Error message

Could not retrieve the oEmbed resource.

Хуманността е в сърцето на нашето приключение

Bioderma - с грижа към кожата за цялото семейство

BIODERMA е бранд на NAOS, вдъхновен от живота и воден от сърцето.

Присъединяването към марката BIODERMA означава да се присъедините към компанията NAOS и да станете част от уникално човешко приключение, което функционира като екосистема.

Всички наши служители имат едно общо нещо, те искат да вдъхват живот на нашата марка всеки ден, да бъдат въвлечени в нейната история и да са част от нашето предизвикателно и вълнуващо приключение.

Ние вярваме в способността си да разкриваме потенциала, който се крие във всеки от нас.

Където и да се намираш по света, ние винаги търсим таланти.

Присъстващ в 100 държави и абсолютно независим, NAOS е главен международен играч в грижата за кожата със своите 3 бранда: BIODERMA, Institut Esthederm и Etat Pur.

Компания с цел, ние се стремим да създадем устойчиво бъдеще и да запазим човека и неговата среда.

 

Това човешко приключение напътства ежедневието, действията и идеите ни по света, за да служим по-добре за здравето на кожата.

Екипите на BIODERMA споделят човешки ценности и етика, които оформят силата на компанията, която работи със страст към дерматологията и е отдадена нея.

Начинът, по който правим нещата, е по-важен от нещата, които правим.

Ние вярваме в свободата да създаваме, да сме иновативни, да предприемаме действия, като същевременно спазваме механизмите на живота и на тези, с които и за които работим всеки ден.

Ние се развиваме, ден след ден, със страст към нашата мисия, с увереност и доброта. 

Ценностите на NAOS отразяват нашата идентичност

NAOS им вдъхва живот и те ни обединяват и напътстват в нашата работа, взаимоотношения и решения.

Нашият опит нараства с всеки изминал ден, когато се срещаме и общуваме със специалисти, които се стремят да запазят или възстановят здравата кожа: биолози, дерматолози, здравни професионалисти и фармацевти, които ни подкрепят ежедневно.

Ние порастваме всеки ден благодарение на вас, като ви слушаме. Разбирането на чувствителността на вашата кожа и на екосистемата, с която тя си взаимодейства, е от съществено значение, за да може да отговорим на вашите нужди.

Ние анализираме биологичните процеси, за да разберем тези взаимодействия и причините за кожния дисбаланс и за да създадем ефективни продукти, които зачитат чувствителността на кожата.

Присъединете се към нашето приключение, докато създаваме връзки, обединявайки се за по-здрав свят.