Photoderm COVER Touch MINERAL SPF50+ CLAIRE

Минерална слънцезащита с висока покривност и дишаща текстура.

Класическа защита

Комбинирана до мазна кожа Акнеична кожа Алергии към химични филтри

SUN ACTIVE DEFENSE

От
38,90 лв.

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists Предписван от дерматолози

Доказана ефикасност

8 ч. контрол на омазняването.*

PHOTODERM COVER TOUCH MINERAL SPF50+ CLAIRE

  • Гарантира много висока UVA/UVB защита със 100% минерални филтри и защита от синята светлина, благодарение на железен оксид
  • SUN ACTIVE DEFENSE: високотехнологична слънцезащита, подсилена срещу UVA лъчи
  • Подобрява качеството на себума и ограничава появата на нови несъвършенства, благодарение на патента Fluidactiv™ в комбинация с гликолова и салицилова киселина
  • Изравнява тена на кожата с 8 ч. пълна покривност
  • Уважава комбинираната към мазна кожа, като осигурява 8 ч. контрол на омазняването и позволява на кожата да диша

Без аромат - Много добра кожна и очна толерантност - Неакнегенен - Без мазнини - Устойчив на вода, топлина, висока влажност

Вижте източници

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

ИНОВАЦИЯ ЗА КОМБИНИРАНАТА КЪМ МАЗНА КОЖА: Слънцезащита с висока покривност, която позволява на кожата да диша, без да предизвиква нови несъвършенства: "ДИШАЩА ФОРМУЛА". Истинско постижение от гледна точка на формула, Photoderm COVER Touch SPF50+ съдържа само най-важното, за да:

1- Защитава от UVB и UVA лъчите и видимата светлина със 100% минерални слънцезащитни филтри, благодарение на SUN ACTIVE DEFENSE, високотехнологична слънцезащита, подсилена срещу UVA лъчите. Комбинира UV филтри и патентована биологична защита, която подобрява собствените защитни сили на кожата, за да подпомогне дълготрайната грижа за нейното здраве при излагане на слънце.

2- Изравнява кожата: коригира, изравнява тена на кожата и перфектно покрива несъвършенствата, благодарение на високата концентрация на минерални пигменти. Тази висока покривност също така предотвратява появата на нови тъмни петна, която може да бъде предизвикана от видимата светлина./p>

3- Уважава комбинираната към мазна кожа като намалява рисковете от поява на несъвършенства, благодарение на патента Fluidactiv™, и като матира кожата в продължение на 8 часа

Резултатът: кожата диша, защитена е и с изравнен тен. Порите не са запушени и несъвършенствата намаляват, ден след ден.

Face Лице
Neck Деколте

За ежедневна употреба след нанасяне на хидратираща грижа.

  • Стъпка 1 За безупречен тен с матов завършек, без ефект на маска, разнесете продукта върху кожата на лицето от центъра към външната част.
  • Стъпка 2 Можете да използвате блендер или четка за грим за плътно разнасяне на продукта.
  • Стъпка 3 Нанесете равномерно и обилно на лицето и шията (с намаляване количеството на продукта, намалява нивото на слънцезащита).
  • Стъпка 4 Нанасяйте отново след изпотяване, плуване или подсушаване с кърпа, за да поддържате защитата.

Избягвайте контакт с тъкани. За възрастни. Нанасяйте върху здрава кожа. Прекаленото излагане на слънце може да е опасно за здравето, дори и ако сте със слънцезащита.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Комбинираната към мазна кожа и склонната към акне кожа в миналото може да страда от неприятни лезии, като тъмни петна, белези или зачервявания. При излагане на слънце, тези кожни състояния се влошават. Тъмните петна потъмняват още повече, порите стават по-видими, а зачервяванията се завръщат с пълна сила. Photoderm COVER Touch SPF50+ е специално създаден за КОМБИНИРАНА КЪМ МАЗНА КОЖА и съдържа само най-важното за:

1- Защита срещу UVB и UVA лъчите и видимата светлина 100% минерални слънцезащитни филтри. И още, вместо да претоварва кожата с филтри, патентът на BIODERMASUN ACTIVE DEFENSE подсилва собствените защитни механизми на кожата срещу биологичното въздействие на UVA лъчите. Високотехнологичната слънцезащита комбинира UV филтри и патентована биологична защита, която подобрява способността на кожата да се защитава, за да подпомогне дълготрайната грижа за нея при излагането на слънце.

2- Изравнява кожата: коригира, изравнява тена и перфектно покрива несъвършенствата благодарение на високата концентрация на минерални пигменти. Тази висока покривност предотвратява появата на нови тъмни петна, които могат да се появят вследствие на видимата светлина.

3- Уважава комбинираната към мазна кожа като намалява рисковете от появата на несъвършенства, благодарение на патента Fluidactiv™, и като матира кожата в продължение на 8 часа. Порите не са запушени и несъвършенствата намаляват, ден след ден.

Резултати, доказани от клинични проучвания

Висока покривност

Идеално покрива несъвършенствата според 90% от потребителите (1)


Коригира и изравнява тена

Коригира кожата през целия ден според 81% от потребителите(1)

Изравнява тена на кожата през целия ден според 87% от потребителите (1)


Матира 

Мигновено матира кожата според 94% от потребителите и в продължение на 8 ч. (1)


Позволява на кожата да диша

+10.3% трансепидермална загуба на вода след едно нанасяне на продукта (3)

Вижте източници

Контрол на омазняването

Матира кожата и контролира лъщенето в продължение на 8 часа (1)

-22.6% отделяне на себум след 28 дни употреба (2)


Запазва здравето на кожата

+24% Защита на имунните защитни механизми на кожата (4)

+26% Защита срещу оксидативен стрес (4)

Вижте източници

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

SUN ACTIVE DEFENSE : високотехнологична защита, подсилена срещу UVA лъчи. Комбинация от UV филтри и патентована биологична защита, която подобрява собствените защитни сили на кожата, за да подпомогне дълготрайната грижа за нейното здраве при излагане на слънце.

Промените в себумната течност могат да бъдат причина за дефекти по кожата. Този патентован комплекс се бори срещу сгъстяването на себума, за да предотврати запушването на порите и да сведе до минимум риска от поява на петна.

Вижте съставките:

Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

Тип кожа
Години

0/5

0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!