Sébium Hydra cleanser

Първият* екобиологичен измиващ балсам, който възстановява комфорта на акнеичната кожа след лечение, предизвикващо сухота *на Bioderma

Нов продукт

Ежедневно почистване с изплакване

Акнеична кожа

D.A.F. Патент

От
32,90 лв.

За кого е предназначен?

Тийнейджъри, Възрастни

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists Предписван от дерматолози

Доказана ефикасност

Хидратира кожата (+53,1% ниво на хидратация) (1) Успокоява кожата (90%) (1)

SEBIUM HYDRA CLEANSER

Нежно почиства и успокоява.

24 часа хидратация (3) & комфорт (1)

Physiological pH (2)

Висока толерантност

Обгръщаща текстура на балсама

Вижте източници

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Изследванията на Bioderma разработиха своя първи екобиологичен балсам за възстановяване комфорта на акнеична кожа след лечение, предизвикващо сухота. Формулиран с 93% биомиметични съставки, измиващият балсам Sébium Hydra нежно почиства кожата, като същевременно я успокоява, осигурява хидратация и възстановява комфорта на кожата в продължение на 24 часа.

-Нежно почистване: нежни сърфактанти

-Успокояващ ефект: DAF™ комплекс, който повишава прага на толерантност на кожата

-Хидратация 24 часа: възстановява водните резерви на кожата с хидратиращи съставки

-Комфорт 24 часа: биомиметични липиди (масло от шеа), които възстановява комфорта на кожата.

Тяло и лице

Нанасяйте сутрин и/или вечер върху мокра кожа. Масажирайте нежно и изплакнете обилно. Подсушете без търкане. Може да се използва като средство за премахване на грим. След това нанесете грижа за кожата Sébium Hydra.

  • Стъпка 1 Почистете кожата с измиващ балсам Sébium Hydra cleanser.
  • Стъпка 2 Нанесете Sébium Hydra.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост.

Вижте съставките:

Тип кожа
Години

0/5

0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!