Да избереш да бъдеш себе си, когато светът, околните, близките, си представят, че трябва да бъдеш друг. Това е смелост, непоколебимост, вяра в собствените сили. Избор, който заслужава уважение.

Това е и в основата на глобалната кампания на BIODERMA за 25-тата годишнина на иконичната мицеларна вода Sensibio H2O. Кампанията подкрепя жените по целия свят, отдавайки своята почит към всеки един техен избор – малък и ежедневен, или пък голям и определящ посоката на живота. Независимо от тяхната възраст, раса, вяра или минало. През необикновените истории на жените-посланици на кампанията, BIODERMA разказва и историята на Sensibio H2Oпървата мицеларна вода в света – революционното изобретение, което завинаги променя козметичната индустрия и се настанява трайно в ежедневието и в сърцата на милиони жени по света.

През 2020-та година епохалното откритие на BIODERMA отбелязва своите 25 години. Четвърт век неизменно на страната на жените, насърчавайки ги да уважават кожата си, вярвайки, че всяка една кожа е уникална и заслужава специално внимание и грижа. Това е и в основата на мисията на BIODERMA със Sensibio H2O – да разбере в дълбочина специфичната биология и динамика и кожата, за да осигури ден след ден цялостна защита и комфорт на всички типове кожа.

Почистването на кожата днес далеч не е само отстраняване на грима. Климатичните промени имат пряко влияние върху всекидневната хигиена на кожата, която вече придобива друго измерение: борба срещу замърсяването и неговите последици. Уникалната биомиметична формула на Sensibio H2O почиства в дълбочина –  елиминира 99% от грима, 98% от фините частици и 78% от тежките метали, без да нарушава естествения баланс на кожата и й позволява да се противопостави на външните фактори, като я защитава и предпазва. Sensibio H2O олицетворява екобиологичния подход, който e в сърцето на всеки продукт на NAOS. Екобиологията в същността си прави именно това – защитава екосистемата на кожата като подсилва естествените й механизми и вместо да хипер-третира проблемите й, я учи как сама да функционира правилно. С уважение към всяка специфика на кожата, към всяка нейна нужда.

Sensibio H2O отбелязва 25-тата си годишнина със специална лимитирана опаковка в три различни варианта – за да разпознае всяка жена своята

любима сред тях.

Празнуваме избора на жените – във всяка една сфера на

живота. Изборът им да живеят сред вълните на океана, водени

от вятъра, на боксовия ринг, на стадиона или сред върховете

на планините. Благодарим за доверието и възможността

да бъдем техен спътник в най-личните им моменти.

 

Повече за кампанията на bg.respectmychoices.com.

 

#RespectMyChoices

BIODERMA снимка на продукт, Sensibio H2O 500ml, Мицеларна вода за чувствителна кожа

Ежедневно почистване без изплакване

Чувствителна кожа Нормална кожа

Micellar Технология

Sensibio H2O

(4 отзива)

За чиста и естествена кожа. Успокоява, премахва грима и замърсяванията от околната среда.

За кого?

Възрастни, Тийнейджъри

Локализирайте мястото на продажба

Вижте всички наши оферти и продукти, налични в аптечната мрежа близо до вас.

Намерете от къде да закупите

Поръчайте онлайн

Вижте всички наши продукти и оферти, налични при нашите партньори.