Кожа без акне! Всички мечтаем за това. Акнето е често срещан кожен проблем и често се смята, че сбогуваме с него, заедно с пубертета.

Оказва се, че реалността е различна и 50% от хората, които са имали акне като тийнейджъри, продължават да имат пъпки и след 25-годишна възраст. Докато тийнейджърското акне засяга много зони на лицето, по-голямата част от възрастовото акне е концентрирано в областта на челюстта и брадичката.

Kожата става по-тънка и по-чувствителна с годините. Излагането на UV лъчи, замърсяването и стреса водят до появата на фини линии и бръчки и заедно с несъвършенствата, усложняват избора на грим и въздействат на самочувствието.

Екобиологичната иновация Sébium Serum е създадна да осигури цялостна грижа за несъвършенства при възрастни с акнеична кожа (пъпки, петна. разширени пори) и първи признаци на стареене, като действа едновременно върху причините и последствията за дисбаланса на кожата.

Като укрепва естествените механизми на кожата, Sébium Serum помага на кожата да се адаптира към средата си и да се върне към здравословно състояние.

Серум

Акнеична кожа

Fluidactiv™ патент

Sébium Serum

(Все още няма отзиви)

1-вият екобиологичен серум срещу несъвършенства и признаци на стареене*


*в Bioderma

За кого?

Възрастни

1/ Салициловата киселина ексфолира кожната повърхност като премахва мъртвите клетки. Този процес помага за отпушване на порите и намаляване на големината им.

2/ Като ексфолира и поддържа порите чисти, салициловата киселина помага за намаляване на възпалението. Без бактериите и замърсяванията, които се събират в порите, раздразнението е намалено.

3/ Хиалуроновата и салициловата киселина действат върху признаците на стареене като помагат на кожата да остане гладка и ѝ придават допълнителна плътност и обем.

4/ Хиалуроновата киселина помага на кожата да поддържа всички свои жизнени структури, включително в производството на колаген. В допълнение, защитава кожна бариера и се грижи се за общите нива на хидратация.

sebium-serum-results-pimples
НАМАЛЯВАНЕ НА ПЪПКИТЕ

sebium-serum-results-pores
ПОРИТЕ СА СВИТИ

sebium-serum-results-blemishes
ПЕТНАТА СА НАМАЛЕНИ

sebium-serum-results-fine-lines
ФИНИТЕ ЛИНИИ СА НАМАЛЕНИ

picto-sebium-serum-clean

1/ Почистване Измийте лицето си с мицеларната вода Bioderma Sébium H2O. Специално формулирана за кожа, склонна към акне, тя отстранява грима и почиства кожата благодарение на почистващите агенти цинков глюконат и меден сулфат. Кожата се почиства без да изсушава, и оставате с моментно чувство на свежест. Почистването е първата стъпка в ефективната грижа за кожата.

picto-sebium-serum-tonic

2/ Нанасяне на серум Bioderma Sébium. Неговата лека текстура и иновативна формула действат върху причините за акнето и първите признаци на стареене, така че симптомите се облекчават. Кожата ви се възстановява трайно до младежка свежест.

picto-sebium-serum-hydration

3/ Хидратация с Bioderma Sébium Sensitive. Тази успокояваща грижа за кожа е създадена да хидратира и успокои кожата, склонна към акне. Технологията Seborestore възстановява състава на себума, за да възстанови неговите естествени функции за хидратация дългосрочно, предотвратявайки образуването на нови несъвършенства.

  • Елоди Вален, Научен директор NAOS.

    В NAOS ние подкрепяме екобиологичния подход, който запазва нуждите на кожата, укрепва нейните естествени механизми и осигурява грижа, която защитава кожата далеч отвъд петна и белези, свързани с възрастовото акне.

    Освен това, нашият подход взима предвид появата на първите признаци на стареене и разширените пори. Действайки в основата на всички тези кожни състояния, екобиологията помага на кожата да се върне към здравословен и естествен баланс чрез взаимодействие с физиологичните механизми, които участват.

    Изборът на многофункционални активни съставки гарантира положително въздействие върху екосистемата на кожата, без да я претоварва.

    Елоди Вален, Научен директор NAOS.

BIODERMA снимка на продукт, Sebium H2O 500ml, мицеларна вода за кожа склонна към акне

Ежедневно почистване без изплакване

Комбинирана до мазна кожа Акнеична кожа

Micellar технология

Sébium H2O

(1 отзив)

Дерматологична мицеларна вода, която премахва грима и почиства кожата, без да я изсушава.

За кого?

Възрастни, Тийнейджъри

Серум

Акнеична кожа

Fluidactiv™ патент

Sébium Serum

(Все още няма отзиви)

1-вият екобиологичен серум срещу несъвършенства и признаци на стареене*


*в Bioderma

За кого?

Възрастни

BIODERMA снимка на продукт, Sebium Sensitive 30ml, лечение за склонна към акне кожа

Дневна грижа

Акнеична кожа Чувствителна и отслабена кожа, склонна към акне

InflaStop™ технология

Sébium Sensitive

(3 отзива)

Успокоява, възстановява хидратацията и елиминира пъпките на чувствителната акнеична кожа.

За кого?

Възрастни, Тийнейджъри

Специфична защита

Комбинирана до мазна кожа Акнеична кожа

Fluidactiv™ патент

Photoderm AKN Mat SPF30

(1 отзив)

Против несъвършенства, матиращ и невидим завършек.

За кого?

Възрастни, Тийнейджъри