Bioderma - woman face

Днес една бутилка мицеларна вода Sensibio H2O се продава на всяка една секунда! Мицеларните води на BIODERMA са идеалната алтернатива на комбинацията тоалетно мляко + тоник. 
Създадени са на основата на мицеларната технология, а ексклузивните им съставки и формули ги правят уникални. 

Мицеларната вода премахва всичко - следи от грим, себума и други замърсявания, без да нарушава баланса на кожата, и всичко това само в една стъпка! 

Използвайте я сутрин и вечер за нежно почистване, което уважава дори и най-чувствителната кожа. 
Подходяща за хора с реактивна или нетолерантна кожа, при които дори триенето с памучен тампон може да предизвика раздразнение. 
 

 • BIODERMA снимка на продукт, Sensibio H2O 500ml, Мицеларна вода за чувствителна кожа
 • Ежедневно почистване без изплакване

  Чувствителна кожа Нормална кожа

  Micellar технология

  Sensibio H2O

  (4 отзива)

  За чиста и естествена кожа. Успокоява, премахва грима и замърсяванията от околната среда.

  За кого?

  Възрастни, Тийнейджъри

 • Ежедневно почистване без изплакване

  Дехидратирана чувствителна кожа

  Aquagenium™ патент

  Hydrabio H2O

  (1 отзив)

  Почистваща мицеларна вода, която стимулира задържането на влагата в кожата

  За кого?

  Възрастни, Тийнейджъри

 • BIODERMA снимка на продукт, Sebium H2O 500ml, мицеларна вода за кожа склонна към акне
 • Ежедневно почистване без изплакване

  Комбинирана до мазна кожа Акнеична кожа

  Micellar технология

  Sébium H2O

  (1 отзив)

  Дерматологична мицеларна вода, която премахва грима и почиства кожата, без да я изсушава.

  За кого?

  Възрастни, Тийнейджъри

  Мицелите са комплексна структура, съставена от нежни нейонни сърфактанти (почистващи агенти), под формата на невидима микросфера. 

  Мицелите имат две характеристики: хидрофилна глава, която е разтворима във вода, и липофилна опашка, която привлича мастни частици и е несъвместима с водата. Този двоен афинитет им позволява да привлекат всички замърсявания и да ги прикрепят към памучния тампон. Това означава, че премахват както външни замърсявания (грим, частици вследствие замърсяването на въздуха и околната среда, и др.) и така и замърсявания, свързани с естествените функции на кожата (себум, пот, десквамация, и др.)

  Мицеларните води на BIODERMA се препоръчват от дерматолози и професионалните гримьори ги обожават! Направени са със строг подбор на съставките.

  H2O MICELLAR WATER

  Съставът им включва:

  • специфичен естер на мастна киселина, наречен глицеролов естер, който е биомиметична активна съставка, много подобна на състава на кожата. Ето защо мицеларната вода на BIODERMA гарантира такава висока толерантност, дори и за чувствителна кожа.
  • високо пречистена вода с уникално физиологично pH, което е най-безопасното налично, предлагащо най-високо ниво на химическа и микробиологична чистота.

  Ето защо не е нужно измивате от лицето мицеларните води на BIODERMA. Те са хипоалергенни и не съдържат алкохол и парабени, пасват идеално на кожата и запазват нейния хидролипиден филм.

  А каква е разликата им с водата?

  Водата от чешмата съдържа калции и хлорин, които могат да раздразнят кожата. Термалните води от своя страна нямат специфични почистващи свойства. Съставът им варира в зависимост от сезона, региона и множество други фактори. 

   

  Защо има няколко формули за мицеларна вода?

  BIODERMA разработва специфични мицеларни води в зависимост от това от какво се нуждае всеки тип кожа. Те доставят оптимална толерантност и комфорт за всички типове кожа, включително чувствителна, нетолерантна и мазна. Има дори и продукт, създаден специално за деликатната бебешка кожа. 

  Какво да предприема?

  Ежедневно почистване

   

  • Можете да използвате мицеларната вода за почистване на лицето преди нанасянето на продукти за грижа. Важно е всяка вечер преди лягане да почиствате лицето си, дори и да не носите грим през деня, за да премахнете другите замърсявания, натрупани през деня, като замърсяването от околната среда, пот, и др. 

  Локализирайте мястото на продажба

  Вижте всички наши оферти и продукти, налични в аптечната мрежа близо до вас.

  Намерете от къде да закупите

  Поръчайте онлайн

  Вижте всички наши продукти и оферти, налични при нашите партньори.