Hydrabio Brume

Прецизно дозиран успокояващ и освежаващ спрей за дехидратирана чувствителна кожа

Дневна грижа

Дехидратирана чувствителна кожа

D.A.F. Патент

От
0 лв.

За кого е предназначен?

За цялото семейство (без недоносени бебета)

Какви са съставките?

Вижте състава
Лесен за употреба

Доказана ефикасност

Освежаващ ефект: 95%. *

 • Облекчава усещането за парене, сърбеж
 • Мигновено освежава
 • Много добра толерантност - Некомедоногенен - Без аромат
  Вижте източници

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  Благодарение на перфектния баланс от минерални соли и микроелементи, Hydrabio Brume напълно запазва биологичните и физиологични характеристики на кожата, което го прави идеалният съюзник на чувствителната и дехидратирана кожа в борбата срещу различни реактивни признаци (след дерматологична процедура, епилация, бръснене, слънчево изгаряне и др.) и чувството на дискомфорт.

  Уникалният му състав и естественият патентован комплекс D.A.F. (Подобрена дерматологична формула) увеличават прага на поносимост на кожата в случай на външен стрес.
  Успокояващите активни съставки (манитол, цинк) бързо и дълготрайно успокояват кожата. Кожата е успокоена и сияйна.

  Body Тяло
  Face Лице
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка

  Колкото често е необходимо

  • Стъпка 1 Напръскайте върху кожата
  • Стъпка 2 След пръскане кожата може да се остави да изсъхне.

  Не нанасяйте върху увредена кожа или открити рани. Внимание. Флакон под налягане: може да избухне при нагряване. Пазете от нагряване, горещи повърхности, искри, открити пламъци или други източници на топлина. Да не се пуши. Не пробивайте и не изгаряйте, дори след употреба. Пазете от слънчева светлина. Не излагайте на температури по-високи от 50°C. Пазете далеч от деца. Съхранявайте в добре проветриво място. Не вдишвайте умишлено. В случай на инцидент или дискомфорт, незабавно се консултирайте с лекар (покажете му опаковката, ако е възможно).

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Всеки ден кожата на лицето губи вода и това засяга всички мъже и жени по света, независимо от тяхната възраст или тип кожа. Кожата е интелигентна и динамична екосистема в постоянно взаимодействие със заобикалящата я среда. При нормални условия кожата може да бъде рехидратирана по естествен начин, но някои външни фактори като замърсяване, UV лъчи, тютюнопушене, алкохол, умора, стрес и климатични промени, увеличават дехидратацията на кожата чрез промяна на тези естествени механизми. Кожата вече не е в състояние да генерира правилно естествената си хидратация и се дехидратира. Епидермисът може да се разпадне, да образува микро бръчки и да се стегне. В резултат тенът губи естествения си цвят и става сивкав.

  Тестван под дерматологичен контрол

  Успокоява
  Чувство на комфорт: 70%*
  Успокоена кожа: 75%*

  Освежава
  Освежаващ ефект: 95%*

  Вижте източници

  Хидратира
  Дълготрайна хидратация: 75% *

  Вижте източници

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост.

  Вижте съставките:

  Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

  Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

  Тип кожа
  Години

  5/5

  1 отзив
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  Вижте всички отзиви
  5/ 5
  Мигновена хидратация
  Обичам този продукт
  Това ревю е полезно
  0