Hydrabio Sérum

Серум за моментална и дълготрайна хидратация.

Серум

Дехидратирана чувствителна кожа

Aquagenium™ патент

От
46,90 лв.

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава

Доказана ефикасност

Хидратиращ ефект: 24 часа (1)

HYDRABIO SERUM

  • Хидратира незабавно и дълготрайно
  • Изглажда кожата и възвръща блясъка

Много добра толерантност - Некомедоногенен - Лека и свежа текстура - Отлична основа за грим

Вижте източници

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Hydrabio Sérum отговаря на ежедневните нужди на кожата за нейната незабавна хидратация и възобновява естествените механизми на рехидратация на кожата за дълготрайни резултати. Той комбинира патента Aquagenium™ и мощните хидратиращи активни съставки (хиалуронова киселина, ксилитол и глицерин), за да стимулира 3 механизма на хидратация. Хидратира кожата, поддържа водата в дълбочина и я кара да циркулира, като стимулира производството на водни канали в кожата, наречени аквапорини.

Face Лице
Neck Деколте

Сутрин и вечер

  • Стъпка 1 Нанасяйте Hydrabio Sérum върху лицето и шията, след почистване.
  • Стъпка 2 Масажирайте нежно, докато попие.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Всеки ден кожата на лицето губи вода и това засяга всички мъже и жени по света, независимо от тяхната възраст или тип кожа. Кожата е интелигентна и динамична екосистема в постоянно взаимодействие със заобикалящата я среда. При нормални условия кожата може да бъде рехидратирана по естествен начин, но някои външни фактори като замърсяване, UV лъчи, тютюнопушене, алкохол, умора, стрес и климатични промени, увеличават дехидратацията на кожата чрез промяна на тези естествени механизми. Кожата вече не е в състояние да генерира правилно естествената си хидратация и се дехидратира. Епидермисът може да се разпадне, да образува микро бръчки и да се стегне. В резултат тенът губи естествения си цвят и става сивкав.

Тестван под дерматологичен контрол

Хидратира

Хидратираща ефикасност: 24 часа (1)


Изглажда

Мека и еластична кожа: 85% (2)

Кадифена кожа: 70% (2)

Вижте източници

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

Водата и липидите са основни компоненти на кожата, които й позволяват да остане хидратирана. В случай на дисбаланс, кожата се дехидратира и вече не работи правилно. Този патентован комплекс стимулира синтеза на кожни липиди и експресията на аквапорини. Тези "водни канали", естествено налични в кожата, транспортират водата до епидермалните клетки.

Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост.

Вижте съставките:

Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

Тип кожа
Години

4/5

2 отзива
0 отзива
0 отзива
1 отзив
0 отзива
Вижте всички отзиви
2/ 5
Кожата ми лепне след нанасяне.
След нанасяне остава лепнещ ефект на кожата.
Това ревю е полезно
0
5/ 5
Незабавна хидратация
Серумът хидратира кожата ми мигновено и е отлична основа за грим. Силно препоръчвам.
Това ревю е полезно
0
5/ 5
Отлична хидратация
Серумът хидратира кожата ми мигновено. Чудесна основа за грим. Силно препоръчвам.
Това ревю е полезно
0

Ежедневно почистване без изплакване

Дехидратирана чувствителна кожа

Aquagenium™ патент

Hydrabio H2O

(1 отзив)

Почистваща мицеларна вода, която стимулира задържането на влагата в кожата

За кого?

Възрастни, Тийнейджъри

Дневна грижа

Дехидратирана чувствителна кожа Нормална до комбинирана кожа

Aquagenium™ патент

Hydrabio Gel-Crème

(2 отзива)

Хидратираща грижа с лека текстура, осигуряваща хидратация и интензивен блясък.

За кого?

Възрастни, Тийнейджъри

Дневна грижа

Дехидратирана чувствителна кожа Суха до много суха чувствителна кожа

Aquagenium™ патент

Hydrabio Crème

(1 отзив)

Богата хидратираща грижа, осигуряваща интензивна хидратация и блясък.

За кого?

Възрастни, Тийнейджъри