Cicabio Restor

Успокояваща дермокозметична грижа със защитно действие за кожа, отслабена от някои терапии на рак

Кожа, отслабена от терапии или патологии

Кожа, отслабена от терапии при рак

MEDI-SECURE подход

От
35,50 лв.

За кого е предназначен?

За цялото семейство (деца над 3 години)

Какви са съставките?

Вижте състава

Ефикасност, доказана чрез клинично проучване в онкология

78% от пациентите наблюдават подобрение на кожната бариера. *

 • Подпомага при повърхностни раздразнения на кожата и белези, особено такива, причинени от някои лечения на рак
 • Помага за възстановяването на кожната бариера, за да е защитена кожата
 • Интензивно и дълготрайно подхранва кожата Намалява чувството на дискомфорт и сърбеж

Много добра толерантност - Без аромат - Практична, хигиенична опаковка, която прави продукта лесен за употреба

Вижте източници

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Чрез подхода на разработване на MEDI-SECURE, BIODERMA създава грижа за отслабената кожа. MEDI-SECURE е създаден да защити и възстанови естествената екосистема на кожата, като същевременно спазва стриктни предпазни мерки, адаптирани за кожа, отслабена от терапии или патологии:

1. Внимателно подбрани съставки и активни съставки, които са признати от здравните специалисти, за да се гарантира оптимална безопасност.

2. Практична и хигиенична опаковка с технология Tubairless™, която ограничава риска от замърсяване

3. Гарантирани резултати, подкрепени от клинични проучвания, проведени под медицински и онкологичен контрол. Във вашия случай, нарушение на бариерната функция може да възникне в резултат на терапия на рак, като: химиотерапия, операция и радиотерапия.
Във вашия случай, увреждането на бариерната функция може да възникне в резултат на терапия на рак, като: химиотерапия, операция и радиотерапия.Вземайки предвид особеностите на тази кожна екосистема и в съответствие с подхода MEDI-SECURE, BIODERMA създаде Cicabio Restor, дермокозметичен продукт за повърхностни кожни раздразнения и белези, причинени от някои терапии, в частност терапии на рак.


1 / ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ЗАЩИТА: ПАНТЕНОЛ е комбиниран с ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА. Те помагат за регенерирането на отслабената кожа, благодарение на хидратиращите и възстановяващите си свойства.КАПРИЛОИЛ ГЛИЦИН, антибактериален агент, който защитава епидермиса.

2/ КОМФОРТ И УСТОЙЧИВОСТ:
Активната съставка ANTALGICINE™ се използва за облекчаване на усещането за дискомфорт.
3 чисти захари подсилват кожната устойчивост. Комбинацията от активни съставки помага да се намали усещането за сърбеж.


Нашият подход се придържа към принципите за екобиология на NAOS, за да защити кожната система и да подсили естествените ѝ механизми. Вместо да се третира прекомерно, кожата трябва да се научи как да функционира правилно.

Body Тяло
Face Лице

Веднъж или два пъти дневно

 • Стъпка 1 Почистете кожата с нежен хигиенен продукт. Придържайте се към душове вместо към дълги бани. Не мийте с прекалено гореща вода.
 • Стъпка 2 Подсушете внимателно, за да не нараните белезите.
 • Стъпка 3 Нанасяйте Cicabio Restor веднъж или два пъти на ден върху засегнатите зони.
  Не прилагайте продукта преди лъчетерапия.
  При повърхностни белези текстурата е подходяща за масажиране на белезите.
 • Стъпка 4 Защитава повърхностните раздразнения на кожата и белезите от слънцето, като използвате защитно облекло.
 • Стъпка 5 За ръце и крака: предпазвайте ръката си по време на работа с тях и носете широки обувки и памучни чорапи.

По време на радиотерапия (лъчетерапия)

 • Стъпка 1 Прилагайте продукта веднъж на ден, непосредствено след лъчетерапия.
  Не прилагайте продукта преди лъчетерапия.

Повърхностно кожно дразнене и белези: Избягвайте излагането на слънце. Увредена кожа на ръцете и краката: Предпазвайте ръцете си по време на работа с тях - Носете широки обувки и памучни чорапи - Консултирайте се с хироподист-ортопед. Ако е необходимо, консултирайте се със здравен специалист. Не прилагайте преди лъчетерапия.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Кожата е орган, който обгръща тялото. Някои патологии и терапии могат да засегнат тялото и да предизвикат дисбаланс в кожната екосистема, което да отслаби кожата. Нарушение на функцията на кожната бариера може да се появи при подлагане на някои терапии, за рак или като цяло (операции/радиотерапия/химиотерапия):

- Операцията може да предизвика лезии около оперираната зона

- Радиацията от радиотерапията може да достигне до кожните клетки и да предизвика зачервяване - Химиотерапията може да е токсична за здравите кожни клетки на ръцете и краката

В зависимост от терапията повърхностните кожни раздразнения и белези може да се появят на локализирани зони от лицето и тялото. Тези промени може да се свържат с усещане за дискомфорт и раздразнение, които може да засегнат качеството на живот. За да се защити кожата при терапии или патологии, тяхното третиране и избирането на подходящ продукт за подсилване на кожата е изключително важно.

Тестван под онкологичен контрол

Помага за възстановяването на кожната бариера, за да е защитена кожата

Кожата изглежда защитена : 89% (1)


Толерантност на продукта: 100% (1)


Възстановява кожата

Кожата изглежда възстановена: 91% (1)


Намалява чувството на дискомфорт и сърбеж

Продуктът намалява чувството на дискомфорт: 93% (1)

Продуктът намалява дразненето: 91% (1)

Вижте източници

Подпомага при повърхностни раздразнения на кожата и белези

Подобрения в кожната бариера: 78% от пациентите (1)


Успокоява

Чувството на дискомфорт е намалено със 71% (2)

Чувството на сърбеж е намалено със 78% (2)


Подобрява качеството на живот

Намалява влиянието върху качеството на живот : -80% (1)

Вижте източници
Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

MEDI-SECURE е създаден да защити и възстанови естествената екосистема на кожата, като същевременно спазва стриктни предпазни мерки, адаптирани за кожа, отслабена от терапии и патологии. Внимателно подбраните активни съставки, признати от здравните специалисти , гарантират оптимална безопасност. Гарантирани резултати, подкрепени с клинични проучвания, проведени под медицински и онкологичен контрол. Практична и хигиенична опаковка с технология Tubairless™, която ограничава риска от замърсяване.

Усещанията за дискомфорт, както и чесането, могат да нарушат естествения процес на възстановяване на кожата. Тази технология помага за регулиране на реактивността на кожата.

Вижте съставките:

Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

Тип кожа
Години

0/5

0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!