Atoderm Préventive

Подхранващ крем, който ограничава влошаването на кожната сухота още от раждането.

Дневна грижа

Суха до много суха чувствителна кожа Много суха, раздразнена до атопична чувствителна кожа

Skin Barrier Therapy™ патент

За кого е предназначен?

Деца, Бебета

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists Предписван от дерматолози

Ефикасност, доказана чрез клинично проучване

Намалява кожната сухота с 64% след 29 дни употреба. *

 • Ограничава влошаването на кожната сухота още от раждането.
 • Подсилва и защитава кожата
 • Много добра толерантност - Изключително комфортна текстура - Бързо попиване - Лек аромат
 • Съвместим с много суха до потенциално атопична
 • чувствителна кожа
 • Вижте източници
  От
  22,90 лв.

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  Продуктите на BIODERMA са толерантни към екосистемата на кожата и запазват нейното здраве

  Atoderm Preventive от деня на раждането предотвратява развитието на много сухата кожа в атопична. Неговият ексклузивен комплекс Lipigenium с есенциални мастни киселини (Омега 3 и 6) и био-липиди, попълват липсите в сухата кожа, създавайки естествен защитен филм върху кожата. Те от своя страна стимулират естествения синтез на липиди и протеини в кожата, подпомагайки незабавното изграждане на здрава и трайна бариера. По този начин се ограничава адхезията и пролиферацията на Staphylococcus Aureus, и проникването на алергени - два от факторите, който влошават кожната сухота.

  Патентованият комплекс Skin Barrier Therapy™ позволява от една страна да се ограничи слепването и размножаването на златистия стафилокок, а от друга страна предотвратява проникването на алергени - двата основни фактора, които влошават сухотата.

  Body Тяло
  Face Лице
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка

  Веднъж или два пъти дневно

  • Стъпка 1 Нанасяйте Atoderm Preventive върху лицето и/или тялото, след като сте почистили кожата.
  • Стъпка 2 Масажирайте нежно докато попие.

  Може да се използва при новородени, с изключение на недоносени деца. Не прилагайте върху увредена кожа или открити рани. Ако сухотата продължава, консултирайте се с медицински специалист.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  60% от бебетата се раждат с увредена кожна бариера, което води до много суха кожа. Преди навършване на една година 20% от бебетата развиват атопична кожа, характеризираща се с тежки и повтарящи се цикли на сухота. Понастоящем научната общност препоръчва ранно лечение, за да се запази здрава кожната бариера.

  Резултати, доказани от клинични проучвания

  Ограничава влошаването на кожната сухота
  Намалява кожната сухота с 64% след 29 дни употреба (1)

  Подсилва и защитава кожата
  TEWL : -36% след 28 дни употреба (2)

  Вижте източници
  Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Бактериите са естествено налични на повърхността на кожата и са необходими за нейния баланс. В случай на кожа, склонна към атопия, излишното количество от определена бактерия могат да предизвикат влошаване на нейното състояние. Този патентован комплекс ограничава адхезията на тези бактерии към кожната повърхност. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

  Кожата има естествена бариерна функция, която я защитава от околната среда. В случай на суха, атопична кожа, на тази бариера ѝ липсват липиди и протеини и тя вече не изпълнява своята роля. Тази технология подпомага възстановяването на ефективната кожна бариера. Тази технология на NAOS Research е създадена в Aix-en-Provence и е разработена в нашите лаборатории.

  Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

  Вижте съставките:
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA

  Тип кожа
  Години

  0/5

  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  Вижте всички отзиви
  Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който даде такъв!