Hydrabio H2O

Почистваща мицеларна вода, която стимулира задържането на влагата в кожата

Ежедневно почистване без изплакване

Дехидратирана чувствителна кожа

Aquagenium™ патент

От
35,70 лв.

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists Предписван от дерматолози

Доказана ефикасност

95% кожата е почистена.*

HYDRABIO H2O

 • Почиства кожата от замърсявания
 • Премахва грима от лицето и очите
 • Хидратира
 • Успокоява
 • Оставя кожата мека и сияйна
 • Добра толерантност - Некомедоногенен - Без отмиване
 • Вижте източници

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  Hydrabio H2O е първата почистваща и хидратираща мицеларна вода с AQUAGENIUM™*. Иновация от BIODERMA, този патентован комплекс активира естествения процес на хидратиране на кожата и запазва необходимото за нейния баланс количество вода. Мицелите, съдържащи се във формулата, почистват кожата и отстраняват грима от лицето и очите. Патентованият естествен комплекс D.A.F.** повишава прага на поносимост на кожата. Hydrabio H2O прави кожата мека, възвръща комфорта и блясъка ѝ. Отлична поносимост на кожата и околоочния контур.

  Face Лице
  Eyes Очи и клепачи

  Сутрин и вечер - 7 дни в седмицата

  • Стъпка 1 Напоете памучен тампон с Hydrabio H2O.
  • Стъпка 2 Почистете/премахнете грима от лицето и очите.
  • Стъпка 3 Без отмиване.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Дехидратацията на кожата води до състояния на дискомфорт: опънатост, люспи, боцкане. Без вода повърхностните слоеве на кожата не могат да изпълняват своята бариерна функция. В резултат кожата губи своята еластичност и блясъка си.

  Тестван под дерматологичен контрол

  Почиства
  Кожата е почистена: 95% (1)
  92% от фините частици са премахнати (2)

  Оставя кожата мека
  Кожата е по-мека: 85% (3)

  Вижте източници

  Хидратира
  +25% повече хидратация след 8 часа (4)

  Вижте източници

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Водата и липидите са основни компоненти на кожата, които й позволяват да остане хидратирана. В случай на дисбаланс, кожата се дехидратира и вече не работи правилно. Този патентован комплекс стимулира синтеза на кожни липиди и експресията на аквапорини. Тези "водни канали", естествено налични в кожата, транспортират водата до епидермалните клетки.

  NAOS Research изобрети мицеларна вода без изплакване, която премахва грима. Мицелите, чийто състав е вдъхновен от липидите на кожата, са невидими почистващи микрокапчици. Те имат способността да улавят замърсяванията, като същевременно запазват естествения защитен филм на кожата.

  Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост.

  Вижте съставките:

  Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

  Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

  Тип кожа
  Години

  5/5

  1 отзив
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  Вижте всички отзиви
  5/ 5
  Прекрасен продукт
  Най-добрата мицеларна вода, която съм ползвала! Почиства кожата перфектно, а усещането след това е за мека, еластична и хидратирана кожа. Дори не използвам крем след това, усещам кожата си достатъчно еластична и хидратирана. Препоръчвам продукта категорично!
  Това ревю е полезно
  0

  Серум

  Дехидратирана чувствителна кожа

  Aquagenium™ патент

  Hydrabio Sérum

  (3 отзива)

  Серум за моментална и дълготрайна хидратация.

  За кого?

  Възрастни, Тийнейджъри

  Дневна грижа

  Дехидратирана чувствителна кожа Нормална до комбинирана кожа

  Aquagenium™ патент

  Hydrabio Gel-Crème

  (2 отзива)

  Хидратираща грижа с лека текстура, осигуряваща хидратация и интензивен блясък.

  За кого?

  Възрастни, Тийнейджъри

  Дневна грижа

  Дехидратирана чувствителна кожа Суха до много суха чувствителна кожа

  Aquagenium™ патент

  Hydrabio Crème

  (1 отзив)

  Богата хидратираща грижа, осигуряваща интензивна хидратация и блясък.

  За кого?

  Възрастни, Тийнейджъри