Sensibio Light

Успокояваща и подхранваща грижа за чувствителна кожа

Дневна грижа

Чувствителна до нетолерантна кожа Нормална до комбинирана кожа

Toleridine™ patent

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава

Доказана ефикасност

Успокоена кожа: 90%.*

 • Незабавно успокоява и повишава прага на чувствителност на кожата
 • Перфектно хидратира
 • Оптимална толерантност - Некомедоногенен - Копринена текстура, която бързо се абсорбира - Отлична основа за грим - Без аромат
  Вижте източници

  От 24,90 лв.

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  Балончета на син фон

  Sensibio Light е успокояваща и хидратираща грижа, която предпазва по биологичен път кожата от външни влияния и увеличава прага ѝ на поносимост. Иновация в третирането на чувствителна кожа - патентът TOLERIDINE™, подсилен от патентования комплекс D.A.F. (Подобрена дерматологична формула), спира възпалението и така намалява кожната реактивност. Глициризиновата киселина успокоява веднага усещането за парене и опънатост, осигурявайки незабавен комфорт на кожата. Създаден с внимателно подбрани съставки, Sensibio Light гарантира оптимална толерантност.

  Face Лице
  Neck Деколте
  Лице на жена
  Лице на жена

  Сутрин и/или вечер

  • Стъпка 1 Нанасяйте Sensibio Light върху лицето и шията.
  • Стъпка 2 Масажирайте нежно, докато попие.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Чувствителната кожа не е в състояние да играе ролята си на защитна бариера срещу дразнители. От грима, премахването на грима, замърсяванията, външния стрес, кожата става отслабена. Чувствителната кожа се изразява чрез усещане за топлина, дискомфорт и широко разпространено или локализирано зачервяване. Тя се дехидратира лесно, а произтичащата от това сухота автоматично запазва деликатността ѝ и води до неприятно усещане за опънатост. Прекомерната чувствителност на кожата може да бъде временна или постоянна.

  Резултати, доказани от клинични проучвания

  Хидратира Кожата е интензивно хидратирана: 100% (1) Успокоява Кожата е успокоена: 90% (1)

  Вижте източници

  Интензивно успокоява Намаляване на усещането за опънатост на кожата: - 68% (2) Намаляване на усещането за прегряване на кожата: - 53% (2) Намалява неравностите по кожата: -77% (2)

  Вижте източници

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Чувствителната кожа реагира на дразнещите външни фактори, като отделя молекули, които предизвикват реакции на хиперреактивност и усещане за парене, сърбеж, щипене и зачервяване. Този патентован комплекс предотвратява производството на тези молекули, за да повиши устойчивостта на кожата. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

  Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

  Вижте съставките: