1️⃣ Влез на HEALEE.com/bg/ZAEDNOSME и започни онлайн консултация;

2️⃣ Попълни нашата анкета, за да заявиш желанието си да участваш в кампанията;

3️⃣ След това ще получиш от нас код за безплатен преглед, който можеш да използваш от 30-ти септември до 14-ти октомври, за да стартираш разговор с избран от теб специалист.

Списъкът с лекари, участващи в кампанията, ще бъде активен в страницата от 30-ти септември до 14-ти октомври.

Изпращайки попълнената анкета към нас, заявяваш желанието си да се прегледаш безплатно при специалист за акне в кампанията #ЗаедноСме в борбата срещу акнето. Прегледите ще се проведат в периода 30.09. - 14.10.2021 г., а до 29.09 ще получиш от нас код, с който да активираш безплатната консултация в платформата. 

За седма година BIODERMA обединява усилия с редица специалисти и партньорски организации в кампанията. Целта на кампанията #ЗаедноСме е да инициира открит и професионален обществен диалог по темата и да подчертае, че акнето е лечимо заболяване и ролята на дерматолога в процеса е ключова.

За втора поредна година консултациите с дерматолог ще се случат изцяло онлайн. Партньор на BIODERMA в начинанието е българското приложение за телемедицина Healee. Платформата позволява чат, видео и аудио връзка между лекаря и пациента, в удобно за тях време. 

АКНЕ: ВИНАГИ АКТУАЛНА ТЕМА ЗА BIODERMA

Акнето е тема, която е винаги актуална – у нас то е най-често срещаното многофакторно кожно заболяване, което засяга 90% от тийнейджърите и близо 50% от възрастните и е значим кожен проблем. Ролята на дерматолога в този процес е ключова. Всеки заслужава достъп до професионален съвет, персонално внимание и подкрепа в борбата с акнето – това е принципът в сърцето на кампанията „Заедно сме в борбата срещу акнето“, която компанията организира тази есен за седма поредна година, редом със здравни специалисти и партньорски организации.  На фокус е пациентът и нуждата от достоверна информация и открит обществен диалог по темата. 

Локализирайте мястото на продажба

Вижте всички наши оферти и продукти, налични в аптечната мрежа близо до вас.

Намерете от къде да закупите

Поръчайте онлайн

Вижте всички наши продукти и оферти, налични при нашите партньори.