Atoderm SOS spray

Противосърбежен спрей за моментално облекчение.

Таргетирана грижа

Суха до много суха чувствителна кожа Много суха, раздразнена до атопична чувствителна кожа

Skin relief технология

За кого е предназначен?

За цялото семейство (без недоносени бебета)

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists PRESCRIBED_BY_DERMATOLOGISTS

Ефикасност, доказана чрез клинично проучване

Успокоява сърбежа за 60 секунди, 6 часа ефикасност. *

 • Успокоява сърбежа за 60 секунди с ефикасност 6 часа*
 • Намалява желанието за чесане и осигурява моментален комфорт
 • Осигурява моментално усещане за свежест
 • Много добра толерантност - Некомедоногенен - Ултралека текстура - Без аромат - Удобно 360 ° нанасяне в една лесна стъпка - Не оцветява дрехите
 • Съвместим с раздразнена, суха до много суха чувствителна кожа
 • Вижте източници
  От
  33,90 лв.

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  Формулирането на Atoderm SOS спрей е съобразено с ново научно откритие за 2 нови биологични причини за сърбеж при атопична кожа и псориазис. SOS спрей въздейства и върху други биологични каскади за цялостна ефикасност при чест или постоянен сърбеж.
  Новата технология Skin Relief (съдържаща Амбора и екстракт от зелен чай) в комбинация с известната успокояваща дерматологична активна съставка Еноксолон блокира веднага биологичните процеси, отговорни за сърбежа и въздейства директно върху всеки от причинителите.
  Патентът Skin Barrier Therapy™ предпазва дори най-сухата кожа от бактерията, която засилва сърбежа.
  Витамин PP и скваленът допълват формулата с липиди за подсилване на кожната бариера.
  Патентованият естествен комплекс D.A.F. (Подобрена дерматологична формула) повишава прага на поносимост на кожата.
  Резултат: Кожата е мигновено успокоена и желанието за чесане е намалено за дълготраен ефект.
  За моментален комфорт, дълготрайна хидратация и интензивна защита.

  Body Тяло
  Face FACE
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка

  Нанасяйте колкото често е необходимо

  • Стъпка 1 Пръскайте върху суха кожа от разстояние 20 см.
  • Стъпка 2 Разнесете, ако е необходимо.
  • Стъпка 3 Оставете да изсъхне.

  Напръскайте в дланта на ръката, преди да нанесете върху лицето. Не вдишвайте. Може да се използва при новородени, с изключение на недоносени деца. Този продукт не е лекарство. Ако не се наблюдава подобрение в състоянието на кожата или проблемите продължават, консултирайте се с медицински специалист. Може да се използва самостоятелно или в комбинация с медицинска терапия, като се следват медицинските препоръки. Внимание. Флакон под налягане: може да избухне при нагряване. Пазете от нагряване, горещи повърхности, искри, открити пламъци или други източници на топлина. Да не се пуши. Не пробивайте и не изгаряйте, дори след употреба. Пазете от слънчева светлина. Не излагайте на температури по-високи от 50°C. Пазете далеч от деца.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Независимо дали е чест или временен, сърбежът може да бъде свързан със суха кожа, сенилна ксероза, контактна екзема, хронична уртикария, атопичен дерматит или псориазис.
  В допълнение, някои "външни фактори" като твърда вода, използването на неподходящи почистващи продукти, студено време, температурни колебания и замърсявания могат да влошат състоянието на кожата и да причинят силен сърбеж.
  Самото чесане може да причини риск от инфекция. Колкото повече човек чеше кожата си, толкова по-голяма е вероятността да я изложи на микроби. Появява се порочен кръг.
  Сърбежът може да окаже голямо влияние върху качеството на живот, причинявайки нарушения в съня, дискомфорт при ежедневните дейности, промени в настроението, повишена тревожност, цялостно неразположение и много други.
  Без значение каква е причината за сърбежа, той може да се появи по всяко време, през деня или през нощта. Тогава желанието за чесане е интензивно; кожата става червена и раздразнена.

  Резултати, доказани от клинични проучвания

  Успокоява сърбежа
  Кожата е успокоена за 60 секунди*
  Намалява желанието за чесане: 99%*

  Вижте източници

  Успокоява сърбежа
  Кожата е успокоена за 6 часа*

  Вижте източници
  Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Сърбежът, често свързван с дерматологични патологии, може да има много причинители. Тази технология успокоява кожата и намалява желанието на чесане. Тази технология на NAOS Research е създадена в Aix-en-Provence и е разработена в нашите лаборатории.

  Бактериите са естествено налични на повърхността на кожата и са необходими за нейния баланс. В случай на кожа, склонна към атопия, излишното количество от определена бактерия могат да предизвикат влошаване на нейното състояние. Този патентован комплекс ограничава адхезията на тези бактерии към кожната повърхност. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

  Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

  Вижте съставките:
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA

  Тип кожа
  Години

  0/5

  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  Вижте всички отзиви
  Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който даде такъв!