Pigmentbio Sensitive Areas

Изравнява и изсветлява тена дори в най-деликатните зони.

Таргетирана грижа

Хиперпигментирана кожа

Патентована комбинация от активни съставки

От
43,90 лв.

За кого е предназначен?

Възрастни

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists Предписван от дерматолози

Доказана ефикасност

75% изгладена кожа.*

 • Първият продукт за грижа за кожата, специално създаден за третиране на хиперпигментацията в чувствителните и интимните зони.
 • Изсветлява и изравнява тена в зоните на триене (колене, лакти, подмишници, бедра, слабини)
 • Успокоява кожата и спомага за превенция на зачервяванията, отговорни за разликите в оцветяването на кожата
 • Хидратира кожата
 • Може да се използва на външните интимни зони - Може да се използва веднага след епилация или бръснене
 • Много добра толерантност - Нелепкава, немазна богата текстура - Без аромат
 • Вижте източници

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  За зоните, в които триенето, епилацията и дрехите създават разлики в цвета и потъмняване (колене, лакти, врат, подмишници, бедра, слабини), Лаборатория BIODERMA създаде специален продукт за изсветляване и изравняване на тена на кожата. Pigmentbio Sensitive areas едновременно действа върху хиперпигментацията и осигурява много добра толерантност, така че да може да се използва и за най-деликатните зони.

  Pigmentbio Sensitive areas успокоява кожата и помага да се предотврати зачервяването, отговорно за разликите в оцветяването на кожата. Патентованата комбинация от активни съставки регулира биологичните механизми, които предизвикват образуването на тъмни петна.

  Богатата текстура попива лесно, успокоява мигновено и има сух, нежен завършек. Ден след ден, кожата е хидратирана и успокоена, тъмните зони са изсветлени и кожата възвръща естествения си тен. Дълготрайно.

  Body Тяло
  External intimate areas Външни интимни зони

  Веднъж или два пъти дневно

  • Стъпка 1 Нанасяйте върху засегнатите зони след почистване.
  • Стъпка 2 Продуктът може да бъде използван веднага след епилация или бръснене за предотвратяване на зачервяването и разликите в оцветяването на кожата.

  Само за външна употреба.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Петната по кожата са отражение на нашия живот: замърсяване, излишно излагане на слънце, възраст, бременност, дразнене и пр. Зад тези нарушения в пигментацията стои необичайното свръхпроизводство на меланин.
  Заличаването на тези пигментни дефекти и връщането към равномерен, сияен тен изисква време и старание, но въпреки това жените искат незабавни резултати.

  Някои участъци от тялото могат да бъдат по-пигментирани от други, което ги прави да изглеждат по-тъмни. Причините за това оцветяване на кожата включват: триене (например от дрехи), премахване на космите и реактивност на кожата.

  Тестван под дерматологичен контрол

  Успокоява кожата
  Мигновено успокоява кожата: 70% (1)

  Вижте източници

  Изравнява тена
  Изравнява тена в зоните на триене: 75% (2)

  Успокоява кожата
  Намалява зачервяването на кожата вследствие на триене: 80% (2)

  Хидратира
  Хидратира кожата: 95% (2)

  Вижте източници

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Патентованата комбинация от активни съставки регулира биологичните механизми, които предизвикват поява на тъмни петна, за изсветляващ ефект и оптимална превенция.

  Вижте съставките:

  Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

  Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

  Тип кожа
  Години

  5/5

  1 отзив
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  Вижте всички отзиви
  5/ 5
  Успокоява кожата
  Успокоява кожата ми мигновено и предотвратява зачервяването. Изключително ефикасен продукт.
  Това ревю е полезно
  0
 • BIODERMA снимка на продукт, Pigmentbio Foaming cream 200ml, пенлив крем за пигментирана кожа
 • Ежедневно почистване с изплакване

  Хиперпигментирана кожа

  Патентована комбинация от активни съставки

  Pigmentbio Foaming Cream

  (Все още няма отзиви)

  Ексфолиращ почистващ крем за изсветляване на кожата още под душа.

  За кого?

  Възрастни