Защитете кожата си с Photoderm

От специфични дерматологични изисквания до най-нежния слънцезащитен крем за чувствителна кожа от всички възрасти, продуктите на Photoderm се грижат за вашата кожа, защитават я, засилват собствените й защитни механизми и зачитат околната среда.

Слънцезащитните продукти предлагат широкоспектърна защита, защитавайки от UVB и от UVA лъчи. Тези продукти са по-успешни в поддържането на кожата здрава.

Въпреки увеличаването на употребата на слънцезащитни продукти, предлагащи висок слънцезащитен фактор (SPF), броят на раковите заболявания на кожата не намалява със същия темп. SPF факторът е основно реферира към защита срещу UVB лъчи, която предотвратява изгарянето на кожата. Въпреки това, дерматолозите откриха, че продължителното излагане на UVA лъчи отслабва кожата. UVA лъчите проникват по-дълбоко и могат да причинят оксидативен стрес, причинявайки лезии, които могат да се превърнат в преждевременно стареене на кожата и риск от развитие на ракови заболявания. Слънцезащитните продукти, предлагащи широкоспектърна защита, а именно защита от UVB и от UVA лъчи, са по-успешни в поддържането на кожата здрава.

Graphic representation of the Sun Active Defense formula used in Bioderma's photoderm products

Photoderm sunscreen range

Photoderm отива отвъд защитата на кожата от слънцето. В основата на всеки продукт е желанието да се осигури цялостна грижа за кожата, разбирайки в дълбочина нейните нужди. От най-младите до най-възрастните, от специфични типове кожа и състояния до кожа в добро здраве, от лицето до цялото тяло, има продукт Photoderm, който помага за възстановяване и поддържане на баланса на кожата ви. Формулите са съобразени с всеки тип кожа и специфичните ѝ нужди под слънцето.

За да се предотврати увреждане, всички формули на слънцезащитни продукти за лице осигуряват защита със SPF 50+ (с изключение на Photoderm AKN Mat: SPF 30) и включват силен щит срещу UVA лъчите. За видими признаци на дисбаланс в кожата, като петна, зачервяване или проблеми с пигментацията, гамата Photoderm предлага слънцезащитни продукти за лице, които включват биологичен отговор с активни съставки, отговарящи на специфичните нужди на всеки. Всички продукти Photoderm са клинично тествани и демонстрират доказана ефективност и толерантност за всеки тип кожа.
 

От съществено значение за дългосрочното здраве на кожата, вие и вашето семейство е по-вероятно да използвате слънцезащитен крем, който е приятен на допир, не лепне и не е мазен. Чудесно е и ако е устойчив на вода, изпотяване и висока влажност на лицето. И да не оставя следи след нанасяне също би била добра новина. Кой е най-добрият слънцезащитен крем? Този, който се използва. С високотехнологичната защита на Photoderm и приятните формули, нанасянето на слънцезащита всеки ден никога не е проблем.

Приятни текстури

Големият избор на формати и текстури, който гамата Photoderm предлага, означава, че вашият слънцезащитен крем винаги се разнася лесно и оставя безупречен завършек. Вашата защита е ефективна във всеки един момент.

Много водоустойчиви продукти за тяло

Всички слънцезащитни продукти за тяло Photoderm отговарят на сертификата „Много водоустойчив“, което означава, че слънцезащитният фактор остава 50% над посочения след четири периода на къпане, всеки с продължителност 20 минути. След излизане от водата, продуктите могат да се нанесат отново върху мокра кожа, без да оставят бели следи. Това означава също, че слънцезащитният крем Photoderm остава върху кожата ви, така че солената и сладководна среда да бъдат предпазени.

Защита за всички климатични условия

Частта от тялото ви, която е най-открита, лицето ви, получава най-много от слънчевите лъчи. Слънцезащитните продукти на BIODERMA са формулирани така, че да са удобни за носене дори при най-висока влажност и при най-горещи условия, без да дразнят очите.

Привличаща окото и лесна за четене, новата опаковка предоставя и синтезирана информация, за да помогне на потребителите да намерят правилния слънцезащитен продукт за вашата кожа в правилния цвят.

SUN ACTIVE DEFENSE е инкорпориран в повечето продукти от гамата на Photoderm. Предлагаме широка гама от продукти за грижа за слънцето за вашето лице и тяло, от които да избирате, адаптирани за цялото семейство.

