Cicabio Pommade

Успокояващ и възстановяващ подхранващ мехлем

Таргетирана грижа

Отслабена кожа Дехидратирана чувствителна кожа

Antalgicine™ Технология

От
21,90 лв.

За кого е предназначен?

За цялото семейство (без недоносени бебета)

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists Предписван от дерматолози

Ефикасност, доказана чрез клинично проучване

След 14 дни на прилагане Cicabio Pommade допринася за нормален към напреднал етап на възстановяване на кожата при 93% от пациентите и добро до отлично възстановяване на кожата. *

CICABIO POMMADE

  • Възстановява епидермиса
  • Облекчава дискомфорта и намалява желанието за чесане
  • Подхранва
  • Пречиства
  • Образува защитен филм

Много добра толерантност - Некомедоногенен - Без аромат

Вижте източници

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Цинкът предотвратява разпространението на бактериите.

Активна съставка Antalgicine™ бързо облекчава усещането за дискомфорт и намалява желанието за чесане.

Подхранващата и възстановяваща липидите текстура, в комбинация с хиалуроновата киселина и хидратиращи активни съставки, образуват нов дълготраен защитен филм, който физически възстановява биологичната функция на кожната бариера и гарантира оптимален комфорт. Кожата е успокоена и възстановена.

Face Лице
Body Тяло
Lips Устни
Nappy area Зона на пелената
External intimate areas Външни интимни зони

Два пъти дневно докато кожата е напълно възстановена.

  • Стъпка 1 Почистете кожата и я подсушете добре.
  • Стъпка 2 Нанесете върху раздразнената зона.

Ако кожното раздразнение продължава, консултирайте се със здравен специалист. Нанасяйте само върху здрава кожа. Този продукт не е лекарство.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

По-големите увреждания на кожата и състоянията на много суха кожа са по-дълбоки и се характеризират със загуба на бариерната функция на кожата. Тези видове кожни проблеми изискват използване на оклузивни, подхранващи и защитни продукти, за да се създаде благоприятна среда за оптимално заздравяване.

Резултати, доказани от клинични проучвания

Възстановява епидермиса

Кожата е възстановена: 100% (1)

След 14 дни на прилагане, Cicabio Pommade допринася за нормален към напреднал етап на възстановяване на кожата при 93% от пациентите и добро до отлично възстановяване на кожата (2)


Облекчава дискомфорта

Кожата е успокоена: 100% (1)

След 14 дни употреба, интензивността на усещането за дискомфорт / опънатост спадна с 91% (2)

Вижте източници
Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

Усещанията за дискомфорт, както и чесането, могат да нарушат естествения процес на възстановяване на кожата. Тази технология помага за регулиране на реактивността на кожата.

Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост.

Вижте съставките:

Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

Тип кожа
Години

5/5

1 отзив
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
5/ 5
Много добър крем
При нужда пак ще го използвам
Това ревю е полезно
0