Sébium Hydra

Подхранваща и интензивно хидратираща грижа за кожа, отслабена от изсушаващи медикаменти.

Дневна грижа

Акнеична кожа

Fluidactiv™ патент

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists PRESCRIBED_BY_DERMATOLOGISTS

Доказана ефикасност

Кожата е хидратирана за 24 часа. *

 • Интензивно хидратира
 • Облекчава усещането за опънатост
 • Успокоява зачервяванията и облекчава кожата
 • Много добра толерантност - Некомедоногенен - Може да се ползва като основа за грим
  Вижте източници
  От
  29,90 лв.

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  Sébium Hydra е специално създаден за биологично противодействие на временните странични ефекти от дерматологичните лечения:
  - Хидратиращите (глицерин) и биомиметичните преструктуриращи (серамиди) активни съставки се борят с процеса на лющене и усещането за опънатост.
  - Еноксолонът и алантоинът успокояват и намаляват зачервяването.
  - Уникалният патентован комплекс Fluidactiv ™ регулира качеството на себума по биологичен път, като предпазва порите от запушване и ограничава образуването на несъвършенства.

  Face FACE
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка

  Веднъж или два пъти дневно

  • Стъпка 1 Нанасяйте един или два пъти дневно, след почистване със Sébium Gel Moussant (измивен гел) или Sébium H2O.
  • Стъпка 2 Масажирайте нежно, докато попие.

  Ако симптомите продължават, консултирайте се със здравен специалист.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Изотретиноинът е лекарство, което лекува тежко и / или резистентно акне. Предписва се само от дерматолози, които имат пълно разбиране за медицинското наблюдение, което изисква и страничните му ефекти.

  Това лечение, признато за много ефективно, причинява нежелани реакции, които са „зависими от дозата“ и които също варират от един пациент до друг: обрив по лицето (особено в началото на лечението), усещане за опънатост, суха кожа, лющеща се кожа , червени зони, сухи и напукани устни и т.н.

  Употребата на изотретиноин може да бъде трудна от естетична и емоционална гледна точка.
  Пациентите са склонни да преустановяват лечението си поради сравнително интензивните странични ефекти. Ето защо, за да се подобри протичането на лечението, са необходими допълнителни грижи.

  Резултати, доказани от клинични проучвания

  Хидратира
  Кожата е хидратирана: 97% (1)

  Облекчава усещането за опънатост
  Кожата еластична и мека: 100% (2)

  Облекчава кожата
  Незабавен комфорт: 97% (1)

  Вижте източници

  Хидратира
  Кожата е хидратирана за 24 часа (3)

  Облекчава усещането за опънатост
  Усещане за опънатост: -59% (1)

  Успокоява
  Кожата е успокоена: 95% (1)

  Вижте източници

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Промените в себумната течност могат да бъдат причина за дефекти по кожата. Този патентован комплекс се бори срещу сгъстяването на себума, за да предотврати запушването на порите и да сведе до минимум риска от поява на петна.

  Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост.

  Вижте съставките:

  Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

  Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

  Тип кожа
  Години

  0/5

  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  Вижте всички отзиви
  Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!