Hydrabio Gel-Crème

Хидратираща грижа с лека текстура, осигуряваща хидратация и интензивен блясък.

Дневна грижа

Дехидратирана чувствителна кожа Нормална до комбинирана кожа

Aquagenium™ патент

От
38,90 лв.

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава

Доказана ефикасност

Хидратиращ ефект: 8 часа.*

HYDRABIO GEL-CREME

 • Хидратира интензивно и дълготрайно
 • Изглажда кожната структура и възвръща нейния сияен вид
 • Придава усещане за мекота и комфорт
 • Много добра толерантност - Некомедоногенен - Отлична основа за грим - Свеж и лек аромат
  Вижте източници

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  Патентованият биологичен комплекс Aquagenium™ активира естествения процес на хидратация на кожата, незабавно и дълготрайно:
  Vitamin PP засилва устойчивостта и непропускливостта на кожната бариера;
  Екстрактът от семена на ябълка стимулира дейността на аквапорините и подобрява циркулацията на вода в епидермиса.
  Благодарение на емулсията, вдъхновена от структурата на епидермиса, активните съставки на патентната Aquagénium™ проникват дълбоко в кожата. По този начин кожата възвръща своя блясък и естествената си способност да се хидратира. Дълготрайно.
  Салициловата киселина спомага за премахване на мъртвите клетки, за намаляване дебелината на роговия слой, за изравняване и изглаждане кожата и за дълготраен сияен тен.
  Витамин Е защитава от оксидативен стрес на кожата и се бори с преждевременното кожно стареене.

  Face Лице
  Neck Деколте

  Сутрин и/или вечер

  • Стъпка 1 Нанасяйте Hydrabio Gel-Crème върху лицето и шията.
  • Стъпка 2 Нежно масажирайте, докато попие.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Всеки ден кожата на лицето губи вода и това засяга всички мъже и жени по света, независимо от тяхната възраст или тип кожа. Кожата е интелигентна и динамична екосистема в постоянно взаимодействие със заобикалящата я среда. При нормални условия кожата може да бъде рехидратирана по естествен начин, но някои външни фактори като замърсяване, UV лъчи, тютюнопушене, алкохол, умора, стрес и климатични промени, увеличават дехидратацията на кожата чрез промяна на тези естествени механизми. Кожата вече не е в състояние да генерира правилно естествената си хидратация и се дехидратира. Епидермисът може да се разпадне, да образува микро бръчки и да се стегне. В резултат тенът губи естествения си цвят и става сивкав.

  Тестван под дерматологичен контрол

  Хидратира
  Хидратирана кожа: 90% (1)
  Изгладена кожа: 85% (1)

  Вижте източници

  Хидратира
  Хидратираща ефикасност: 8 часа (2)

  Разкрива блясъка на кожата
  Повече блясък: 75% (1)
  По-равномерен тен: 85% (1)

  Вижте източници

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Водата и липидите са основни компоненти на кожата, които й позволяват да остане хидратирана. В случай на дисбаланс, кожата се дехидратира и вече не работи правилно. Този патентован комплекс стимулира синтеза на кожни липиди и експресията на аквапорини. Тези "водни канали", естествено налични в кожата, транспортират водата до епидермалните клетки.

  Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост.

  Вижте съставките:

  Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

  Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

  Тип кожа
  Години

  5/5

  2 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  Вижте всички отзиви
  5/ 5
  Хидратиращ и лек крем за лице
  Радвам се, че открих този страхотен продукт за моята кожа, която е чувствителна и смесен тип. Кажата е супер хидратирана, сияеща и свежа. Много съм доволна и вече 4 година не го сменям с никой друг
  Това ревю е полезно
  0
  5/ 5
  Чудно хубава и лека текстура
  Кожата ми е дехидратирана, особено лятото и обикновено с нищо не мога да я оправя. Това лято обаче си взех продукта и ефектът бепе супер бърз и видим. Текстурата е топ.
  Това ревю е полезно
  0