Photoderm M SPF50+ BRUN

Предотвратява рецидивите
Висока покривност и матов завършек

Специфична защита

ХИПЕРПИГМЕНТИРАНА КОЖА Хиперпигментирана кожа

Защита от синя светлина

От
40,90 лв.

За кого е предназначен?

Възрастни, Бременни и кърмещи жени

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists Предписван от дерматолози

Клинично доказана ефикасност

Патентована иновация: Най-високата ЗАЩИТА ОТ СИНЯ СВЕТЛИНА на пазара*

- 66% ЗАЩИТА ОТ СИНЯ СВЕТЛИНА: Предотвратява повторната поява на мелазма

- SUN ACTIVE DEFENSE: високотехнологична слънцезащита, подсилена срещу UVA лъчи

- Изсветлява съществуващите тъмни петна благодарение на глабридин

-Изравнява: Висока концентрация на пигментни, висока покривност без ефект на маска

- 8 ч. матиращ завършек с ефект на пудра


Подходящ за бременни и кърмещи жени - Гел-крем текстура - Не лепне - Не е мазен - Без аромат - Много добра кожна и околоочна толерантност - Некомедоногенен - Устойчив на вода, топлина и висока влажност

Вижте източници

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

UVB & UVAлъчите са основните задействащи фактори на хиперпигментация. Наскоро също беше доказано, че видимата светлина е основен елемент, провокиращ мелазма и особено част от нея, синята светлина.

Photoderm M SPF50+ е разработен с дерматолози, за да се справи с причините и последствията от мелазма:
-  Той осигурява най-високата защита от синя светлина на пазара: 61%*, за да предотварти повторната поява.
- Обогатена с глабридин,новата патентована формула също биологично регулира процеса на пигментация и по този начин спомага за предотвратяване на пигментни петна, намалява тяхната поява и ограничава техните рецидиви.
- Високата концентрация на пигменти има силата да спира вредите от синята светлина. Тя също позволява висока покривност, за да покрие перфектно тъмните петна с приятен матиращ завършек с ефект на пудра.
- Технологията SUN ACTIVE DEFENSE, вместо да претоварва кожата с филтри, подсилва собствените защитни сили на кожата, за да компенсира биологичното въздействие на UVA. Тя осигурява антиоксидантна защита и поддържа имунните защити на кожата под слънцето.

Истински дерматологичен слънцезащитен продукт, този гел-крем комбинира висока технология и приятна текстура апелира да насърчи ежедневната му употреба, за увеличаване на шансовете за успех в предотвратяването на патологията и нейните рецидиви.

Face Лице
Neck Деколте
Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка
Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка

Нанасяйте ежедневно, за да сведете до минимум рисковете от пигментация.

  • Стъпка 1 Нанасяйте равномерно върху лицето и шията преди излагане на слънце (с намаляване количеството на продукта, намалява нивото на защита). За ежедневна употреба.
  • Стъпка 2 Нанасяйте отново след изпотяване, плуване или подсушаване с кърпа, за да поддържате защитата.

Ежедневно използвайте Photoderm M SPF50+ сутрин и нанасяйте отново често. За оптимално действие срещу пигментните петна комбинирайте с гамата Pigmentbio .

  • Стъпка 1 Почистете кожата с Pigmentbio H2O.
  • Стъпка 2 Нанасяйте равномерно върху лицето и шията преди излагане на слънце (с намаляване количеството на продукта, намалява нивото на защита). За ежедневна употреба.
  • Стъпка 3 Нанасяйте отново често.
  • Стъпка 4 Вечер нанасяйте Pigmentbio C-Concentrate.

Избягвайте контакт с тъкани. За възрастни. Нанасяйте върху здрава кожа. В случай на контакт с очите, незабавно изплакнете обилно с вода. Прекаленото излагане на слънце може да е опасно за здравето, дори и ако сте със слънцезащита.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Излагането на UV се явява основния фактор в развитието и повторната поява на мелазма и наскоро беше доказано, че видимата светлина, особено синята светлина, влошават състоянието на мелазма.

Кожата трябва да бъде защитена не само срещу UVB и UVA лъчи, но и особено срещу синя светлина, за да се избегне мелазма и да се контролират нейните рецидиви. Оцветените формули защитават по-добре срещу видимата светлина, защото пигментите, присъстващи във формулата, имат силата да спрат уврежданията от синята светлина.

Резултати, доказани от клинични проучвания

Висока покривност

Перфектно покрива белезите от хиперпигментация при 98% от потребителите (2)


Матира

Матира през целия ден при 97% от потребителите (2)


Без ефект на маска

Изравнява, без да оставя ефект на маска, за 88% от потребителите (2)


Завършек с ефект на пудра

Приятен завършек с ефект на пудра за 90% от потребителите (3)

Вижте източници

Предотвратява мелазма

Предотвратява влошаването на мелазма при 96% от потребителите (2)


Коригира мелазмата

Намаляване на модифицирания Индекс на Тежестта на Зоната на Мелазма (mMASI) с почти 1/3 (3)

Избистря тена при 90% от потребителите (2)


Вижте източници

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

Патентована комбинация от съставки с висока концентрация на пигменти за предотвратяване на мелазма, нейните рецидиви и нови хиперпигментационни петна.

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT : high-technology sun protection, reinforced against UVA rays. An association of UV filters and a biological protection that improves the self defense capacity of the skin to help maintain long-lasting care of its health in the sun.

Вижте съставките:

Тип кожа
Години

0/5

0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!