Allez au contenu Allez à la navigation

Кожа със зачервявания и видими капиляри

ОТ ФОРУМИТЕ
ОТ ФОРУМИТЕ

Share

За да научите повече за кожите със зачервяване и видими капиляри, прочетете отговорите на дерматолози и алерголози на въпроси, поставени от участниците във форума, организиран от BIODERMA.

Нормално е след кожно абразио кожата да има зачервяване, което може да трае и няколко седмици. Можете да успокоите зачервяванията с продукти като Créaline AR, например.

Всичко зависи от вида на зачервяването, дължащо се на студ. То е причинено или от съдовата система или е резултат от прекалена чувствителност на кожата, която води до възпалителен процес. В случай на съдови проблеми,  могат да се използват специални кремове срещу зачервяване, които имат в състав си активни съдотропни вещества. Ако става дума за чувствителна кожа, намазвайте я добре с кремове за чувствителна кожа, в които има малко активни елементи. Съществуват продукти с висока толерантност.

По всяка вероятност това е кожа, която е чувствителна  към  съдовите явления. Използвайте кремове срещу зачервяване, породено на тази основа.

Лазерът е фактор, който може да бъде в основата на чувствителната кожа. Но много други фактори съществуват, така че свръхчувствителност на кожата може да се получи в която и да е кожна зона.