Sensibio DS+ Gel nettoyant

Успокояващ и почистващ гел против зачервяване и люспи.

Ежедневно почистване с изплакване

Себореен дерматит

D.A.F. Patent

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава

Доказана ефикасност

Кожата е успокоена: 80%.*

 • Нежно почиства кожата
 • Бори се с разпространението на дразнещи елементи
 • Успокоява раздразнената кожа
 • Запазва баланса на кожата благодарение на изключително меката почистваща база без сапун и физиологично pH
 • Без сапун - Без аромат
  Вижте източници

  От 26,90 лв.

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  Балончета на син фон

  Иновация на BIODERMA, експерт в биологията на кожата, Sensibio DS+ Gel помага в борбата срещу причинителите на зачервяване и сквами. Допринася за ограничаването на разпространението на Malassezia, дразнещ агент, отговорен за влошаването на състоянието на кожата, склонна към зачервяване и сквами. Sensibio DS+ Gel подобрява състоянието на кожата и намалява образуването на сквами. Патентованият естествен комплекс D.A.F. (Подобрена дерматологична формула) повишава прага на поносимост на кожата.

  Face Лице
  Body Тяло
  Хигиена на лицето
  Хигиена на лицето

  Сутрин и/или вечер

  • Стъпка 1 Нанасяйте Sensibio DS+ Gel върху мокра кожа.
  • Стъпка 2 Разпенете.
  • Стъпка 3 Измийте старателно.
  • Стъпка 4 Подсушете нежно.
  • Стъпка 5 След това нанесете Sensibio DS+ Crème.

  Избягвайте контакт с очите.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Зачервяване, свързано със сърбеж и локализирани люспи в раздразнени области: страните на носа, веждите, челото и брадичката.

  Тестван под дерматологичен контрол

  Вижте източници

  Нежно почиства Кожата е добре почистена: 100%* Кожата е по-мека: 100* Успокоява раздразнената кожа Усещане за комфорт: 80%*

  Вижте източници

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

  Вижте съставките: