Bioderma - woman face

Днес една бутилка мицеларна вода Sensibio H2O се продава на всяка една секунда! Мицеларните води на BIODERMA са идеалната алтернатива на комбинацията тоалетно мляко + тоник. 
Създадени са на основата на мицеларната технология, а ексклузивните им съставки и формули ги правят уникални. 

Мицеларната вода премахва всичко - следи от грим, себума и други замърсявания, без да нарушава баланса на кожата, и всичко това само в една стъпка! 

Използвайте я сутрин и вечер за нежно почистване, което уважава дори и най-чувствителната кожа. 
Подходяща за хора с реактивна или нетолерантна кожа, при които дори триенето с памучен тампон може да предизвика раздразнение. 
 

BIODERMA снимка на продукт, Sensibio H2O 500ml, Мицеларна вода за чувствителна кожа

Ежедневно почистване без изплакване

Чувствителна кожа Нормална кожа

Micellar технология

Sensibio H2O

(4 отзива)

За чиста и естествена кожа. Успокоява, премахва грима и замърсяванията от околната среда.

За кого?

Възрастни, Тийнейджъри

Ежедневно почистване без изплакване

Дехидратирана чувствителна кожа

Aquagenium™ патент

Hydrabio H2O

(1 отзив)

Почистваща мицеларна вода, която стимулира задържането на влагата в кожата

За кого?

Възрастни, Тийнейджъри

BIODERMA снимка на продукт, Sebium H2O 500ml, мицеларна вода за кожа склонна към акне

Ежедневно почистване без изплакване

Комбинирана до мазна кожа Акнеична кожа

Micellar технология

Sébium H2O

(1 отзив)

Дерматологична мицеларна вода, която премахва грима и почиства кожата, без да я изсушава.

За кого?

Възрастни, Тийнейджъри

Мицелите са комплексна структура, съставена от нежни нейонни сърфактанти (почистващи агенти), под формата на невидима микросфера. 

Мицелите имат две характеристики: хидрофилна глава, която е разтворима във вода, и липофилна опашка, която привлича мастни частици и е несъвместима с водата. Този двоен афинитет им позволява да привлекат всички замърсявания и да ги прикрепят към памучния тампон. Това означава, че премахват както външни замърсявания (грим, частици вследствие замърсяването на въздуха и околната среда, и др.) и така и замърсявания, свързани с естествените функции на кожата (себум, пот, десквамация, и др.)

Мицеларните води на BIODERMA се препоръчват от дерматолози и професионалните гримьори ги обожават! Направени са със строг подбор на съставките.

H2O MICELLAR WATER

Съставът им включва:

  • специфичен естер на мастна киселина, наречен глицеролов естер, който е биомиметична активна съставка, много подобна на състава на кожата. Ето защо мицеларната вода на BIODERMA гарантира такава висока толерантност, дори и за чувствителна кожа.
  • високо пречистена вода с уникално физиологично pH, което е най-безопасното налично, предлагащо най-високо ниво на химическа и микробиологична чистота.

Ето защо не е нужно измивате от лицето мицеларните води на BIODERMA. Те са хипоалергенни и не съдържат алкохол и парабени, пасват идеално на кожата и запазват нейния хидролипиден филм.

А каква е разликата им с водата?

Водата от чешмата съдържа калции и хлорин, които могат да раздразнят кожата. Термалните води от своя страна нямат специфични почистващи свойства. Съставът им варира в зависимост от сезона, региона и множество други фактори. 

 

Защо има няколко формули за мицеларна вода?

BIODERMA разработва специфични мицеларни води в зависимост от това от какво се нуждае всеки тип кожа. Те доставят оптимална толерантност и комфорт за всички типове кожа, включително чувствителна, нетолерантна и мазна. Има дори и продукт, създаден специално за деликатната бебешка кожа. 

Какво да предприема?

Ежедневно почистване

 

  • Можете да използвате мицеларната вода за почистване на лицето преди нанасянето на продукти за грижа. Важно е всяка вечер преди лягане да почиствате лицето си, дори и да не носите грим през деня, за да премахнете другите замърсявания, натрупани през деня, като замърсяването от околната среда, пот, и др. 

Локализирайте мястото на продажба

Вижте всички наши оферти и продукти, налични в аптечната мрежа близо до вас.

Намерете от къде да закупите

Поръчайте онлайн

Вижте всички наши продукти и оферти, налични при нашите партньори.