Photoderm Lait ULTRA SPF50+

Новият Photoderm Lait ULTRA SPF50+ е резултат от най-новите изследвания на BIODERMA за съставките и формулировката. Филтрите са специално подбрани, като този лек слънцезащитен крем е адаптиран дори към най-чувствителната кожа. Той ефективно предпазва от излагане на слънце поради четири специфични причини.

Употребата на голям брой филтри е може би най-лесният начин слънцезащитен крем да осигури достатъчна защита от слънчевите UVB и UVA лъчи. Но това означава и че продуктът съдържа повече съставки в по-високи концентрации, което потенциално може да предизвика реакция на кожата. При Photoderm Lait ULTRA SPF50+ стремежът на BIODERMA е да създаде слънцезащитен крем, който всеки може да използва и да го използва с удоволствие, така че за формулата са използвани едва четири филтъра в правилната доза. Тази нова чиста филтърна система осигурява ефективна UVA и UVB защита без риск от раздразнение на кожата.

Четирите филтъра са част от ексклузивната високотехнологична слънцезащита SUN ACTIVE DEFENSE на BIODERMA. Те са в комбинация с патентована биологична защита. Заедно те осигуряват +26% защита срещу оксидативен стрес и +24% защита на имунната система на кожата. Биологичният щит засилва механизмите за самозащита на кожата. UV лъчите са ефективно блокирани и здравето на кожата се запазва за дълго време.
 

Sun active defense

С Photoderm Lait ULTRA SPF50+ BIODERMA създаде слънцезащитен крем, който гарантира висока толерантност дори за най-чувствителната кожа. Защитата е изключително важна, когато сте навън. Искате да имате безопасна и надеждна защита за малки деца, млади майки или за всеки човек, подложен на медицинско лечение, което може да направи кожата чувствителна към излагане на слънце.
Дерматологичната грижа за вашата кожа е един от четирите основополагащи стълба на гамата Photoderm на BIODERMA. Photoderm Lait ULTRA SPF50+ не прави изключение. Бременни и кърмещи жени, деца на възраст от 12 месеца, пациенти, подложени на онкологично лечение или други медицински процедури: всички те могат да използват Photoderm Lait ULTRA SPF50+, без да се притесняват от нежелана кожна реакция. Подходящ за цялото семейство, осигурява ефективна защита за малки и големи, и за тийнейджърите покрай тях. 

Sun protection for the family
Лека формула Не лепне, не омазнява, разнася се лесно и не дразни очите.
8 ч. хидратация Кожата ви остава приятно хидратирана в продължение на цели осем часа след нанасяне на Photoderm Lait ULTRA SPF50+.

Нанасянето на слънцезащитен крем има своите малки неудобства. Повторното му нанасяне след плуване може да бъде изморително, когато децата скачат и излизат от водата през цялото време. Искате слънцезащитен крем, който и ще устои на изпотяване, когато тичате в парка навън. И когато е време да сложите повече, е чудесно, когато слънцезащитният крем се разнася лесно и не оставя следи. Photoderm Lait ULTRA SPF50+ е формулиран така, че да отговаря с лекота на предизвикателствата на ежедневния семеен живот.

Photoderm Lait ULTRA SPF50+ издържа на пот и не се изтрива, докато тренирате. Освен това е устойчив на пясък, така че децата ви са добре защитени, когато играят на плажа. И накрая, той е много водоустойчив, което означава, че неговият слънцезащитен фактор остава над 50% от това, което е посочено на опаковката, след четири периода на къпане по 20 минути всеки. Можете също така лесно да го нанесете върху мокра кожа, без да оставя бели следи, на които тийнейджърите може би се мръщят. Лесен за нанасяне и носене, това е слънцезащитен крем, който остава върху кожата ви, за да осигури оптимална и ефективна дълготрайна защита.

Applying sunscreen on sensitive skin

Защитен филм върху кожата ви Формулата на Photoderm Lait ULTRA SPF50+ създава хомогенен и стабилен защитен филм, който остава на повърхността на кожата ви и ограничава разпространението на продукта във водните екосистеми.
Environmentally friendly sunscreen
Ocean care Завършените формули на слънцезащитните продукти са тествани върху морски водорасли, корали и сладководен планктон, за да бъде сигурно, че нямат въздействие в местата, където хората влизат във водата.

Доказана ефикасност в защитата от слънчевите лъчи

Осигурявайки защита от изгаряне и възможни дългосрочни увреждания, Photoderm Lait ULTRA SPF50+ е широкоспектърен слънцезащитен крем, който напълно зачита дерматологичните нужди на всяка чувствителна кожа. Можете да го изберете без колебание за всички членове на вашето семейство, за разходка навън или за ежедневна употреба.

+26% защита срещу оксидативен стрес1

+24% защита на имунната система на кожата1

Осигурява висока толерантност към чувствителна кожа за 91% от потребителите²²

Абсорбира се бързо в кожата при 88% от потребителите²

1Клинично проучване върху 10 субекта, фототип II и III, изложени на слънце. Оценка на няколко биомаркера за оценяване на допълващото
действие на филтри и ектоин+манитол върху антиоксидантната защита и защитата на
имуносупресията, Полша, 2021.
2Потребителски тест, проведен върху 105 субекта с всеки тип на кожата, 100% чувствителност, от фототипове от I до IV, 100% проява на чувствителност към слънцето, в продължение на 14 дни, Южна Африка.

 • Класическа защита

  Чувствителна кожа Чувствителна кожа, отслабена от медицински терапии Нормална бебешка и детска кожа

  SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

  Photoderm Photoderm Lait ULTRA SPF50+

  (Все още няма отзиви)

  Много висока защита, подсилена срещу UVA

  За кого?

  За цялото семейство (деца над 12 месеца)

 • Специфична защита

  Алергии към химични филтри Чувствителна до нетолерантна кожа

  Cellular protection

  Photoderm MINERAL Fluide SPF50+

  (Все още няма отзиви)

  100% минерални филтри. Подходящ за нетолерантна кожа.

  За кого?

  За цялото семейство (деца над 6 месеца)

 • Класическа защита

  Чувствителна кожа

  SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

  Photoderm Aquafluide SPF50+

  (Все още няма отзиви)

  Хидратиращ матиращ слънцезащитен крем с освежаваща водна текстура

  За кого?

  Възрастни, Тийнейджъри