Photoderm Lait ULTRA SPF 50+

Много висока защита, подсилена срещу UVA

Класическа защита

Чувствителна кожа Чувствителна кожа, отслабена от медицински терапии Нормална бебешка и детска кожа

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

От
47,90 лв.

За кого е предназначен?

За цялото семейство (деца над 12 месеца)

Какви са съставките?

Вижте състава
Подходящ за цялото семейство

Клинично доказана ефикасност

SUN ACTIVE DEFENSE: +24% Защита на имунните защити на кожата*

  • SUN ACTIVE DEFENSE: високотехнологична слънцезащита, подсилена срещу UVA лъчи.
  • УЛТРА ЕФЕКТИВНОСТ: Защита срещу клетъчни изменения и оксидативен стрес
  • УЛТРА ГРИЖА: 8 ч. хидратация в лека, топяща текстура. Подходящ за чувствителна кожа, дори най-уязвимата: За бебета над 12 месеца, деца, възрастни, бременни и кърмещи жени, пациенти, взимащи лекарства, които причиняват фоточувствителност
  • УЛТРА УСТОЙЧИВОСТ: много водоустойчив, устойчив на пот & пясък. Може да се нанася върху влажна или суха кожа.
  • УЛТРА АНГАЖИРАНОСТ: Ocean Care.

За лице & тяло - Не оставя бели следи - Попива бързо - Не е лепкав - Не е мазен - Много добра кожна и очна толерантност - Некомедоногенен

Вижте източници

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Когато слънцето грее, до повърхността на кожата ни достигат 2 типа UV лъчи:
- UVB, които представляват 5% от UV спектъра и са отговорни за видимите ефекти като потъмняването или слънчевите изгаряния.
- UVA ,които представляват 95% от UV спектъра, проникват дълбоко в слоевете на кожата и са отговорни за невидимите ефекти като оксидативния стрес и намаляването на имунните защити, които водят до видими резултати, като кожно стареене и рак на кожата.

Photoderm Lait ULTRA SPF50+ е резултат от последните проучвания на Bioderma. Той е създаден, за да осигури много висока защита, подсилена срещу UVA лъчи за всяка чувствителна кожа, дори най-уязвимата.

Неговата формула е вдъхновена от естествените защитни механизми на кожата под слънцето:

1. ТЕХНОЛОГИЯ SUN ACTIVE DEFENSE
- Уникална комбинация от филтри и биологична защита, която подобрява собствените защитни сили на кожата, за да подпомогне дълготрайната грижа за нейното здраве при излагане на слънце.
- Вместо да претовари кожата с филтри, BIODERMA подсилва собствените защитни сили, за да компенсира биологичното въздействие на UVA (кожно стареене, имуносупресия)

2. ЕФЕКТ НА ФИЗИЧЕСКИ ЩИТ

- Неговият липиден комплекс от растителен произход, без силикони, има висока толерантност към повърхностния слой на кожата
- Млякото образува изключително равномерен и стабилен филм, който поддържа слънцезащитните филтри на повърхността на кожата и оптимизира тяхното разпространение.
- Приложима дори върху влажна кожа, формулата е  устойчива на вода, пот и пясък, което запазва неговата фотозащитна ефикасност, въпреки потенето или къпането и ограничава разпространението на нашите продукти във водните екосистеми.

3. ПОДСИЛВАНЕ НА КОЖНАТА БАРИЕРА
- Млякото създава незабележим защитен филмна повърхността на кожата, защитавайки я от външни агресори и дразнители
- Чрез задържане на физиологичната вода на кожата, то поддържа естествената ѝ хидратация, като по този начин допринася за индивидуалната устойчивост на всяка кожа към причинените от слънцето вреди.

Body Тяло
Face Лице

Нанасяйте няколко пъти на ден при излагане на слънце.

  • Стъпка 1 Нанесете обилно преди излагане на слънце (с намаляване количеството на продукта, намалява нивото на защита).
  • Стъпка 2 Нанасяйте отново след плуване или избърсване.

Възрастни. Нанасяйте върху здрава кожа. Прекаленото излагане на слънце може да е опасно за здравето, дори ако сте със слънцезащита.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Не всички типове кожа реагират по един и същи начин на слънчевата радиация, тъй като всеки индивид има своя собствена фоточувствителност, характеризираща се с неговия/нейния фототип.

Резултати, доказани от клинични проучвания

Приятна текстура

100% от потребителите твърдят, че продуктът се разнася лесно (1)

91% от потребителите твърдят, че продуктът има топяща текстура и оставя кожата мека (1)

96% от потребителите твърдят, че продуктът хидратира кожата (1)

Вижте източници

ПО-НИСЪК РИСК ОТ ИЗМЕНЕНИЕ НА КЛЕТКИТЕ НА КОЖАТА

Ексклузивни клинични проучвания

+26% Защита срещу оксидативен стрес(2)

+24%Защита на имунните защити на кожата (2)

Вижте източници

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT : high-technology sun protection, reinforced against UVA rays. An association of UV filters and a biological protection that improves the self defense capacity of the skin to help maintain long-lasting care of its health in the sun.

Вижте съставките:

Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

Тип кожа
Години

0/5

0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!