Hydrabio Perfecteur SPF 30

Дерматологична грижа за кожата за перфектен резултат.

Дневна грижа

Дехидратирана чувствителна кожа Фотозащита за нормална до суха кожа

Aquagenium™ патент

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава

Доказана ефикасност

Кожата е незабавно хидратирана: 95%.*

 • Скрива петна и фини линии
 • Дълготрайно изглажда кожата и мигновено озарява тена (Азия = румен блясък *)
 • Предотвратява стареенето на кожата и предпазва от UV лъчи
 • Интензивно и дълготрайно хидратира
 • Много добра толерантност - Некомедоногенен - Отлична основа за грим

  Вижте източници
  От
  36,70 лв.

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  Продуктите на BIODERMA са толерантни към екосистемата на кожата и запазват нейното здраве

  Естественият патентован комплекс Aquagenium™ осигурява по биологичен път трайна и интензивна хидратация на кожата: - Витамин PP възстановява устойчивостта и непропускливостта на кожата; - Екстрактът от семена на ябълка стимулира дейността на аквапорините и подобрява циркулацията на вода в епидермиса. Благодарение на ламеларната емулсия, вдъхновена от структурата на епидермиса, активните съставки на патентната Aquagénium™ проникват дълбоко в кожата. По този начин кожата възвръща своя блясък и естествената си способност да се хидратира. Дълготрайно.
  Благодарение на анти-UVA-UVB филтрите, той осигурява висока защита срещу вредното въздействие на UV лъчите и предотвратява преждевременното стареене на кожата.
  Благодарение на перлената текстура, която съчетава меки пудри, кожата става гладка, а фините линии - загладени. Кожата придобива моментален блясък, ден след ден става по-гладка, пухкава и сияйна. Перфектен резултат за кожата на жени, които не използват грим.
  Салициловата киселина спомага за премахване на мъртвите клетки, за намаляване дебелината на роговия слой, за изравняване и изглаждане кожата и за дълготраен сияен тен.

  Face Лице
  Neck Деколте
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка

  Сутрин

  • Стъпка 1 Нанасяйте Hydrabio Perfecteur SPF30 върху лицето и шията след почистване.
  • Стъпка 2 Масажирайте нежно, докато попие.

  Избягвайте контакт с очите. Хората, склонни към алергии, трябва предварително да направят тест на ръката си.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори.
  Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Всеки ден кожата на лицето губи вода и това засяга всички мъже и жени по света, независимо от тяхната възраст или тип кожа. Кожата е интелигентна и динамична екосистема в постоянно взаимодействие със заобикалящата я среда. При нормални условия кожата може да бъде рехидратирана по естествен начин, но някои външни фактори като замърсяване, UV лъчи, тютюнопушене, алкохол, умора, стрес и климатични промени, увеличават дехидратацията на кожата чрез промяна на тези естествени механизми. Кожата вече не е в състояние да генерира правилно естествената си хидратация и се дехидратира. Епидермисът може да се разпадне, да образува микро бръчки и да се стегне. В резултат тенът губи естествения си цвят и става сивкав.

  Тестван под дерматологичен контрол

  Интензивно хидратира
  Кожата е хидратирана след нанасяне: 95% (1)

  Озарява тена
  Кожата е сияйна след нанасяне: 75% (1)

  Заглаждащ, омекотяващ ефект
  Значителни резултати в наблюдавания ефект на заглаждане: продуктът изглажда тена и го прави по-равномерен (2)

  Вижте източници

  Интензивно хидратира
  Кожата е дълготрайна хидратирана след 7 дни нанасяне: 90% (1)
  Усещане за комфорт : 81% (3)

  Озарява тена
  Кожата е по-сияйна и бляскава след 7 дни нанасяне: 75% (1)

  Вижте източници
  Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Водата и липидите са важен компонент на кожата, който ѝ позволява да остане хидратирана. В случай на дисбаланс, кожата се дехидратира и не работи нормално. Този патентован комплекс стимулира синтеза на кожни липиди и експресията на аквапорини. Тези "водни канали", естествено налични в кожата, транспортират водата до епидермалните клетки. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

  Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

  Вижте съставките:
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA