Спазване на защитните мерки, предоставени от здравните власти:

 • Мийте ръцете си често и правилно: редовно и обстойно почиствайте ръцете си с дерматологичен почистващ гел за поне 40-60 секунди или с хидроалкохолен гел. 
 • Спазвайте социална дистанция: оставяйте поне 1 метър разстояние между себе си и останалите.
 • Избягвайте да докосвате очите, носа и устата си: ако усещате раздразнение, почистете носа си с физиологичен разтвор. Ако имате сухота в очите, използвайте изкуствени сълзи. 
 • Грижете се за хигиената на дихателните пътища: покривайте устата и носа си със свит лакът и с чиста кърпичка, когато кашляте или кихате. След това изхвърлете кърпичката веднага. 
 • В случай на треска, кашлица или затруднено дишане, потърсете медицинска помощ незабавно.
 • Информирайте се и следвайте съветите, давани от националните и местните обществени здравни власти за това как най-адекватно да се предпазите от Covid-19. Бъдете информирани също така и за разпространението на пандемията и вижте съветите на Световната здравна организация тук: https://www.who.int/
   

 

Bioderma - Миене на ръце

Първата бариера на тялото пред вируса, тъй като прекомерната хигиена може да доведе до отслабването й2

 

 • Веднага след като измиете ръцете си, погрижете се да ги хидратирате, така че да избегнете настъпването на изменения в кожната бариера.

 

 • В случай, че носите маска, хидратирайте лицето си сутрин и вечер, за да избегнете появата на раздразнения в следствие на това.
   

 

Въпреки ограничителните мерки във Франция, нашата фабрика продължава да е отворена. Всичките ни производствени екипи работят активно за производството на приоритетните за хигиена и хидратация продукти, за да посрещнем вашите нужди. Като бранд на NAOS, това е част от нашето движение “Грижата на първо място“, като заедно със здравни специалисти, включително дерматолози, лекари, фармацевти, се грижим за здравето ви, за хората и за света около нас. 

И защото да защитим себе си означава да се грижим за себе си и за хората, които обичаме, BIODERMA е до вас с цялото си сърце през тази здравна криза.      

 

Грижата на първо място.
 

  

 

 

1Източник: Световна здравна организация
2Мнение на завеждащ отделение дерматолог
Covid - factory picture hydroalcoholic gel