Кожа без акне! Всички мечтаем за това. Акнето е често срещан кожен проблем и често се смята, че сбогуваме с него, заедно с пубертета.

Оказва се, че реалността е различна и 50% от хората, които са имали акне като тийнейджъри, продължават да имат пъпки и след 25-годишна възраст. Докато тийнейджърското акне засяга много зони на лицето, по-голямата част от възрастовото акне е концентрирано в областта на челюстта и брадичката.

Kожата става по-тънка и по-чувствителна с годините. Излагането на UV лъчи, замърсяването и стреса водят до появата на фини линии и бръчки и заедно с несъвършенствата, усложняват избора на грим и въздействат на самочувствието.

Екобиологичната иновация Sébium Serum е създадна да осигури цялостна грижа за несъвършенства при възрастни с акнеична кожа (пъпки, петна. разширени пори) и първи признаци на стареене, като действа едновременно върху причините и последствията за дисбаланса на кожата.

Като укрепва естествените механизми на кожата, Sébium Serum помага на кожата да се адаптира към средата си и да се върне към здравословно състояние.

 • Серум

  Акнеична кожа

  Fluidactiv™ патент

  Sébium Sérum

  (Все още няма отзиви)

  1-вият екобиологичен серум срещу несъвършенства и признаци на стареене*


  *в Bioderma

  За кого?

  Възрастни

  1/ Салициловата киселина ексфолира кожната повърхност като премахва мъртвите клетки. Този процес помага за отпушване на порите и намаляване на големината им.

  2/ Като ексфолира и поддържа порите чисти, салициловата киселина помага за намаляване на възпалението. Без бактериите и замърсяванията, които се събират в порите, раздразнението е намалено.

  3/ Хиалуроновата и салициловата киселина действат върху признаците на стареене като помагат на кожата да остане гладка и ѝ придават допълнителна плътност и обем.

  4/ Хиалуроновата киселина помага на кожата да поддържа всички свои жизнени структури, включително в производството на колаген. В допълнение, защитава кожна бариера и се грижи се за общите нива на хидратация.

  picto-sebium-serum-clean

  1/ Почистване Измийте лицето си с мицеларната вода Bioderma Sébium H2O. Специално формулирана за кожа, склонна към акне, тя отстранява грима и почиства кожата благодарение на почистващите агенти цинков глюконат и меден сулфат. Кожата се почиства без да изсушава, и оставате с моментно чувство на свежест. Почистването е първата стъпка в ефективната грижа за кожата.

  picto-sebium-serum-tonic

  2/ Нанасяне на серум Bioderma Sébium. Неговата лека текстура и иновативна формула действат върху причините за акнето и първите признаци на стареене, така че симптомите се облекчават. Кожата ви се възстановява трайно до младежка свежест.

  picto-sebium-serum-hydration

  3/ Хидратация с Bioderma Sébium Sensitive. Тази успокояваща грижа за кожа е създадена да хидратира и успокои кожата, склонна към акне. Технологията Seborestore възстановява състава на себума, за да възстанови неговите естествени функции за хидратация дългосрочно, предотвратявайки образуването на нови несъвършенства.

  picto-sebium-serum-suncare

  4/ Нанасяне на слънцезащитен крем Изборът на слънцезащитен продукт, специално формулиран за кожа, склонна към акне, уважава нуждите ѝ, не я претоварва и съдържа активни съставки, които продължават да действат през деня.

  • Елоди Валан, Директор научна оценка.

   В NAOS ние подкрепяме екобиологичния подход, който запазва нуждите на кожата, укрепва нейните естествени механизми и осигурява грижа, която защитава кожата далеч отвъд петна и белези, свързани с възрастовото акне.

   Освен това, нашият подход взима предвид появата на първите признаци на стареене и разширените пори. Действайки в основата на всички тези кожни състояния, екобиологията помага на кожата да се върне към здравословен и естествен баланс чрез взаимодействие с физиологичните механизми, които участват.

   Изборът на многофункционални активни съставки гарантира положително въздействие върху екосистемата на кожата, без да я претоварва.

   Елоди Валан, Директор научна оценка.

 • BIODERMA снимка на продукт, Sebium H2O 500ml, мицеларна вода за кожа склонна към акне
 • Ежедневно почистване без изплакване

  Комбинирана до мазна кожа Акнеична кожа

  Micellar технология

  Sébium H2O

  (1 отзив)

  Дерматологична мицеларна вода, която премахва грима и почиства кожата, без да я изсушава.

  За кого?

  Възрастни, Тийнейджъри

 • Серум

  Акнеична кожа

  Fluidactiv™ патент

  Sébium Sérum

  (Все още няма отзиви)

  1-вият екобиологичен серум срещу несъвършенства и признаци на стареене*


  *в Bioderma

  За кого?

  Възрастни

 • BIODERMA снимка на продукт, Sebium Sensitive 30ml, лечение за склонна към акне кожа
 • Дневна грижа

  Акнеична кожа Чувствителна и отслабена кожа, склонна към акне

  InflaStop™ технология

  Sébium Sensitive

  (3 отзива)

  Успокоява, възстановява хидратацията и елиминира пъпките на чувствителната акнеична кожа.

  За кого?

  Възрастни, Тийнейджъри

 • Специфична защита

  Комбинирана до мазна кожа Акнеична кожа

  Fluidactiv™ патент

  Photoderm AKN Mat SPF30

  (1 отзив)

  Против несъвършенства, матиращ и невидим завършек.

  За кого?

  Възрастни, Тийнейджъри