Pigmentbio Night Renewer

Регенерира кожата през нощта за равномерен и сияен тен.

Нощна грижа

Хиперпигментирана кожа

LumiReveal™ технология

От
56,90 лв.

За кого е предназначен?

Възрастни

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists Предписван от дерматолози

Ефикасност, оценена от дерматолози

+52% блясък.*

 • Коригира тъмните петна и предотвратява появата на нови
 • Възстановява блясъка и равномерността на тена на кожата
 • Изглажда фините линии
 • Увеличава плътността на кожата
 • Осигурява дълготрайна хидратация
 • Водообразната текстура на нощната маска освежава кожата, за да се събудите с изсветлена и отпочинала кожа. Много добра толерантност - Некомедоногенен - Свежа и лека водообразна текстура
  Вижте източници

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  Тъй като нощта е най-подходящият момент за естествено възстановяване на кожата, Pigmentbio Night Renewer подсилва клетъчното обновяване и продукцията на колаген за опъната и озарена кожа на сутринта.

  Pigmentbio Night Renewer съдържа ТЕХНОЛОГИЯ LUMIREVEAL™, вдъхновена от водещите терапии, използвани от дерматолозите, за ефективно коригиране на тъмните петна.
  - Помага за намаляване на производството на меланин
  - Ограничава възпалението, за да защити кожата от образуване на нови петна вследствие на кожно увреждане
  - Подсилва клетъчното обновяване, за да подпомогне елиминирането на съществуващите тъмни петна и да изравни тена

  ТЕХНОЛОГИЯ LUMIREVEAL™ е обогатена с коктейл от витамини, които подсилват изсветляващото действие и защитават кожната бариера:
  - ВИТАМИНИ C И E защитават кожата от замърсяване, UVA/UVB и оксидативен стрес, които предизвикват преждевременно кожно стареене, първите признаци за което са тъмните петна
  - ВИТАМИН PP подсилва кожната бариера и хидратира кожата дълготрайно

  В допълнение Pigmentbio Night renewer съдържа специфична активна съставка, която подсилва производството на колаген за подобряване на еластичността на кожата.

  Текстурата на водообразна нощна маска образува защитен слой, който задържа водата и осигурява непрекъснато действие през цялата нощ.

  Face Лице
  Neck Деколте
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка

  Ежедневно - вечер

  • Стъпка 1 Нанасяйте вечер на лицето и шията след почистване с Pigmentbio H2O или Pigmentbio Foaming крем.
  • Стъпка 2 Може да се използва самостоятелно или след Pigmentbio C-Concentrate.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Петната по кожата са отражение на нашия живот: замърсяване, излишно излагане на слънце, възраст, бременност, дразнене и пр. Зад тези нарушения в пигментацията стои необичайното свръхпроизводство на меланин.
  Заличаването на тези пигментни дефекти и връщането към равномерен, сияен тен изисква време и старание, но въпреки това жените искат незабавни резултати.

  Тъй като нощта е най-добрият момент за естествено възстановяване на кожата, Pigmentbio Night Renewer засилва обновяването на клетките и производството на колаген за плътна и сияйна кожа на сутринта.

  Тестван под дерматологичен контрол

  Възстановява равномерния тен на кожата на кожата
  Изравнен тен на кожата: 91% (1)

  Подобрява плътността на кожата
  Опъната кожа: 96% (1)

  Вижте източници

  Възстановява блясъка на кожата
  Блясък: +52% (2)

  Подобрява еластичността на кожата
  Плътност: +43% (2)

  Подпомага обновяването на клетките
  Кожата е по-плътна на сутринта: 100% (3)

  Вижте източници

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Меланинът е естествен пигмент, който придава цвета на кожата. Нередовното и прекомерно производство на меланин е отговорно за тъмните петна и неравномерния тен. Тази технология регулира производството на меланин и оптимизира обновяването на клетките, за да елиминира излишния меланин.

  Вижте съставките:

  Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

  Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

  Тип кожа
  Години

  5/5

  3 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  Вижте всички отзиви
  5/ 5
  Петната видимо избледняват
  Попива бързо, разнасям го мигновено на лицето. Петната започнаха видимо да избледняват
  Това ревю е полезно
  0
  5/ 5
  Отлична поносимост , обгръща кожата и нежно попива, не оставя следи, а на сутринта кожата в видимо по озарена и хидратирана
  На сутринта се чувствам като нов човек :)
  Това ревю е полезно
  0
  5/ 5
  много лека консистенция
  Попива бързо, има лек и приятен аромат, разнасям го мигновено на лицето.
  Това ревю е полезно
  0