Photoderm Lait ULTRA SPF50+

Photoderm Sunscreen Lait ULTRA SPF50+

Photoderm Lait ULTRA SPF50+

Слънцезащита, подсилена срещу UVA лъчи, този нов продукт е подходящ дори за най-уязвимата кожа, включително за бременни жени или кърмачки, деца над 12 месеца, дори за пациенти, подложени на сенсибилизиращи или ракови лечения. Осигурявайки осем часа хидратация, продуктът е много водоустойчив, устойчив на пот и пясък и е лесен за нанасяне върху мокра кожа. С оценка на Yuka от 90/100, това е идеалният универсален продукт за използване на плажа, в града или провинцията. Научете повече

Photoderm M SPF50+ - Патентована иновация

Photoderm Melasma & Hyperpigmentation Sunscreen SPF50+

Photoderm M SPF50+

Предлагайки най-добрата защита от синя светлина на пазара*, Photoderm M е специално формулиран за контрол и намаляване на хиперпигментацията, тъмните петна и мелазмата (маска на бременността). 
Гел-крем текстурата е устойчива на топлина и висока влажност. Предлага висока покривност в три нюанса благодарение на висока концентрация на пигменти. Удобен за носене, няма да е проблем за вас да го прилагате ежедневно, намалявайки рецидивите на мелазма. Научете повече

*Клинично проучване, направено сред оцветени слънцезащитни продукти с много висока защита срещу хиперпигментация

Photoderm SPOT-AGE SPF50+

Photoderm Spot Age Sunscreen SPF50+

Photoderm SPOT-AGE SPF50+

Приятната гел-крем формула намалява петната, хиперпигментацията и бръчките благодарение на специфични активни съставки. Витамините С и Е изсветляват кожата ви, предпазват от образуване на нови петна и намаляват оксидативния стрес. Центела Азиатика помага за намаляване на бръчките. Дълготрайната хидратация означава, че е приятен за употреба през целия ден и през цялата година. 

Photoderm AKN Mat SPF30

Photoderm Acne Prone Skin Sunscreen SPF30

Photoderm AKN Mat SPF30

За предразположена към акне кожа, кожа с несъвършенства и комбинирана до мазна кожа, този слънцезащитен крем действа върху пъпките и оставя матов и невидим завършек. Салициловата киселина и гликоловата киселина осигуряват кератолитично действие, за да помогнат за отпушване на порите и предотвратяване на появата на нови несъвършенства, а патентът Fluidactiv™ подобрява качеството и регулира производството на себум, намалявайки несъвършенствата ден след ден.

Photoderm AR SPF50+

Photoderm Anti-Redness Sunscreen SPF50+

Photoderm AR SPF50+

За чувствителна кожа, склонна към постоянно или временно зачервяване, малки видими кръвоносни съдове и розацея, това е слънцезащитен крем против зачервяване, който изравнява тена и успокоява. Комплексът Rosactiv™ помага за намаляване на зачервяването и предотвратява появата на нови обриви.

Photoderm MINERAL Fluide SPF 50+

Photoderm Mineral Sunscreen Fluide SPF50+

Photoderm MINERAL Fluide SPF50+

Кажете сбогом на кожните реакции към химични филтри и парфюми. 100% минералните филтри в този слънцезащитен крем гарантират, че той ще бъде напълно поносим за вашата чувствителна и нетолерантна към слънце кожа. Витамин Е също укрепва антиоксидантната ви защита по време на излагане на слънце. Текстурата е ултра лека и флуидна.

Environmentally friendly sunscreen

Като част от NAOS и като бранд
на основата на екобиологията,
BIODERMA обръща особено внимание на тестването за екотоксичност на завършените формули на продуктите, които
са в пряк контакт с водните екосистеми
- и сладките, и солените
води.Открийте трите ангажимента на
NAOS към водните екосистеми:

Продуктите Photoderm уважават всички водни екосистеми: както солените, така и сладките води, и имат минимален ефект върху коралите, морските водорасли и сладководния планктон.

Protecting aquatic ecosystems

NAOS измерва екотоксикологичния
профил на всяка съставка,
включително на UV филтрите, и
подбира строго само тези, които ще
намалят въздействието на продукта
върху околната среда. Дългосрочната цел на NAOS е да увеличи естествената способност на кожата да се защитава от вредните ефекти на слънцето и продължава да изследва нови съставки, които да бъдат използвани в слънцезащитните продукти.

Sun protection product ingredients

NAOS подкрепя Andromède Océanologie, група морски биолози,
които работят за възстановяване
на Посидония - подводни ливади,
които улавят четири до пет
пъти повече въглероден диоксид,
отколкото други видове.
Основните дейности на Andromède Océanologie включват:

 • DONIA, приложение за навигация,
  което предоставя карта на
  подводния свят, така че котвите
  да бъдат пускани извън леглата на
  ливадите Посидония.
 •  Възстановяване на ливадите
  (повторно засаждане на ливадите в
  райони, в които са били унищожени).
Andromède Océanologie

Вашият Photoderm продуктов ТЕСТ

Попълнете нашия кратък тест и проверете знанията си за гамата Photoderm: високотехнологична дерматологична слънцезащита, която помага на здравето на вас и вашата кожа под слънцето, през цялата година.

Quizz

48 respondants

Question 0 of 0

Кой е най-добрият слънцезащитен крем?

True Този, който се използва

Този, който се използва

Най-високият SPF няма да ви свърши работа, ако никога не използвате слънцезащитния крем! Слънцезащитните кремове на BIODERMA са леки, не лепнат и не омазняват. Приятни на допир, разнасят се лесно. Текстурите са удобни и оставят копринен завършек. Високотехнологичната слънцезащита, която Photoderm предоставя, винаги се предлага в приятна формула, така че с удоволствие я нанасяте всеки ден. 

