Atoderm Intensive Baume

Интензивен, облекчаващ сърбежа и възстановяващ балсам. Силно успокояващ и силно подхранващ.

Дневна грижа

Много суха, раздразнена до атопична чувствителна кожа

Skin Barrier Therapy™ патент

За кого е предназначен?

За цялото семейство (без недоносени бебета)

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists Предписван от дерматолози

Клинично доказана ефикасност

Без повече моменти на обостряне след 6 месеца : 76%.*

 • Успокоява и намалява желанието за чесане.
 • Възстановява кожната бариера и нивото на липидите.
 • Възвръща комфорта на кожата и я прави по-здрава. Дълготрайно.

Много добра толерантност - Нелепкава, богата текстура - Попива бързо - Без аромат

Вижте източници
От
42,90 лв.

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Atoderm Intensive Baume бързо спира сърбежа и намалява желанието за чесане.

Обогатен с успокояващи и пречистващи агенти, той веднага успокоява раздразненията.

Atoderm Intensive Baume трайно възстановява кожната бариера благодарение на изключителния патент Lipigenium™, съставен от био-липиди, естествено налични в кожата.

Патентованият комплекс Skin Barrier Therapy™ позволява от една страна да се ограничи размножаването на златистия стафилокок, а от друга страна предотвратява проникването на алергени - двата основни фактора, които влошават сухотата на кожата.

Body Тяло
Face Лице

Веднъж или два пъти дневно. Нанасяйте с почистена кожа.

Методът 3.6.9  е нов метод за систематизирано нанасяне. Той е разработен, за да Ви посочи правилната доза на Atoderm Intensive Baume, която да използвате,
да създадете рутина и да систематизирате прилагането на крема за по-добри резултати в дългосрочен план и за по-добро спазване на прилагането.

 • Стъпка 1 3 изпомпвания за БЕБЕ
  - 1 изпомпване за лицето, шията и гърдите
  - 1 изпомпване за ръцете и гърба
  - 1 изпомпване за краката
 • Стъпка 2 6 изпомпвания за ДЕТЕ
  - 1 изпомпване за лицето и шията
  - 1 изпомпване за гърдите
  - 1 изпомпване за гърба
  - 1 изпомпване за ръцете
  - 1 изпомпване за всеки крак (x2)
 • Стъпка 3 9 изпомпвания за ВЪЗРАСТЕН
  - 1 изпомпване за лицето и шията
  - 1 изпомпване за гърдите
  - 1 изпомпване за гърба
  - 1 изпомпване за всяка ръка (x2)
  - 2 изпомпване за всеки крак (x2)

Веднъж или два пъти дневно

 • Стъпка 1 Нанесете върху почистена кожа.
 • Стъпка 2 Нежно масажирайте, докато попие в кожата.
 • Стъпка 3 При обостряне на екземата, нанасяйте дермокортикостероид в допълнение към емолиента (избягвайте нанасяне на емолиента върху екземни лезии, ако сърбежът е силен).

Ако кожната сухота продължава, консултирайте се с медицински специалист.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Основните причини за дискомфорт за тези с много суха и раздразнена кожа са сърбеж и чувство за опънатост. Тази сухота може да бъде резултат от генетично предразположение, както и от утежняващи фактори като вода, използване на неподходящи продукти, студ, температурни колебания и замърсяване. Характеризира се с изменена кожна бариера и разпространението на бактерии, които причиняват дразнене и дори вторични инфекции. Под влиянието на тези фактори кожата става отслабено и изисква ежедневна терапия.

Резултати, доказани от клинични проучвания

Облекчава сърбежа и раздразненията


Незабавно облекчава кожата: 95% (1)

Вижте източници

Облекчава сърбежа

При 9/10 души чесането спира (1)

Без повече моменти на обостряне за 6 месеца: 76% (2)

Вижте източници
Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

Бактериите са естествено налични на повърхността на кожата и са необходими за нейния баланс. В случай на кожа, склонна към атопия, излишното количество от определена бактерия могат да предизвикат влошаване на нейното състояние. Този патентован комплекс ограничава адхезията на тези бактерии към кожната повърхност. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

Кожата има естествена бариерна функция, която я защитава от околната среда. В случай на суха, атопична кожа, на тази бариера ѝ липсват липиди и протеини и тя вече не изпълнява своята роля. Тази технология подпомага възстановяването на ефективната кожна бариера. Тази технология на NAOS Research е създадена в Aix-en-Provence и е разработена в нашите лаборатории.

Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

Вижте съставките:
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA

Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

Тип кожа
Години

5/5

1 отзив
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
Евгения %. | | 25–34 години | 24 noem. 2020 3h41
Мигновена хидратация
Страхотен продукт
Това ревю е полезно
0