Cicabio Arnica+

Грижа, която бързо намалява чувството на дискомфорт.

Таргетирана грижа

Отслабена кожа

Antalgicine™ технология

За кого е предназначен?

За цялото семейство (без недоносени бебета)

Какви са съставките?

Вижте състава
Подходящ за цялото семейство

Доказана ефикасност

Намаляване на дискомфорта и усещането за опънатост: 71%. *

  • Бързо намалява чувството на дискомфорт

Добра толерантност - Кремообразна текстура - Некомедоногенен - Бързо и лесно нанасяне - Без аромат

Вижте източници
От
19,90 лв.

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Продуктите на BIODERMA са толерантни към екосистемата на кожата и запазват нейното здраве

Cicabio Arnica + е продукт, формулиран да намали усещането за кожен дискомфорт. Формулата му съдържа екстракт от арника, ANTALGICINE ™, апигенин и цинк.

Face Лице
Body Тяло
Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка
Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка

Нанесете колкото е възможно по-скоро, като втриете с леки масажни движения върху наранената област. Нанасяйте един или два пъти дневно до пълно възстановяване на кожата.

Да не се използва от хора, които са алергични към арника. Да не се прилага в близост до очите, нито върху лигавиците или открити рани. Може да се прилага от бременни жени след консултация с лекар.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Грижа при посиняване и оток.

Тестван под дерматологичен контрол

Бързо намалява чувството на дискомфорт

Намалява чувството на дискомфорт и усещането за опънатост: 71% (1)

Вижте източници
Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

Усещането за дискомфорт, както и чесането, могат да нарушат естествения процес на възстановяване на кожата. Тази технология подпомага регулирането на кожаната реактивност. Тази технология на NAOS Research е създадена в Aix-en-Provence и е разработена в нашите лаборатории.

Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

Вижте съставките:
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA