Hydrabio Hyalu+ serum

1-вият екобиологичен изпълващ серум, стимулиращ естествената хидратация на кожата*

Нов продукт

Серум

Дехидратирана чувствителна кожа

Технология Hyalu+

От
72 лв.

За кого е предназначен?

Възрастни

Какви са съставките?

Вижте състава

Доказана ефикасност

+60% хидратация за 30 минути (1) Кожата е изпълнена: 94% (2)

Стимулира естествената хидратация на кожата и изпълва незабавно и дълготрайно

Намалява видимите признаци на стареене

Укрепва кожната бариера 

Предпазва от оксидативен стрес 

Вижте източници

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Вдъхновен от пионерския екобиологичен подход на NAOS и благодарение на осъзнаването на биологичните дисфункции, причиняващи дехидратацията, серумът Hydrabio Hyalu+ дава възможност на кожата да активира отново естествените си хидратиращи механизми и да запази водата, която е от съществено значение за нейния баланс.

Допълващото се действие на прецизно дозирани активни съставки: биомиметична хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло хиалуронова киселина, ниацинамид, карнозин и Технология Hyalu+ (комбинация от биомиметична, хиалуронова киселина с високо молекулно тегло хиалуронова киселина и рехидратираща захар) действат върху вътрешните причини за дехидратация и видимите признаци на стареене, за да осигурят трайна ефикасност.

-Незабавно хидратиращо и изпълващо действие: хиалуронова киселина с високо молекулно тегло, която създава филм на повърхността, предотвратявайки загубата на вода, плюс рехидратираща захар, която помага на кожата да синтезира и съхранява хиалуроновата киселина.

-Тонизиращо действие с помощта на хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло, която спомага за стимулирането на синтеза на колаген, за да придобие кожата стегнатост и еластичност.

-Укрепващо действие с помощта на ниацинамид, който подсилва бариерната функция, намалявайки по този начин дехидратацията. 

Face Лице
Neck Деколте

Нанесете 5 капки сутрин и/или вечер директно върху лицето и шията след почистване с мицеларна вода Hydrabio.

  • Стъпка 1 Почистете кожата си с мицеларна вода Hydrabio H2O.
  • Стъпка 2 Нанесете серума Hydrabio Hyalu+ върху лицето и шията.
  • Стъпка 3 Внимателно масажирайте, докато попие.
  • Стъпка 4 Нанесете ежедневния си Hydrabio Crème или Hydrabio Gel-crème.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Дехидратацията е преходно състояние на кожата, което може да се наблюдава при всички типове кожа (нормална, смесена, суха, мазна).

Стресиращите фактори на околната среда (климатик, замърсяване, UV лъчи, резки температурни промени, студ, вятър...) могат да дехидратират кожата и да изменят бариерната ѝ функция, което отслабва кожата и увеличава загубата на вода. С течение на времето естествените процеси на стареене също водят до промяна в количеството и качеството на хиалуроновата киселина в кожата. И все пак тази молекула "гъба", способна да задържи до 1000 пъти повече вода от теглото си, е от ключово значение за хидратацията. Когато съхраява по-малко вода, кожата се дехидратира.

За да предотврати този феномен, кожата се нуждае от допълнителна подкрепа.

Тестван под дерматологичен контрол

Доказана ефикасност

+60% хидратация за 30 минути (1)

След 28 дни :

Кожата е изпълнена: 94% (2В)

+20% по-плътна кожа (2А)

+32% по-стегната кожа (2А)

+21% по-еластична кожа  (2А)

+25% по-сияен тен (2А)

Вижте източници

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

Технологията HYALU+ комбинира хиалуронова киселина с високо молекулно тегло за незабавна и интензивна повърхностна хидратация и рехидратираща захар за стимулиране на синтеза на хиалуронова киселина и запазването на естествените ѝ резерви в кожата.

Вижте съставките:

Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

Тип кожа
Години

5/5

1 отзив
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
5/ 5
100% ефикасен
Продуктът е с нежна, нелепкава, немазна текстура. Попива бързо и остава кожата мека. Кожата ми е по-подхранена и сияйна, wrinkle-free.
Това ревю е полезно
0

Ежедневно почистване без изплакване

Дехидратирана чувствителна кожа

Aquagenium™ патент

Hydrabio H2O

(1 отзив)

Почистваща мицеларна вода, която стимулира задържането на влагата в кожата

За кого?

Възрастни, Тийнейджъри

Дневна грижа

Дехидратирана чувствителна кожа Нормална до комбинирана кожа

Aquagenium™ патент

Hydrabio Gel-Crème

(2 отзива)

Хидратираща грижа с лека текстура, осигуряваща хидратация и интензивен блясък.

За кого?

Възрастни, Тийнейджъри

Дневна грижа

Дехидратирана чувствителна кожа Фотозащита за нормална до суха кожа

Aquagenium™ патент

Hydrabio Perfecteur SPF 30

(Все още няма отзиви)

Дерматологична грижа за кожата за перфектен резултат.

За кого?

Възрастни, Тийнейджъри