Cicabio Crème

Възстановяващ и успокояващ крем.

Таргетирана грижа

Раздразнена увредена кожа

Antalgicine™ технология

От
21,90 лв.

За кого е предназначен?

За цялото семейство (без недоносени бебета)

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists Предписван от дерматолози

Доказана ефикасност

Успокоена кожа: 95%.*

  • Възстановява епидермиса
  • Успокоява дискомфорта и намалява желанието за чесане
  • Хидратира
  • Пречиства
  • Защитава увредената кожа: покривната текстура образува изолиращ "дишащ филм", който осигурява оптимална защита на кожата

Много добра толерантност - Некомедоногенен - изолираща дишаща текстура - Без аромат

Цветът на продукта се дължи на естествените активни съставки.

Вижте източници

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Cicabio Crème въздейства върху всеки етап от възстановяването на епидермиса и води до пълното му заздравяване.

Синергичната комбинация от ресвератрол и мед подпомага качественото регенериране на кожата.

Активната съставка Antalgicine™, иновация на BIODERMA, бързо успокоява чувството на дискомфорт и намалява сърбежа.

Покривната текстура в комбинация с хиалуроновата киселина и хидратиращите съставки образуват "дишащ филм", който осигурява оптимален комфорт на кожата.

Body Тяло
Face Лице
Lips Устни
External intimate areas Външни интимни зони

Веднъж или два пъти дневно до пълното възстановяване.

  • Стъпка 1 Почистете кожата и я подсушете добре.
  • Стъпка 2 Нанесете върху раздразнената зона.

Избягвайте зоната на околоочния контур. Ако кожното раздразнение продължава, консултирайте се със здравен специалист. Прилагайте върху устните след 6-месечна възраст. Прилага се само върху външни зони при възрастни. Използвайте Cicabio Pommade за памперс зоната при бебета и малки деца.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Леките/повърхностните увреждания на кожата и състоянията на суха кожа се характеризират с промяната в бариерната функция на кожата. Важно е да поддържате кожата хидратирана, за да създадете благоприятна среда за оптимално заздравяване.

Тестван под дерматологичен контрол

Възстановява епидермиса

Кожата е възстановена: 80% (1)

При модел на повърхностна абразия прилагането на продукта в продължение на 8 дни позволява постепенно възстановяване на кожата (измерване на трансепидермалната загуба на вода) (2)


Облекчава дискомфорта

Успокоена кожа: 95% (1)

Усещане за комфорт: 90% (1)

Вижте източници
Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

Усещанията за дискомфорт, както и чесането, могат да нарушат естествения процес на възстановяване на кожата. Тази технология помага за регулиране на реактивността на кожата.

Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост.

Вижте съставките:

Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

Тип кожа
Години

5/5

2 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
5/ 5
Страхотен
Помогна да се справим с белези от шарка
Това ревю е полезно
0
5/ 5
Успокояващ
Уникален продукт, още след първата употреба кожата е успокоена.
Това ревю е полезно
0