Cicabio Pommade

Успокояващ и възстановяващ подхранващ мехлем

Таргетирана грижа

Отслабена кожа Дехидратирана чувствителна кожа

Antalgicine™ технология

За кого е предназначен?

За цялото семейство (без недоносени бебета)

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists PRESCRIBED_BY_DERMATOLOGISTS

Ефикасност, доказана чрез клинично проучване

След 14 дни на прилагане Cicabio Pommade допринася за нормален към напреднал етап на възстановяване на кожата при 93% от пациентите и добро до отлично възстановяване на кожата. *

  • Възстановява епидермиса
  • Облекчава дискомфорта и намалява желанието за чесане
  • Подхранва
  • Пречиства
  • Образува защитен филм

Много добра толерантност - Некомедоногенен - Без аромат

Вижте източници
От
21,90 лв.

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Цинкът предотвратява разпространението на бактериите.

Активна съставка Antalgicine™ бързо облекчава усещането за дискомфорт и намалява желанието за чесане.

Подхранващата и възстановяваща липидите текстура, в комбинация с хиалуроновата киселина и хидратиращи активни съставки, образуват нов дълготраен защитен филм, който физически възстановява биологичната функция на кожната бариера и гарантира оптимален комфорт. Кожата е успокоена и възстановена.

Body Тяло
Face FACE
Lips Устни
Nappy area Зона на пелената
External intimate areas Външни интимни зони

Два пъти дневно докато кожата е напълно възстановена.

  • Стъпка 1 Почистете кожата и я подсушете добре.
  • Стъпка 2 Нанесете върху раздразнената зона.

Ако кожното раздразнение продължава, консултирайте се със здравен специалист. Нанасяйте само върху здрава кожа. Този продукт не е лекарство.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

По-големите увреждания на кожата и състоянията на много суха кожа са по-дълбоки и се характеризират със загуба на бариерната функция на кожата. Тези видове кожни проблеми изискват използване на оклузивни, подхранващи и защитни продукти, за да се създаде благоприятна среда за оптимално заздравяване.

Резултати, доказани от клинични проучвания

Възстановява епидермиса

Кожата е възстановена: 100% (1)

След 14 дни на прилагане, Cicabio Pommade допринася за нормален към напреднал етап на възстановяване на кожата при 93% от пациентите и добро до отлично възстановяване на кожата (2)


Облекчава дискомфорта

Кожата е успокоена: 100% (1)

След 14 дни употреба, интензивността на усещането за дискомфорт / опънатост спадна с 91% (2)

Вижте източници
Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

Усещанията за дискомфорт, както и чесането, могат да нарушат естествения процес на възстановяване на кожата. Тази технология помага за регулиране на реактивността на кожата.

Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост.

Вижте съставките:

Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

Тип кожа
Години

0/5

0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!