Photoderm AR SPF50+

Контрол на зачервяването. Изравняващ и успокояващ ефект.

Специфична защита

Чувствителна кожа, склонна към зачервявания

Rosactiv™ патент

От
38,90 лв.

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists Предписван от дерматолози

Клинично доказана ефикасност

-31% Оценка на тежестта на розацеята*

  • Гарантира много висока UVA/UVB защита
  • SUN ACTIVE DEFENSE: високотехнологична слънцезащита, подсилена срещу UVA лъчи
  • Подпомага контролирането на реакциите на кожата и предотвратява появата на нови обриви
  • 8 ч. хидратация
  • Изравнява естествения тен

Кремообразна текстура - Не лепне -Не е мазен - Без аромат - Много добра кожна и очна толерантност - Некомедоногенен - Водоустойчив

Вижте източници

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Когато кожата страда от постоянно зачервяване, излъчването на слънцето може да бъде утежняващ фактор. За да се ограничи задълбочаване на зачервяването, превенцията е от съществено значение, но не само. Необходима е адаптирана фотозащита осигуряваща най-добрата UVA-UVB защита.

Photoderm AR SPF50+ осигурява слънцезащита с висока толерантност с биологично успокояващо биомиметично действиеn комбинираща:
- комплексът Rosactiv™ който ограничава появата на зачервяване
- Витамин E, който естествено защитава срещу оксидативен стрес
- Технологията SUN ACTIVE DEFENSE, вместо да пертоварва кожата с филтри, подсилва собствените ѝ защитни сили, за да компенсира биологичното въздействие на UVA лъчите. Тя осигурява антиоксидантна защита и поддържа имунните защитни сили на кожата под слънцето.

Тази формула е идеалното решение за слънцезащитна грижа за намаляване на зачервяването с естествен тен, предлагайки perfect affinityс всички видове кожа, дори най-чувствителната.

Face Лице
Neck Деколте

Нанасяйте няколко пъти на ден.

  • Стъпка 1 Нанасяйте равномерно и обилно върху лицето и шията преди излагане на слънце (с намаляване количеството на продукта, намалява нивото на защита). За ежедневна употреба.
  • Стъпка 2 Нанасяйте отново след изпотяване, плуване или подсушаване с кърпа, за да поддържате защитата.

Избягвайте контакт с тъкани. За възрастни. Нанасяйте върху здрава кожа. В случай на контакт с очите, незабавно изплакнете обилно с вода. Прекаленото излагане на слънце може да е опасно за здравето, дори и ако сте със слънцезащита.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Зачервяването се дължи главно на разширяване и отслабване на малките кръвоносни съдове в кожата. Патентованият комплекс Rosactiv™ действа върху фактора, предизвикващ изменение в кръвоносните съдове.

Резултати, доказани от клинични проучвания

Успокоява

Успокоява кожата за 92% от потребителите (1)

Оставя кожата с усещане за комфорт за 100% от потребителите (1)


Хидратира

8 ч. хидратация (2)


Изравнява

Unifies the complexion for 92% of users (1)

Вижте източници

Намалява и предотвратява зачервяването

Намалява зачервяването при 96% от потребителите(1)

Подпомага контролирането на реакцията на кожата при 88% от потребителите(1)

Предотвратява появата на нови обриви при 92% от потребителите(1)


Запазва здравето на кожата

+24% Защита на имунните защитни сили на кожата (3)

+26%Защита срещу оксидативен стрес (3)


Вижте източници

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

Зачервяването се дължи главно на разширяването и отслабването на микросъдовете на кожата. Този патентован комплекс действа върху фактор, който допринася за промените в тези микросъдове.

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT : high-technology sun protection, reinforced against UVA rays. An association of UV filters and a biological protection that improves the self defense capacity of the skin to help maintain long-lasting care of its health in the sun.

Вижте съставките:

Тип кожа
Години

5/5

2 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
5/ 5
Много добра хидратация и слънцезащита
Ползвам от 4 месеца. С розацея и витилиго съм. Няма зачервяване, хидратирана ми е кожата, толерантен към очите дори и в морска вода.
Това ревю е полезно
0
5/ 5
Усещане за комфорт
Лека текстура
Това ревю е полезно
0