Атопична екзема: открийте съветите на нашите експерти

Експерт
За кого?
Тип статия

  • Експерт - Д-р Магали Бурел-Бута, дерматолог, Франция
    Д-р Магали Бурел-Бута, дерматолог.

    Обострянето на атопичната екзема никога не възниква случайно. Винаги можете да се справите с него, но е също важно да разпознавате ежедневните ситуации, които водят до обостряне.

    Д-р Бурел-Бута използва просто сравнение, за да изрази гледната си точка: „Ако има пожар в къщата ви, ще го потушите с вода. Ако започне отново след две седмици, отново ще го потушите с вода. И ще продължите да го правите, докато не откриете какво причинява пожара!“. Благодарение на нейните обяснения по-долу, открийте нещата, които предизвикват обострянията и защо се получават, ограничете рисковите фактори и отложете обострянето за колкото може по-дълъг период от време.

    Д-р Магали Бурел-Бута, дерматолог.
Range Atoderm

Хигиена и грижа

Нормална, суха, раздразнена до атопична кожа

Гама Atoderm

Range Atoderm

Сухата кожа се характеризира с опънатост и липса на еластичност, които понякога се комбинират със сърбеж и раздразнения.

Решението на BIODERMA: Atoderm, пълна гама продукти за хигиена и грижа за лицето и тялото, създадени за суха, много суха или атопична кожа, за всекидневна употреба, както и заедно с лечение за екзема или сърбеж... всички основни продукти за мека и успокоена кожа! Кажете сбогом на сухата, стегната и сърбяща кожа след душ!

Локализирайте мястото на продажба

Вижте всички наши оферти и продукти, налични в аптечната мрежа близо до вас.

Намерете от къде да закупите

Поръчайте онлайн

Вижте всички наши продукти и оферти, налични при нашите партньори.