Sébium Gel gommant

Ексфолиращ гел за чиста и гладка кожа.

Почистване

Акнеична кожа Комбинирана до мазна кожа

D.A.F. Патент

От
22,90 лв.

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists Предписван от дерматолози

Доказана ефикасност

Кожата е почистена и порите са свити.

SEBIUM GEL GOMMANT

  • Изглажда кожната структура
  • Нежно почиства
  • Подготвя кожата за нанасянето на крем
  • Освежава тена на лицето

Много добра толерантност - Некомедоногенен - Без сапун - Формула с аромат

Вижте източници

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Sébium Exfoliating gel е единственият ексфолиант, който изглажда текстурата на кожата, стяга порите и изсветлява тена, като същевременно предотвратява появата на несъвършенства, благодарение на патентования комплекс Fluidactiv ™, който регулира качеството на себума по биологичен път.

Микро топчета, подсилени от кератолитични активни съставки (гликолова и салицилова киселина), механично действат върху пъпките и черните точки. Те ускоряват премахването на замърсяванията и по този начин насърчават обновяването на клетките.

Формулиран с почистващи средства, известни със своята ефикасност и нежност, Sébium Exfoliating gel се понася много добре.

Face Лице
Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка
Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка

Веднъж или два пъти седмично

  • Стъпка 1 Нанасяйте върху леко навлажнено лице.
  • Стъпка 2 Масажирайте 1-2 минути с кръгообразни движения.
  • Стъпка 3 Изплакнете добре.
  • Стъпка 4 Подсушете нежно.

Избягвайте контакт с очите.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Комбинираната към мазна кожа се характеризира с излишък на себум или върху Т-зоната (комбинирана), или по цялото лице (мазна кожа). Свързаните клинични признаци са лъщене, сивкав тен и често разширени пори. От време на време могат да се появят пъпки или черни точки.

Нежно почиства

Кожата е нежно почистена според 80% от доброволците*

Вижте източници
Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост.

Вижте съставките:

Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

Тип кожа
Години

0/5

0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!