Sébium Global Cover

Грижа, която елиминира пъпките и предотвратява появата им. Висока покривност.

Дневна грижа

Акнеична кожа

Seborestore технология

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists Предписван от дерматолози

Доказана ефикасност

12-часово покритие и матиращ ефект.*

 • Осигурява дълготрайно покритие
 • Елиминира пъпките и черните точки
 • Регулира лъщенето
 • Неутрализира зачервяванията
 • Добра толерантност - Некомедоногенен
  Вижте източници

  От 29,90 лв.

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  Продуктите на BIODERMA са толерантни към екосистемата на кожата и запазват нейното здраве

  Sébium Global Cover е тониран продукт с висока покривност, който действа върху причините за появата на пъпки и черни точки. Оригиналният патентован комплекс от Bakuchiol и патент Fluidactiv ™ (технология Seborestore) балансира състава на себума по биологичен път, за да възстанови естествените му защитни функции и предотвратява образуването на нови несъвършенства. Sébium Global Cover действа също върху съществуващи вече пъпки и черни точки: - Комбинацията от правилно дозирани съставки на дерматологични активни вещества - AHA естери, салицилова киселина и лимонена киселина - изчиства порите и изглажда текстурата на кожата. - Еноксолонът успокоява кожата и намалява зачервяването. - Цинковият глюконат регулира лъщенето. - Глицеринът овлажнява кожата за гарантиран комфорт. Високо покривна текстура, богата на пигменти и матиращи пудри, изравнява тена на кожата. Зеленият коректор неутрализира зачервяванията за по-добро прикриване на несъвършенствата

  Face Лице
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка

  Веднъж или два пъти дневно

  • Стъпка 1 Нанасяйте след почистване със Sébium Gel moussant (измивен гел) или Sébium H2O.
  • Стъпка 2 Първо нанесете малко количество от зеления коректор от капачката върху пъпките.
  • Стъпка 3 След това отвъртете капачката и разнесете от оцветения флуид върху цялото лице.

  Тъй като формулата е течна, затваряйте капачката плътно след всяка употреба. Избягвайте контакт с очите. Ако симптомите продължават, консултирайте се с медицински специалист. Над 10-годишна възраст.

  <p>Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.</p>

  Акнето е често срещано състояние на кожата, което е под формата на черни точки и бели или червени пъпки. Засяга главно подрастващите, но може да засегне и възрастни. Причините за появата на акне са различни: всичко започва с увеличаване на производството на себум, което води до мазна и лъщяща кожа. Освен това, предразположената към акне кожа има дисбаланс в състава на себума. Комбинацията от тези фактори води до черни точки и възпалени пъпки. Ежедневието не винаги е лесно, като вземем предвид факта, че акнето се появява най-често на лицето! Акнето може също да има психологически и социални ефекти, ако не се лекува правилно или изобщо не се лекува. Ето защо е от съществено значение да се обърне внимание на тази патология с дългосрочно лечение, за да се подобри живота на хората, страдащи от акне.

  Тестван под медицински контрол

  Изравнява тена Хомогенността на тена веднага се подобрява с 38% (1) Тенът е изравнен: 84% (2) Матира Кожата е моментално матирана (1) Неутрализира зачервяванията Зачервяванията намаляват мигновено (1)

  Вижте източници

  Дълготрайна ефикасност (1) Зачервяванията са намалели след 12 часа Кожата е матирана за 12 часа Продуктът намалява с 79% увеличението в нивото на себума след 12 часа. Ефикасност срещу несъвършенствата след 28 дни (3) По-малко пъпки и черни точки: 77% По-малко несъвършенства: 82%

  Вижте източници
  Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Коните несъвършенства може да се появят в следствие на промяна в състава на себума. Тази технология* помага за възстановяване на качеството на естествения себум. *Технология SeboRestore [патент Fluidactiv - Bakuchiol]. Тази технология на NAOS Research е създадена в Aix-en-Provence и е разработена в нашите лаборатории.

  Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

  Вижте съставките:
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA