Sensibio DS+ Crème

Успокояващ крем за кожа със зачервявания и сквами.

Дневна грижа

Себореен дерматит

D.A.F. Патент

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists Предписван от дерматолози

Клинично доказана ефикасност

Само след два месеца терапия симптомите на себореен дерматит значително намаляват. *

 • Бори се с разпространението на дразнещи елементи
 • Намалява зачервяванията и успокоява раздразнената кожа
 • Премахва люспите (разположени в областта на ноздрите, веждите, челото и брадичката)
 • Много добра толерантност - Некомедоногенен - Лека, немазна текстура - Без аромат
  Вижте източници

  От 28,90 лв.

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  Балончета на син фон

  Sensibio DS+ Cream помага в борбата срещу причинителите на зачервяване и люспене. Допринася за ограничаването на разпространението на Malassezia, дразнещ елемент, отговорен за влошаването на състоянието на кожата, склонна към зачервяване и люспене. Успокояващите съставки, еноксолон и емолиент (масло от кокос), в Sensibio DS+ Cream успокояват раздразнената кожа, видимо намаляват зачервяванията и образуването на люспи. Патентованият естествен комплекс D.A.F. (Подобрена дерматологична формула) повишава прага на поносимост на кожата.

  Face Лице
  Лице на жена
  Лице на жена

  Сутрин и/или вечер

  • Стъпка 1 Нанасяйте върху кожата след почистване.
  • Стъпка 2 Масажирайте нежно, докато попие.

  Не нанасяйте върху кожата, която е силно раздразнена или увредена. Попитайте медицински специалист за съвет.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Себорейният дерматит е хронична люспеста повърхностна дерматоза, характеризираща се с червени люспести лезии. При обостряне той засяга предимно две места: скалпа и лицето. Основната причина за тази патология е ненормално разпространение на елемента Malassezia. Разпространението му е възможно само при наличие на натрупване на себум: това задейства образуването на зачервяване и люспи върху чувствителна и раздразнена кожа.

  Резултати, доказани от клинични проучвания

  Хидратира Хидратирана и комфортна кожа: 89% (1) Мека кожа: 95% (1)

  Вижте източници

  Намалява зачервяването и успокоява Зачервяването намалява: 76% (1) Усещането за опънатост намалява: -92% (2) Премахва люспите Намалени люспи: 83% (1) Люспите намаляват: -93% (2)

  Вижте източници

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

  Вижте съставките: