Hydrabio Crème

Богата хидратираща грижа, осигуряваща интензивна хидратация и блясък.

Дневна грижа

Дехидратирана чувствителна кожа Суха до много суха чувствителна кожа

Aquagenium™ патент

От
41,90 лв.

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава

Доказана ефикасност

Хидратиращ ефект: 8 часа.*

  • Хидратира интензивно и дълготрайно
  • Изглажда кожната структура и възвръща нейния сияен вид
  • Придава усещане за мекота и комфорт

Много добра толерантност - Некомедоногенен - Отлична основа за грим - Свеж и лек аромат

Вижте източници

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Патентованият биологичен комплекс Aquagenium™ активира естествения процес на хидратация на кожата, незабавно и дълготрайно:

Vitamin PP засилва устойчивостта и непропускливостта на кожната бариера;

Екстрактът от семена на ябълка стимулира дейността на аквапорините и подобрява циркулацията на вода в епидермиса.

Богатата кремообразна текатура на Hydrabio Crème интензивно хидратира кожата. Благодарение на емулсията, вдъхновена от структурата на епидермиса, активните съставки на патентната Aquagénium™ проникват дълбоко в кожата. По този начин кожата възвръща своя блясък и естествената си способност да се хидратира. Дълготрайно.

Богатата кремообразна текстура на Hydrabio Crème интензивно хидратира кожата.

Салициловата киселина спомага за премахване на мъртвите клетки, за намаляване дебелината на роговия слой, за изравняване и изглаждане кожата и за дълготраен сияен тен.

Витамин Е защитава от оксидативен стрес на кожата и се бори с преждевременното кожно стареене.

Face Лице
Neck Деколте

Сутрин и/или вечер

  • Стъпка 1 Нанасяйте Hydrabio Crème върху лицето и шията.
  • Стъпка 2 Нежно масажирайте, докато попие.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Всеки ден кожата на лицето губи вода и това засяга всички мъже и жени по света, независимо от тяхната възраст или тип кожа. Кожата е интелигентна и динамична екосистема в постоянно взаимодействие със заобикалящата я среда. При нормални условия кожата може да бъде рехидратирана по естествен начин, но някои външни фактори като замърсяване, UV лъчи, тютюнопушене, алкохол, умора, стрес и климатични промени, увеличават дехидратацията на кожата чрез промяна на тези естествени механизми. Кожата вече не е в състояние да генерира правилно естествената си хидратация и се дехидратира. Епидермисът може да се разпадне, да образува микро бръчки и да се стегне. В резултат тенът губи естествения си цвят и става сивкав.

Тестван под дерматологичен контрол

Хидратира

Кожата е хидратирана: 91% (1)


Подхранва 

Кожата е подхранена: 78% (1)

Вижте източници

Хидратира

Хидратираща ефикасност: 8 часа (2)


Разкрива блясъка на кожата

Повече блясък: 74% (1)


Вижте източници

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

Водата и липидите са основни компоненти на кожата, които й позволяват да остане хидратирана. В случай на дисбаланс, кожата се дехидратира и вече не работи правилно. Този патентован комплекс стимулира синтеза на кожни липиди и експресията на аквапорини. Тези "водни канали", естествено налични в кожата, транспортират водата до епидермалните клетки.

Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост.

Вижте съставките:

Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

Тип кожа
Години

1/5

0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
1 отзив
Вижте всички отзиви
1/ 5
Нищо не хидратира
Мазен и тежък крем
Това ревю е полезно
0