Sunscreen with UVA protection

False

Този, който е с най-висок SPF

Най-високият SPF няма да ви свърши работа, ако никога не използвате слънцезащитния крем! Слънцезащитните кремове на BIODERMA са леки, не лепнат и не омазняват. Приятни на допир, разнасят се лесно. Текстурите са удобни и оставят копринен завършек. Високотехнологичната защита, която Photoderm предоставя, винаги се предлага в приятна формула, така че с удоволствие я нанасяте всеки ден.

False

Тонирана слънцезащита

Най-високият SPF няма да ви свърши работа, ако никога не използвате слънцезащитния крем! Слънцезащитните кремове на BIODERMA са леки, не лепнат и не омазняват. Приятни на допир, разнасят се лесно. Текстурите са удобни и оставят копринен завършек. Високотехнологичната защита, която Photoderm предоставя, винаги се предлага в приятна формула, така че с удоволствие я нанасяте всеки ден.

Новата технология в гамата Photoderm се нарича…

False

Sun and Antioxydant Protection

Х: Грешка! SUN ACTIVE DEFENSE е високотехнологичната слънцезащита на Photoderm, подсилена срещу UVA лъчи. Комбинация от специално подбрани филтри и патентована биологична защита, SUN ACTIVE DEFENSE блокира както UVA, така и UVB лъчите по балансиран начин. Укрепвайки и поддържайки антиоксидантната защита на кожата и имунната система, SUN ACTIVE DEFENSE помага на кожата да запази здравето си дълготрайно. Научете повече за тази технология.

Sun active defense

True Sun Active Defense

Sun Active Defense

✓: Браво! SUN ACTIVE DEFENSE е високотехнологичната слънцезащита на Photoderm, подсилена срещу UVA лъчи. Комбинация от специално подбрани филтри и патентована биологична защита, SUN ACTIVE DEFENSE блокира както UVA, така и UVB лъчите по балансиран начин. Укрепвайки и поддържайки антиоксидантната защита на кожата и имунната система, SUN ACTIVE DEFENSE помага на кожата да запази здравето си дълготрайно. Научете повече за тази технология. 

False

Screen Against Defects

Х: Грешка! SUN ACTIVE DEFENSE е високотехнологичната слънцезащита на Photoderm, подсилена срещу UVA лъчи. Комбинация от специално подбрани филтри и патентована биологична защита, SUN ACTIVE DEFENSE блокира както UVA, така и UVB лъчите по балансиран начин. Укрепвайки и поддържайки антиоксидантната защита на кожата и имунната система, SUN ACTIVE DEFENSE помага на кожата да запази здравето си дълготрайно. Научете повече за тази технология.

Продуктите Photoderm са специално създадени за…

True Всички състояния на кожата

Всички състояния на кожата

✓: Браво! Photoderm е пълна слънцезащитна гама от продукти, съобразени с всеки тип кожа и всяко състояние на кожата под слънцето. Широк избор от слънцезащитна грижа за цялото семейство: слънцезащитни продукти за тяло, устойчиви на пот, пясък и много водоустойчиви и дерматологични слънцезащитни продукти, които помагат за възстановяване и поддържане на баланса на кожата ви, независимо дали имате петна, проблеми с пигментацията, склонна към акне или алергична кожа, реактивна кожа... Открийте гамата.

False

Само за възрастни

Х: Грешка! Photoderm е пълна слънцезащитна гама от продукти, съобразени с всеки тип кожа и всяко състояние на кожата под слънцето. Широк избор от слънцезащитна грижа за цялото семейство: слънцезащитни продукти за тяло, устойчиви на пот, пясък и много водоустойчиви и дерматологични слънцезащитни продукти, които помагат за възстановяване и поддържане на баланса на кожата ви, независимо дали имате петна, проблеми с пигментацията, склонна към акне или алергична кожа, реактивна кожа... Открийте гамата.

False

Само за деца

Х: Грешка! Photoderm е пълна слънцезащитна гама от продукти, съобразени с всеки тип кожа и всяко състояние на кожата под слънцето. Широк избор от слънцезащитна грижа за цялото семейство: слънцезащитни продукти за тяло, устойчиви на пот, пясък и много водоустойчиви и дерматологични слънцезащитни продукти, които помагат за възстановяване и поддържане на баланса на кожата ви, независимо дали имате петна, проблеми с пигментацията, склонна към акне или алергична кожа, реактивна кожа... Открийте гамата.

Класическа защита

Чувствителна кожа Чувствителна кожа, отслабена от медицински терапии Нормална бебешка и детска кожа

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Photoderm Lait ULTRA SPF 50+

(Все още няма отзиви)

Много висока защита, подсилена срещу UVA

За кого?

За цялото семейство (деца над 12 месеца)

Класическа защита

Чувствителна кожа

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

Photoderm Aquafluide SPF50+

(Все още няма отзиви)

Хидратиращ матиращ слънцезащитен крем с освежаваща водна текстура

За кого?

Възрастни, Тийнейджъри