Sébium Gel gommant

Ексфолиращ гел за чиста и гладка кожа.

Почистване

Комбинирана до мазна кожа Акнеична кожа

D.A.F. Патент

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists Предписван от дерматолози

Доказана ефикасност

Кожата е почистена и порите са свити.

  • Изглажда кожната структура
  • Нежно почиства
  • Подготвя кожата за нанасянето на крем
  • Освежава тена на лицето

Много добра толерантност - Некомедоногенен - Без сапун - Формула с аромат

Вижте източници
От
18,90 лв.

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Sébium Exfoliating gel е единственият ексфолиант, който изглажда текстурата на кожата, стяга порите и изсветлява тена, като същевременно предотвратява появата на несъвършенства, благодарение на патентования комплекс Fluidactiv ™, който регулира качеството на себума по биологичен път.

Микро топчета, подсилени от кератолитични активни съставки (гликолова и салицилова киселина), механично действат върху пъпките и черните точки. Те ускоряват премахването на замърсяванията и по този начин насърчават обновяването на клетките.

Формулиран с почистващи средства, известни със своята ефикасност и нежност, Sébium Exfoliating gel се понася много добре.

Face Лице

Веднъж или два пъти седмично

  • Стъпка 1 Нанасяйте върху леко навлажнено лице.
  • Стъпка 2 Масажирайте 1-2 минути с кръгообразни движения.
  • Стъпка 3 Изплакнете добре.
  • Стъпка 4 Подсушете нежно.

Избягвайте контакт с очите.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Комбинираната към мазна кожа се характеризира с излишък на себум или върху Т-зоната (комбинирана), или по цялото лице (мазна кожа). Свързаните клинични признаци са лъщене, сивкав тен и често разширени пори. От време на време могат да се появят пъпки или черни точки.

Нежно почиства

Кожата е нежно почистена според 80% от доброволците*

Вижте източници
Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост.

Вижте съставките:

Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

Тип кожа
Години

0/5

0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!