзива)

  Мигновено озарява и защитава, изравнява и изсветлява тена дълготрайно.

  За кого?

  Възрастни

 • BIODERMA снимка на продукт, Pigmentbio Night renewer 50ml, нощен регенериращ крем за пигментирана кожа
 • Нощна грижа

  Хиперпигментирана кожа

  LumiReveal™ технология

  Pigmentbio Night Renewer

  (2 отзива)

  Регенерира кожата през нощта за равномерен и сияен тен.

  За кого?

  Възрастни