Photoderm SPOT-AGE SPF50+

Антиоксидантна слънцезащита, намалява петната и бръчките.

Специфична защита

След дерматологични процедури Слънчеви петна, тъмни петна, фотостареене

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT

От
38,50 лв.

За кого е предназначен?

Възрастни

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists Предписван от дерматолози

Клинично доказана ефикасност

"Намалява признаците на фотостареенето : -13,4% бръчки*"

 • Гарантира много висок спектър на защита [UVA/UVB, Високоенергийна видима светлина, Инфрачервена & замърсяване]
 • SUN ACTIVE DEFENSE: високотехнологична слънцезащита, подсилена срещу UVA лъчи
 • 8 ч. хидратация
 • Лека & гел-крем текстура със сух завършек
 • Против пигментни петна: Изсветляващо действие,повишава хомогенността на кожата, благодарение на Витамин С. Спомага за предотвратяването на поява на нови петна. Антиоксидантна защита.
 • Намалява признаците на фотостареенето:
 • 13,4% дълбочина на бръчките
 • +15% плътност на кожата
 • + 20,3% еластичност на кожата

Не лепне - Не е мазен - Отлична основа за грим - С аромат - Много добра кожна и очна толерантност - Некомедоногенен - Устойчив на вода, топлина и висока влажност

Вижте източници

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Слънчево лентиго или "възрастови петна" и прекаленото излагане на слънце са свързани с по-дълбоко увреждане, което се изразява на повърхността чрез появата на пигментни петна. Следователно е много важно да действа специфично върху включените биологични механизми.

Photoderm SPOT-AGE SPF50+ следователно е разработен с комбинация от три допълващи се биологични активни съставки, признати от дерматолозите, действащи върху антиоксидантните защити, регулацията на пигментацията, и кожната регенерация:

Витамин C - Витамин E - Центела азиатика
- Витамин E и Витамин C, в своята биологична активна форма наречени L-aаскорбинова киселина, са високо стабилни. Те осигуряват допълнителна антиоксидантна защита срещу ефектите на широкия спектър. Те също спомагат за предотвратяване появата на нови петна
- Витамин E се въвежда под неговата най-естествена и активна форма, алфа-токоферол. Той блокира реакциите на радикалите, защитава клетъчните мембрани и ограничава ефектите на фотостареенето върху кожата, дължащи се на оксидативния стрес и замърсяването
- Центела азиатика предотвратява увреждането на дермата и регенерира кожата

Широкоспектърна защита (UV - Видима светлина - Инфрачервена)
- Технологията SUN ACTIVE DEFENSE, вместо да претовари кожата с филтри, подсилва собствените ѝ защитни сили, за да компенсира биологичното влияние на UVA. Комбинация от слънцезащитни филтри и биологична защита осигурява защита, подсилена срещу UVA лъчи, видима светлина, инфрачервена, и замърсяване, за да предотврати и насърчи намалението на видимите знаци на фотостареенето (пигментни петна, бръчки, загуба на плътност).

Истински дерматологичен слънцезащитен продукт, тази флуидна и лека формула насърчаваежедневната употреба.

Face Лице
Neck Деколте

Нанасяйте ежедневно, за да предотвратите пигментните петна и фотостареенето.

 • Стъпка 1 Нанасяйте равномерно и обилно върху лицето и шията преди излагане на слънце. Нанасяйте самостоятелно или след хидратиращ продукт.
 • Стъпка 2 С намаляване количеството на продукта, намалява нивото на защита). За ежедневна употреба.

Избягвайте контакт с тъкани. За възрастни. Нанасяйте върху здрава кожа Прекаленото излагане на слънце може да е опасно за здравето, дори ако сте със слънцезащита.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Фотостареенето на кожата или хелиодермията води до хиперпигментирани петна, наричани още лентиго, бръчки и загуба на еластичност на кожата.

Резултати, доказани от клинични проучвания

Осигурява широк спектър на защита

Многа висока UVA/UVB, HEVL, IR & защита от замърсяване


Лека текстура

Приятна текстура за 100% от потребителите (2)

Невидим завършек за 99% от потребителите (2)

Не лепне за 96% от потребителите (2)


Хидратира

8 ч. хидратация (3)

Вижте източници

Намалява признаците на фотостареене

-13,4% Бръчки (1)

+15% Плътност на кожата (1)

+20,3% Еластичност на кожата (1)


Против пигментни петна

Спомага за предотвратяване и намаляване на пигментни петна за 98% от потребителите (2)


Запазва здравето на кожата

+24% Защита на имунните защити на кожата (4)

+26% Защита срещу оксидативен стрес (4)

Вижте източници

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

SUN ACTIVE DEFENSE PATENT : high-technology sun protection, reinforced against UVA rays. An association of UV filters and a biological protection that improves the self defense capacity of the skin to help maintain long-lasting care of its health in the sun.

Вижте съставките:

Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

Тип кожа
Години

0/5

0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!