За осма поредна година BIODERMA организира националната кампания “Заедно сме в борбата срещу акнето“ с възможност за безплатен преглед при дерматолог в периода 5-20 октомври, 2022 г.

Изберете предпочитания от вас начин – физически преглед в кабинет или онлайн консултация в приложението за телемедицина Healee.

👉 За преглед в кабинет е необходимо да изберете дерматолог във вашия град от картата на кампанията тук.

👉 За консултация в Healee е необходимо да стартирате с кратка регистрация тук, след което ще получите ваучер за безплатен преглед в приложението Healee, което позволява чат, видео и аудио връзка между лекаря и пациента, в удобно за тях време.

Кампанията “Заедно сме в борбата срещу акнето“ е с кауза да инициира открит и професионален обществен диалог по темата за акнето и да подчертае, че то е лечимо заболяване и ролята на дерматолога в процеса е ключова. Кампанията цели да популяризира факторите, влиянието върху кожата и качеството на живот, както и терапията на акнето, според предписанията на специалистите.

Кампанията традиционно се подкрепя от Български фармацевтичен съюз, Българска асоциация на помощник-фармацевтите, Асоциация на студентите по фармация в България, АСМБ, Асоциация Родители и Българска Асоциация на естетичните дерматолози.

АКНЕ: ВИНАГИ АКТУАЛНА ТЕМА ЗА BIODERMA

Акнето е тема, която е винаги актуална – у нас то е най-често срещаното многофакторно кожно заболяване, което засяга около 80% от тийнейджърите и близо 40% от възрастните и е значим кожен проблем.

Ролята на дерматолога в този процес е ключова. Всеки заслужава достъп до професионален съвет, персонално внимание и подкрепа в борбата с акнетотова е принципът в сърцето на кампаниятаЗаедно сме в борбата срещу акнето. На фокус е пациентът и нуждата от достоверна информация и открит обществен диалог по темата.

Локализирайте мястото на продажба

Вижте всички наши оферти и продукти, налични в аптечната мрежа близо до вас.

Намерете от къде да закупите

Поръчайте онлайн

Вижте всички наши продукти и оферти, налични при нашите партньори.