Cicabio Mains

Възстановяващ балсам с ефект втора кожа. Мигновено облекчение на ръцете.

Дневна грижа

УВРЕДЕНИ РЪЦЕ, МИКРО-ФИСУРИ/НАПУКВАНИЯ

Antalgicine™ технология

От
17,50 лв.

За кого е предназначен?

За цялото семейство (деца над 3 години)

Какви са съставките?

Вижте състава

Клинично доказана ефикасност

-72% микронапуквания след 28 дни

 • Мигновено облекчава усещанията за дискомфорт
 • Текстура с ефект на втора кожа - 8 ч. защита
 • Дълготрайно възстановява микрофисури / напуквания
 • Подхранва интензивно
 • Нелепкава, немазна текстура

*стимулира възстановяването на епидермиса

Вижте източници

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

УНИКАЛЕН ЕКОБИОЛОГИЧЕН НАЧИН НА ДЕЙСТВИЕ ЗА УВРЕДЕНИ РЪЦЕ С ДВЕ НИВА НА ЕФИКАСНОСТ:

1/ МИГНОВЕНА ЕФИКАСНОСТ:

 • ОБЛЕКЧАВА: Antalgicine™ е изключителна биомиметична технология от BIODERMA, вдъхновена от нашия вътрешен механизъм, който намалява усещанията за дискомфорт. Тя осигурява на Cicabio Балсам за ръце реалната способност да облекчи дискомфорта и усещанията за сърбеж, свързани с микрофисури и микронапуквания.


 • ЗАЩИТАВА: Иновативната текстура на Cicabio Балсам за ръце, вдъхновена от хидролипидния слой на кожата, създава изолираща, но същевременно дишаща биомиметична бариера, която защитава кожата от външни агресори и поддържа влажна среда, благоприятна за естествения процес на заздравяване на рани. Съдържа биомиметични липиди & хиалуронова киселина, за да подсили кожната бариера.

2/ ДЪЛГОТРАЙНА ЕФИКАСНОСТ:

 • ВЪЗСТАНОВЯВА: Два допълващи се реструктуриращи агенти (Lipo-Koline = Фосфатидилхолин дериват и Lipo-AA = дериват на хидроксипролин амино киселина) стимулира възстановяването на епидермиса на различни нива.

Hands Ръце

Нанасяйте толкова често, колкото е необходимо. Да не се нанася върху дълбоки и/или открити рани. Ако раздразнението продължава, посъветвайте се със здравен специалист.

 • Стъпка 1 ВКЪЩИ: Измивайте ръцете си с Atoderm Huile de douche.

  ИЗВЪН ДОМА: Използвайте Biphase Lipo-alcoolique.
 • Стъпка 2 Нанасяйте Cicabio Балсам за ръце върху кожата на ръцете.
 • Стъпка 3 Нежно масажирайте, докато се абсорбира.
 • Стъпка 1 ВКЪЩИ: Измивайте ръцете си с Atoderm Huile de douche.

  ИЗВЪН ДОМА: Използвайте Biphase Lipo-alcoolique.
 • Стъпка 2 Нанасяйте Cicabio Балсам за ръце върху кожата на ръцете.
 • Стъпка 3 Нежно масажирайте, докато се абсорбира.
 • Стъпка 4 Използвайте в допълнение с медикаментозно лечение, предписано от вашия лекар.

Да не се нанася върху дълбоки и/или открити рани

Ако раздразнението продължава, посъветвайте се със здравен специалист.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Увредените ръце са често срещано състояние, което се изразява чрез микрофисури, микронапуквания, зачервяване, остра сухота, сърбеж и  sусещания за дискомфорт. Всеки може да има увредени ръце, независимо от възрастта и пола, тъй като има много фактори, които могат да предизвикат тези проявления и някои хора са в по-голям риск: 1) Хора, които са изложени на екстремни температури 2) Хора, които често са с влажни ръце, заради техните лични и професионални занимания (здравни работници, готвачи, фризьори и др.) и заради честото миене на ръце 3) Хора, които използват много домакински и химически продукти без ръкавици (работници във фабрика, чистачки (професионални и домакински дейности) 4) Хора, чиито ръце са претоварени, заради тяхната работа или от ръчни дейности (дърводелци, градинари, зидари...) 5) Хора, страдащи от хронични кожни болести или алергии (алергичен контактен дерматит, иритативен контактен дерматит...). Нов предизвикващ фактор е глобалната епидемия от COVID-19 и повтарящите се бариерни жестове през целия ден (миене на ръце, употреба на хидроалкохолен гел), които могат сериозно да увредят ръцете. Трудно е да се открият възстановяващи кремове за ръце, които да са едновременно ефективни и приятни за употреба.

Тестван под дерматологичен контрол

Кожата е мигновено облекчена: 91% (1)

Кожата е защитена: 66% изолираща сила (2)

Продуктът позволява незабавно продължаване на ръчната работа и дейности веднага след нанасяне: 97% (1)

Вижте източници

Кожата е възстановена: 100% (1)

72% микронапуквания след 28 дни(3)

Вижте източници
Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

Усещанията за дискомфорт, както и чесането, могат да нарушат естествения процес на възстановяване на кожата. Тази технология помага за регулиране на реактивността на кожата.

Вижте съставките:

Тип кожа
Години

5/5

1 отзив
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
5/ 5
Мигновена хидратация и усещане за комфорт от първата минута след нанасянето!
Отличен продукт за суха и чувствителна кожа. След първото нанасяне кожата ми се успокои. Кожата ми придоби сияен и свеж вид. Силно препоръчвам!
Това ревю е полезно
0