Видима ЕФИКАСНОСТ + висока ТОЛЕРАНТНОСТ за кожа, склонна към акне

Акнето е едно от най-често срещаните кожни заболяваня, което се проявява под формата на черни точки, пъпки и разширени пори. Кожата, склонна към акне се нуждае от решение, което е едновременно ефикасно и толерантно към нея. Ефективността е от ключово значение, за да могат да се забележат резултати по-бързо, а толерантността е необходима при акнеичната кожа, за да се избегне дразнене или изсушаване, което пък влошава състоянието ѝ като генерира свръхпроизводство на себумна течност.

Активните съставки в Sébium Kerato+ работят в синергия на и под повърхността

1.8% САЛИЦИЛОВА КИСЕЛИНА

Тази BHA е референция сред дерматологичните активни съставки за петна и лечение на акне. Хидрофилна, тя разтваря кератина в мъртвите клетки на повърхността на кожата и отпушва порите като позволява изчистването на излишния себум. 

10% ЕСТЕР НА ЯБЪЛЧЕНА КИСЕЛИНА

Тази липофилна AHA киселина от ново поколение работи в дълбочина, за да отстрани излишния себум. Докато ябълчената киселина функционира при много киселинно ниво на pH, естерът на ябълчената киселина осигурява същото действие, без да е необходимо същото pH. 

Следователно има максимален ефект във формула, разработена при pH на нивото на кожното. Не дразни и има едновременно хидратиращо и себорегулиращо действие. 

Резултати от клинично проучване при монотерапия на 30 души с леко до умерено акне, 2021г.

Резултати от потребителско проучване, проведено със 100 потребители, които са тествали Sébium Kerato+ в продължение на 4 седмици, през септември 2022 г. в България.

ХИГИЕНА + ГРИЖА

Стъпка 1: Sébium Gel Moussant actif

Активен измиващ гел, съдържащ салицилова и гликолова киселина, както и цинков глюконат, който регулира себума. Този активен почистващ продукт отпушва порите и е ефикасен срещу несъвършенства. Може да се използва сутрин и/или вечер. 

 

Стъпка 2: Sébium Kerato+ 

Хидратиращ гел-крем, който бързо отстранява пъпки, черни точки и остатъчни белези от акне, като същевременно идеално запазва комфорта на кожата. Комбинацията от ексфолиращи съставки има допълващо действие на повърхността и в дълбочина на кожата. Продуктът е на нивото на кожното pH. Може да се използва сутрин и/или вечер. 

Ежедневно почистване с изплакване

Мазна и склонна към акне кожа

D.A.F. Патент

Sébium Gel moussant actif

(4 отзива)

Дълбоко почистване, запазва перфектния баланс на кожата

За кого?

Възрастни, Тийнейджъри

Дневна грижа

Акнеична кожа

Fluidactiv™ патент

Sébium Kerato+

(11 отзива)

Видимо ефективен при пъпки, комедони и белези от втория ден. Висока поносимост.

За кого?

Възрастни, Тийнейджъри